|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 22, 2008 9:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Много много, ама много се радвам на това аниме. Харесва ми и единственото, което се моля е да се въртят с тази група до края и момичето да продължи да расте толкова прогресивно.
Кен за няколко епизода стана страшно парче, ама как щях да убия онзи тъпак дето му съсипа окото. Нещо в много анимета на много герои почна да им става нещо на едно от очите този сезон.
Много приятни взаимотношения се получиха. Харесва ми анимето. За сега върви много добре, но не мога да не обърна внимание, че пак едно от най-яките анимета на сезона ще мина доста незабелязано.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 8:21 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ууу не мога да й се наситя на това сладко бижи ![:neko:](./images/smilies/neko.gif) избива ме на грррлщина.
Не стига, че е толкова потайно съмнително изразително мило дете, а и бие лоши ожии-сани //ех, поне да беше 16 ![:wtf:](./images/smilies/wtf.gif) , а го лепнаха на 12-годишно.
Having said that... meh is far from a lolicon... well, still like hEr.
А да... историята покрай прислужницата и новата приятелка. Ммм... като я видях тази блондинка, си виках че е типичното, meh is Miss 'This Anime', но се оказа луда адвенчърърка /май че използвах тази дума/... шш скоро може и да мине Чиико /даа бе, аз сЕ чувам
А колкото до слугинята, има особен характер, мила, добра, но се очаква да е по-'луда глава', ако мисли да се присъедини към Detective Girls. И все пак не рабрах мащехата на кого се опитваше телепатично да намекне, че ще хвърли канона на остора :think:
Очаква се от [L-E] да ускорят темпото с идната ваканция, че малко изоставят /дори и се бавят с YaUA:FT
//edit: Как забравих за братлето на Чико, за няколко месеца от невръстно момченце, се превърна в мЪж o.O
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 11:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Кен се завърна, по-готин отвсякога!!! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това момче от началото на анимето с всеки изминал епизод ставаше все по-яко и май и с последния епизод достигнахме връхната точка на това явление ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Нямам търпение до срещата на между Чико и Кен, това ще е много злобно и сто на сто ще имат много да си обясняват преди да си изяснат нещата. Ако шофьора на колата, който Кен е видял наистина е бил Шефа... Дано не се е нещо заблудил.
Ако този камък, който се намери наистина е същия, който Чико си спомня, то тогава няма друг начин, освен ако шефа не й дава разни напътсвия как да го намери. Това ще да е, освен ако не е просто някакво много странно съвпадение.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 1:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Аз вече си изградих теориите:
Сега Чико ще прави квото ще прави и майка й ще се опита да я убие. Тя няма да има начин да се измъкне от дадения капан и Кен се намесва
За Шефа: Нали вече видяхме чудовища от войната! Шефа е сполучлив експеримент и си има няква цел да постига. Малко пламъци за такова чудовище не са нищо и наистина е бил шофьора, когато отвеждаха Чико. Вероятно онзи съмнителен тип в градината дет се появи също е той
Имам чувството, че камелиерката ще се окаже някой. Например под прекритие чака завръщането на Чико в къщата ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Нз, но ми е съмнителен персонаж, макар в добрия смисъл
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 28, 2008 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23406.gif) |
velkito |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Харесаха ми първите 5 епизода, хубава идилия. Голямото мазало в шести ме отчая малко, но дано многоликия се появи пак за да си оправдае заглавието анимето. Само неща като голямата мека обираща някаква банка в 7ми еп. ( какви меки, какви 12 лева на цяло, нали сме в началото на 20ти век бееей?!! ) хич не мога да ги възприема
Дали майката още се опитва да отрови Чико? И дали детективът ходещ по пижама е многоликия-kun? /me goes back to watching.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 9:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=552.gif) |
someone |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Wind_Falcon написа: След "смъртта" на 20 ликия малко затъпя, дано да го оправят, защото много ме радва анимето ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
По-голямата мистерия е в момента дали Oji-san е мъртъв или е жив и се крие ... честно нямам си и на идея какво мисли да прави ако е жив.
