Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:05 am 
Аватар

Що си мислех, че съм писала за 2 еп, а не съм XD
Тей де.. беше way obvious, че тия двете са били приятелки, ся и поизясниха причината да не са вече такива.. Не мога да разберa само защо Х-х-хаями позволява да се държат така с нея, а иначе се прави на много лоша О.о
Нещо Хинатка много се разбърза.. за един еп се дръшахме за ръце и се разцелувахме.. защо толкова държи да е с него не ми се изясни съвсем.. колкото и на него му е ясно коя иска повече де xD
А края наистина ме разби :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:29 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Това, че Хината трябва да е с него предполагам, че идва от филмите, които й вкарва дядо й ли там къФто е ония старец, дето в 2ри еп я гледаше на "мамка му".
Чудя се какви реакции ще изкара Стиви Уондър junior 8) след, като му се нахвърли Хинат-ка така внезапно. Харесва ми как Хиро започва да действа все по-уверено и устремено... Ако оправи нещата между "бившите приятелки" до 1,2 епа ще продължа да го гледам :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 8:49 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Та 4ти..Лоликомплекса взе да превзема това аниме, твърде мн ме притеснява ~_~"
Мн мразя сцени тип "бяхме там и после се виждаме на другия ден". Каче ли са се разбягали панически след случката. Уж весел епизод може би трябваше да бъде това, ама с тия лолита... и тоя ужас в онсена накрая... и мойта душа изфърча ~_~""
Дано 5ти не почне пак от ситуация "след края на епизода се разбягахме панически и никой нищо не знае.."....

spiralkinda: маркирай си спойловете, че пляс-пляс :twisted:
[color=navy]Тия неща не са спойлери :mm:

Последна промяна SayanMk на Нед Яну 27, 2008 10:56 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:31 pm 
Аватар

Пфф баси анимето кат видях 1вите 2 мин от 1ви еп викам ооо това нема да се гледа ама бех изтеглил и др 3 и реших да го довърша, бива горе долу само ако го немаше тоя побой и др изцепки в/у момичето :evil: (имаше 1 анкета кет се питаше в кое аниме бихте влезли, ако отговарях ся щях да кажа това за да счупа неколко глави и два три крака :twisted: ) 70 % съм сигурен че на тая кет я тормозат родителите или тя са виновни за смърта на сестрата на отговорничката на класа :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 9:46 pm 
Аватар

Това аниме за сега печели за най-зле от началото на годината.
Първо нашият човек е поредният хипер-мега специален, на който се лепят всички момичета. Той от своя страна прогледна ей така сякаш нищо не е ставало. Ама какво ще му е, not a big deal XD. Човек си ослепява и проглежда нали.
Хината е някаква супер дразнеща. Кохината пък се правеше на "недостъпна с цел предпазване на околните".
Chara design-а е бая зле. По бански са доста забани с тези полу-лоли тела.
А специално за 4 епизод, имаше нещо интересно освен тоновете фенсървис- Хамаджи на края :lol: Не го очаквах наистина.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 10:16 pm 
Аватар

Лолита по бански.. страаашно >< и Хината с тия големите ..кх.. ><
Хамаджи как ще е момче бе О.о нали замествала майката на Юки О.о тия японци ме изумяват с тая тяхна двуполовост О.о
Тъпо как всеки епизод свършва наникъде и следващия почва от съвсем друго място.. тъпо и тва дето казахте, че тоя прогледна изведнъж и сякаш нищо не е станало.. нз аз поне от ревюто бях останала с впечатлението, че едва ли не постепенно ще проглежда ^^ .. тъпо и че тая Юи се държи ужасно в даскало с Хаями, а тия всичките патки + Стиви Уондър са и приятели и се мъкнат с нея -.-

