|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:09 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Признавам си анимето става за гледане, не е кой знае какво, но превютата на следващите епизоди ги гледам с интерес. Само да чуя ~Arita Shion de arimasuuu~ и тн. текст според.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 10:59 am |
|
faye |
|
|
|
Остана един епизод и ми е страшно истересно какво ще стане. Накасуки ще се жертва в името на света или ще я приберат инспекторите? Само едно е ясно, че Нотому ще я спре ^^
Вече е обявен втори сезон и чудно дали пак няма да убият Нотому за да могат да го върнат като съквартирант на тялото на Бърди В крайна смтка това е идеята на анимето и ми беше чарм пойнта ^^
Последният епиод като Шамалан гушна букета, се израдвах на макс. Гадната усмивка се счупи буквално. Просто неочаквано^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 10:03 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Че артът си куца от самото начало, нищо ново XD
На кратко анимето е много симпатитно, особено добро на фона на слабия летен сезон. Birdy радва с характер, макар че въобще не е каквото очаквах. Като chara design не ми се нрави, но Arita Shion de arumasu~ е сладка <3
Историята не е въобще нищо особено, а краят ще е хепи енд, то се е видяло. Ще измъкнат прословутата Рюнка от тялото на девойчето на Тсутому, светът ще си е съвсем по старо му and they shall live happily ever after. Защо ли? Ми защото ще има 2ри сезон със същите герои ^^', може би твърде бързо го обявиха и така не оставиха никакво място за изненада. Меджу другото, рядко познавам какво ще стане на финала.
Поне в последия епизод ни показха, че това с Рюнка е напълно сероиозно и също благоволиха да ни лишат от Шамал, в който имаше нещо магнетично отблъскващо. Не знам какво толкова не му харесвах, но да, както каза fayе неочаквано щастие.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 9:43 am |
|
velush |
|
|
|
То в 12-ти епизод, освен че артът е недоклатен нещо сцените не се връзват логично една с друга...предполагам че някои от елементите на стори борда, не се били анимирани (поради изоставане в графика) и е трябвало да скалъпят нещо с наличните до този момент.
Да се надяваме, че във финалния епизод на сезона няма да има такива издънки...
Арита Шион рулира...за съжаление можеш да и чуеш идиотщините само в превютата за следващите епизоди.
Превютата за 12-ти и 13-ти бяха уникално изродски...особено ме кефи свръхпреиграването, когато казва "Олеле" или "Очите ми се насълзиха и не виждам какво става на екрана..." .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|