Ала пък ще е интересно защото много хора търсят Чико мислейки, че тя знае всичко за него и и искат да извлекат информация от нея
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Oji-san се завърна и няма кой да го приветства, може ли такова нещо, м? xD
По принцип безсмърните герои, които оцеляват пожари, катастрофи и падания от самолет, не са ми баш от любимите, защото винаги ми изглежда прекалено нагласено и наивно. Но тук си ги има sci-fi и superhero елементите, първият, от които не беше ясен в първата половина на анимето. То въобще непрекъснато прави някакви завои, някакви обрати; историята поема нов ход и това, което в началото се очакваше, се оказа, че въобще не е в основата на анимето. Явно това, което наистина е заложено е "мисията" и миналото на twenty faces и замесените хора са много повече отколкото изглеждаше. По едно време след като той "умря", за малко ми падна интереса, защото пресилиха нещата с историята за експериментите, а и беше прекалено внезапно, но с последните 2 епизода пак взе да ми става интересно и пак не знам на къде ще отиде историята от тук- дали ще дават само Чико или паралено и оджи-сан, дали Кен ще остане с Чико и какво въобще ще правят, незвестни много. А аз мога още много да си гледам и само Чико, нея обичам да си я фенгърля, а ако я дадат и като малко по-голяма ще е перфе.
Колкото до миналата любовнаца на 20 faces- красива жена и психопат, не успя да ми стане симпатична, защото даже и да съжалява и да омекна на края, остава си това, че тъкмо малко преди това изби сумати народ за "експеримент" :/ Поне направи интересен throwback.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 10:12 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
Да си го кажем... "Крайно време беше!"
Секси Томе, Брутална Чико и главата на групата Шунка /досега не бях правил асосиации с името й ![=))](./images/smilies/=)).gif) /... Онна Тантей деее~су <3 Забавно беше, когато Томе излезна от стаята без да каже и дума :Р
Не помня последните случки и спекулации /damn those L-E/, освен че Томе-меедосан се издигна в очите ми с нейните похотливи /на пръв поглед ясни/ мерки с/у лелята. Още очаквам много от нея, но инцидентът с "Detective Girls mobile" изби всичко креативно у мен ~_~
As for the rest of the team... оказаха се много палави ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) не искам да разваля мнението си за Чико, затова си затворих очите втория път ~waaai звукът не ми прости.
//Нарочно ли махат preview-тата или все пак ги има? Не, че ги гледам, но от време на време слушам какво ще дават след ED-то...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24917.jpg) |
goldd |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Май 20, 2008 9:42 pm Мнения: 101 Местоположение: Hueco Mundo
|
Reyller написа: Chiko са я направили малко "Chuck Norris Style",но иначе анимето ме кефи.Ще ми се да скивам Chiko като голяма...кой знае к'ва ninja ще стане ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
WTF?! Chuck Norris е гей, а Chiko е пич. Разликата е малко по-голяма!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 1:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хм, края на 16ти епизод епизод беше добър, това лапе ще е като оная психоПАТКА, но май работи за други щом иска да я убие. Изоставената поне искаше да я превърне като нея. Този професор дали наистина е такъв или пак 20те лица е влезнал в роля, че да и разкрие миналото си.
Kisoso, май преди гледах някакъв RAW преди време и не беше отрязано превюто за следващия епизод. Просто L-E го правят.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 6:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бе кво стана с феновете на мусумето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ? Изчезнаха нещо, но анимето радва засега. Този професор на челото си му пишеше, че е the bad guy, но какво да правиш детска интуиция. Като стана дума за деца, тази Чико си е доста нереална за възрастта откъм бойни техники и тн ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , а Томе от два епизода освен да кудкудяка след господарката си заедно с пълничкия детектив нищо не прави. Пък на края на 19ти откъде пък го изкара баткото този дирижабъл в центъра на Токио си остана загадка, но спътницата му си е жив труп? 20те кинта и той май накрая ще даде фира и все пак анимето е много добро и с интерес го следя.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|