Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 9:27 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Ама разбира се, личи си...

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 9:32 pm 
Аватар

БОЙ
мноо обичам така
бел чел чел недочел и веднага удър в топките
после "ама аз таквоа"
"да си казал веднага бе"

=))

мноо правилно, тва аниме не е за хора които търсят колкоритни битки разтърсващи земята и вселената, врагове със размерите на галактики правят непроизносими атаки и главен герой със стил, фрази, пози, мноо мацки на които той не обръща вснимание, година на излизане 2111 но вече качен в нета със SUPER MEGA KRISTALNO DVD KA4ESTWO аниме
ИСТОРИЯ която те побива във земята, анти религиозни и хуманни влизания на сценаристите

всеки с вкуса си, казваш не ми харесва и тва е, мнения от сорта на съкс и пр си ги дръжте за себе си
целта на тва аниме НЕ е да развива историята, не е да я променя. а само да подчертае, демек да изпъкне всичко за което отмъщава Гътс
(не че в мангата това е пропуснато, но в анимето можем да си го гледаме със звук и цвят :D )

за всички хеитъри, да не хетърстват за анимето без да са чели мангата
защото така само показват колко им е акъла под надутото самочувствие :Р

п.п.
последното е лично мнение >_>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 9:51 pm 
Аватар

Мхм ...забелязвам че много хора постоянно правят тази грешка...
Абстрахирайте се от мангата когато гледате анимето :!:

Така ще ви е интересно анимето и ще се насладите на историята,после като почнете мангата ще забележите разликите...Аз имах лошият късмет първо да прочета мангата после да гледам анимето ...следователно очаквания срещу качество някакси не бяха балансирани >.>
Но да останах доволна от анимето :P 8)
Мангата е издадена "88 -анимето покрива част от историята първо,защото не е завършена и второ защото сейнените много радко биват изцяло анимирани -> заради цензура,заради внушения и т.н така че целта им е по-скоро да въведат в манга света....
Анимацията беше добра,героите ги бяха докарали ,атмосфера ,кръв ,но от историята имаше какво да се желае

Така че му се полага едно стабилно 8.5/10 ~~~за хората нечели мангата и оценяващи старата анимация може да стане и 9.5/10
Анимето беше добро ,не го отричам ~~ просто лоши първи впечатления ~~ :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 5:37 pm 
Аватар

Ееее няма ли да има ощеееее :roll: израдва ме.. малко е грубичко ноо :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:02 pm 
Аватар

Заедно с Хелзинг, другото заглавие, с което започнах да гледам анимета.Брутална класика от най-бруталните, а както го бях гледал на един дъх, финалът направо ме беше размазал.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 10:29 pm 
Аватар

Astral Warrior написа:
Аз пък съм на коренно различно мнение. Анимето съква отвсякъде, по скапани персонажи видях само в Евангелион... За мангата няма да коментирам, защото не съм я чел, но и без това си има друг раздел за тая цел. Главната идея, която развиваха е толкова тривиална, че докато го гледах в устата си имах чувството все едно съм лапнал пясък... много сухо, много. Битките разнообразяваха положението дотолкова доколкото да го доизгледам до края, но нищо повече. А края беше толкова клиширан, че няма накъде... Личната ми оценка е 4/10 базирана общо на всичко.
А толкова ме навиваха тогава да го гледам... било велико, дрън-дрън ярина..

А, и ако имате намерение да ми спорите, че не съм схванал нищо от него, ще ви посъветвам да си купите по един хубав голям колт 45ти калибър и да се пуфнете в слепоочие по избор. Скоро ще мина 350 изгледани анимета с над 5600 епизода, и мога да ви уверя, че настоящото аниме едно от няколкото, които ми фейлнаха в очите...

Ае, елате ми в поЙче 8)

Ама няма ядове бре :wink: Аз пък ше ти кажа така:
слагаш всички анимета по-добри от това
и ги почвам с теслата и ше си говорим пак
тогава за "тривиални идеи" и разните др дето си ги прочел някъде
и са ми ги постваш,за да ми се правиш на инетересен :wink:
ПП:знаеш кво е тривиален? Ама наистина :roll: Ако за ТОВА
аниме кажеш, че идеята му е такава,то тогава
базуката няма да ти свърши работа :wink: Нещо по-голямо ше ти трябва :wink:

ППП: и Евангелиона щом го намесваш и ми лафиш за неговите
персонажи,значиииииииииии....да...положението нЕма оправия :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 7:28 pm 
Аватар

супер си е анимето ве ама си зависи и от настроението по времето кат го зяпах си ми пасна идеално на светоусещането :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 12:17 pm 
Аватар

@Belgarion ок dude, това, че имаш толкова uber опит и не можеш да навлезеш в анимета като Берсерк и Евангелион-а... ем няма да коментирам просто, то само говори за себе си. :) Аз лично много харесвам и двете макар, че второто все още не мога да приема напълно... но ти си знаеш, и двете яко съкс и това е. (rofl)

Иначе малко коментар, Грифит страшно много ми прилича на Тони Монтана ( Кубински емигрант, създал една от най-големите нарко империй в САЩ ) - И на двамата мечтата им е да имат света в краката, и двамата се борят с всички сили и жертват дори приятелите си, и двамата са натрапчиви, нахални, нахакани и каквото още се сетите, и двамата са с ниско потекло и какво ли още не. Незнам дали найстина има нещо общо, просто го оприличавам на него.

