Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 11:39 pm 
Аватар

Аз съм до 8ми еп. понеже държа да гледам рилийза на Shinsen, но ми е интересно вие какво ще кажете за Химауари-чан и странностите около нея...
Има ли нещо повече по въпроса в 1 сезон?! (понеже не съм го гледала)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 11:27 am 
Аватар

11-ти епизод малко странен беше накрая!
Как Himawari-чан разбра за лошият късмет който дава на Watanuki?
И какво са платили за да върнат Watanuki?
Много ми е интересно какво ще стане в 12-ти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 8:23 pm 
Аватар
Цар Алко

Втори сезон бил 13 епизода ли бе :shock: ? Едва днес като се рових разбрах, а чаках аз 14ти :? , на мен лично ми допадна Kei-a. Жалко само, че нашето момче много damage отнесе, то без око ли остана от джамове ли не пада, ужаст. А бе това желание накрая и тоя банкет, ми то всеки петък вечер поне може да го правят, както се вика за сближаване на колектива. Спайдърката ми е чудно какво прави, ех ще ме карат тия хора да възобновявам мангата, а аз съм стар и ангажиран човек :? .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 9:22 pm 
Аватар

Прежалих се последните 2 епизода да не ги чакам на Shinsen, не издържах. Жалко, че беше само 13 епизода, но и трудно можеха да го направят повече без да вкарат кросоувър с Тсубаса или филъри, макар че не бих отказала и филъри писани от Агеха.

Мога с чиста съвест да кажа, че въобще не ме разочарова. Дадоха Спайдър лейди, Кохане-чан, историята на Химауари, Доумеки Харука - въобще много хубави неща набутаха в 13 епизода. Успяха да го завършат така, че да не изглежда сякаш е изрязано до никъде и в същото време с ясната идея, че това далеч не е краят. А и даже не беше баш филър ^^.

Историята с Химауари, въпреки, че я знаех вече, успя пак да ме трогне малко или много. Не толкова заради нея колкото заради Уатануки, който е толкова прекалено мега мил и добър, че чак не мога да го възприема като човек. Не мога да спра да си го фенгърля <3. Имам чувството, че спестиха част от обясненията на Химауари, но може би просто не помня добре. Като че ли споменаваше и, че нарочно го е избягвала и за това все е казвала, че има работа и т.н. и тогава си бях помислила, че през цялото време е била много повече от образа, който създаваше. Но така или иначе това е ясно, беше достатъчно загатнато в обясненията, които даде.
На Уатануки какво ли не му се струпа дам. Ако кара с такива темпове, до 40тата си годишнина кой знае какво ще му е останало. Но важното е, че оцелява. Само едно ми е чудно- как при положение, че няма да може да си движи малкия пръст, така добре си го беше сгънал като държеше яйцето? Ah well..нищо, нека си го подвижи още малко.

Та освен, че дадоха точно каквото трябваше в този сезон, другото хубаво беше музиката определено. Перфектно се връзваше, просто нямам думи, а и вече я хвалих достатъчно. Невероятна атмосфера създаваше.
Артът за жалост не беше много подобрен. Ако това аниме имаше наистина изпипан арт, щеше да е безгрешно, ама айде какво да се прави, доволна съм и на това.
Въобще едно 9/10 си заслужава, страшно съм доволна и си чакам ОВА-та ^^

Оу да, и Доумеки х Уатануки в последните епизоди /11 особено с това "чакай ме след у-ще докато си свърша клуба"/ бяха <3
И също се израдвах на кросоувъра с Legal Drug, не са го изрязали ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 2:02 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Чаках Шинсен да го завършат... тия са по-бавни от нас :o

Какво мога да кажа освен, че това си остава едно от най-добрите сейнен заглавия, което някога съм гледал. Продължението беше толкова добре направено, че имах чувството, че гледам 1ви сезон. Всичко беше толкова еднакво. Арт, атмосфера, героите... бяха запазили всеки детайл. Страшно много се радвам, че запазиха цялостния вид на анимето през времето. Жалко, че ОСТ-а беше същия, но той си е хубав :) Новите историйки бяха супер интересни и неразбираеми за мен както винаги :lol: Отново супер лекия и приятен край за сезона, след като станаха купища кофти неща около Латануки и компания... а като се замисля, това определено няма да е края на всичко. О дА! :D

Профил  

Заглавие: Re: xxxHolic: KEI (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Яну 17, 2009 2:19 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Най-сетне ми остана време и го изгледах. В общи линии всичко беше задоволително, но на моменти афектирането на Уатануки ми идваше в повече ^^", за това 8/10 от мен :P А ендинга беше прекрасен :ying:

Профил  

Заглавие: Re: xxxHolic: KEI (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Яну 17, 2009 6:51 pm 
Аватар

M .. беше малко под нивото на първата част ~
Но пак си беше много добро :>

Фани ♥
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]