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 10:42 pm 
Аватар
Цар Алко

Три епизода ми стигат от тази боза, който иска да си я пийва. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 1:49 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Майка му да е*а на Хиросе :evil: , дееби пед*лчето му скапано, само стои и се оглежда все едно в главата му има само ш*бани лай*а докато пребиват момичето м@мка му к*рвенска :evil: :evil: :evil:
Леле не си спомням от стотиците анимета и хиляди епове които съм гледал да съм се вбесявал някога така :evil:
И тия гадняри няма ли вече да ревейлнат малко подробности за това което става баси :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 3:18 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Майка му да е*а на Хиросе :evil: , дееби пед*лчето му скапано, само стои и се оглежда все едно в главата му има само ш*бани лай*а докато пребиват момичето м@мка му к*рвенска :evil: :evil: :evil:
Леле не си спомням от стотиците анимета и хиляди епове които съм гледал да съм се вбесявал някога така :evil:
И тия гадняри няма ли вече да ревейлнат малко подробности за това което става баси :x

След подобен коментар като този определено ще го гледам, когато му дойде времето.

Просто никак няма да откажа да се ядосвам така както когато гледах School Days. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 4:55 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Първо, омръзнаха ми аниметата в които има едно момче обожавано от всички момичета

Второ, много се дразня на тоя тъпанар Хиросе, дето не може на никого нищо да каже. Бият момичето, нищо. Оная седи и го целува, нищо. Натискат му се, нищо. Опитват се да го убият, нищо. Тоя все едно е ретардед.

Трето, анимета, които имат неуспешни опити да направят лолита ме дразнят. Е с този арт сладки лолита, красиви, пораснали момичета НЕ МОГАТ да станат (бтв арта е същия като на Хигурашито)

Четвърто, мотивът за проклинатото и омразно момиче също ми е в повече

Все пак ще изгледам още няколко епа дано се оправи. Все пак не мога да кажа, че няма потенциал (като изключим последния епизод)

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 5:38 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Belg, те го обясниха бре, макар и посредствено. Всичко е заради чисто йерархични неравенства, качели сме у средновековието и цело село самураи vs един търговец... яко тъпо.
В случая - мацката, заедно с баща й, са се пренесли да живеят тук, в каравани. Тоест са избягали или са били изгонени от домовете си. И тия некви скитници, тръгват да общуват като нормални хора с аристокрацията на селото?! OMAHGOSH BURN EM.... :fubar: ....
Ест., след като вече никой не е останал, освен момиченцето, на нея се стоварва честта да е прокълната и мразена. А тъпите дечиня слушат сляпо дядовците си и кво да правят...
Сигурно ще го изгледам само да видя как биха решили един такъв проблем... щото ако селото изведнъж я призне ще се изсмея доста доволно...

Интересно са как ще реагира пича и какво ще каже.. или може би пак ще имаме "ХОП утре е, никой не иска да говори за вчера, защото остават 7 епизода още да прайме!!!" >_>"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 5:48 pm 
Аватар
The No-Goodnick

SayanMk написа:

Интересно са как ще реагира пича и какво ще каже.. или може би пак ще имаме "ХОП утре е, никой не иска да говори за вчера, защото остават 7 епизода още да прайме!!!" >_>"
Най-вероятно пак ще има "ХОП" :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 9:43 pm 
Аватар

Така, така..това е тотално зле вече.
Нашата мила Хината е някакво слабохактрено, което трябва да се подчинява на дядо и не може да мисли за себе си.
Кохината още повече се прави на сърдита и мъдра, че отстъпва Хиросе-"сама".
Хиросе-сама пък става все по-специален и по-специален. Давайте да го женим преди са е свършил :drop:
Няма да го дропвам във всеки случай, любопитно ми е какво ще измислят за останали епизоди.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 10:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ем, мене вече само развръзката ме интересува.. реших да го дропна на 1 мин от старта... твърде зле е тва момченце. Оправя нещата, ама твърде бавно... тва аниме все едно е било предвидено за 6 епизода, но са трябвали 12. Тоя го догледах на FF и като гледам абсолютно нищо не изпуснах, само на края имаше действие, което трябваше да е в началото... не, всъщност трябваше да е преди 2 епизода ~__~"
Ще очаквам някой да ми го разказва :Р, аз го дорпя

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 3:34 pm 
Аватар

На мен ми се стори интересно ще видим дали е така.Малко не разбрах откъде се появи и защо ту изчезва, ту се появява Отоха. Икак момчето прогледна :roll: :o

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]