И незнам защо, но свързвам песничката Nad Zakano - Spomeni със самото аниме. :) Някак си развива историята от гледната точка на Гатс..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 9:25 pm 
Аватар

До 23-ти епизод всичко вървеше супер - с всяка следваща серия кефа нарастваше: колоритни персонажи, дълбоки диалози на второ ниво + леки шегички точно на мястото си, не линеен интригуващ сюжет със страхотна интрига и още много, много плюсове! Аниме с потенциал да бъде нещо велико, нещо запомнящо се! И това до 23-ти епизод, после изведнъж всичко се срива... Последните два епизода отговарят на всички питанки от пилотната серия....по възможно най-глупавия начин! Очаквах нещо великолепно, в стила на анимето до момента, но... всичко беше претупано, занемарено, направено по възможно най-малоумния начин... Награда - първо място за най-претупан и тъпанарски завършек на аниме!, колкото и да е жалко. Анимето беше страхотно до 24-ти епизод. Как са го постигнали създателите, не ми е ясно, сигурно имат талант. 5/10 Това е цялостна оценка по крайни впечатления. Моля фен бойчетата да не ме изяждат, това ми е мнението за най-прехваленото аниме евър!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 10:48 pm 
Аватар

Белги, споко, и аз мисля че анимето само по себе си е яко овъррейтнато... ама мангата... ама мангата :love:

Gatler написа:
такаааааа :D
аз мисля че имаше тема и писах в нея даже >_>
уат евър

моето мнение е че анимето е направено само да ПОДЧЕРТАЕ времето което Гътс прекарва в Бандата на Ястреба
така зрителя/читателя разбира какво Гътс е притежавал и загубил
по чия вина (най-вече)

и като офтопик искам да кажа че Грифит не е водач, не е спасител, той е нищо. понеже жертва собствените си хора за да постигне целта си той е използвач. Особенно когато прави новата банда на ястреба (в мангата)
няма по жалък образ от него, и всички как го мислят за месия и го поставят на пиадестал, без да знаят какво лайно е.
в анимето е показано много добре
сцената в която год хенд му казва какво е правел всъщност, как трупа трупове за да стигне до замъка
те не го правят лош, те само му отварят очите.
грифит сам си беше виновен, сам провали всичко когато Гътс напусна бандата на ястреба.
ууууууууу дочете ми се мангата пак :D а тамън я свърших за 2 ри път >_>
край на офтопита :D

Бати якия спойл, това не беше ли забранено в подобна тема?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 10:56 pm 
Аватар

много нещата са забранени а се правят
юзъри тъпчат всичко морално, да не говорим за "правила на форума" а ти изрови това ми мнение и протестираш че е споил
ми пич

не го чети
сега се сетих за един случай когато се опитах да разкажа историята на берсерк на баща ми. след 1 час говорене устата ми пресъхна а само успях да нахвърлям основния сюжет. такава комплекстност не съм срещал до сега и ме е толкова яд как върви мангата. но няма да я дропна :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 11:45 pm 
Аватар

Хмм... всъщност берсеркара си завършва точно както по мангата... и от там нататък започва вече Берсеркар :lol: Това което казвам е, че по хубаво край от там където свършва мангата(1998 -13-14 броя), отколкото алтернативен край. Аз все още чакам Берсерк ОВА :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 1:48 am 
Аватар

Gatler написа:
много нещата са забранени а се правят
юзъри тъпчат всичко морално, да не говорим за "правила на форума" а ти изрови това ми мнение и протестираш че е споил

Съжалявам обаче са ми преебавали не едно и две анимета и настръхвам като някой се разприказва, а това ти мнение е първо в темата и просто ми попадна пред очите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 10:29 am 
Аватар

аха ама виждаш ли то няма какво да преебваш
историята в бандата на ястреба е само черешката на тортата аисберг
първо прочети мангата после гледай анимето

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 11:07 am 
Аватар

Не съм съгласен, ако прочете мангата сигурно ще дропне анимето най-късно на 3 еп, то е посредствено спрямо нея

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]