|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 2:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Това, че Хината трябва да е с него предполагам, че идва от филмите, които й вкарва дядо й ли там къФто е ония старец, дето в 2ри еп я гледаше на "мамка му".
Чудя се какви реакции ще изкара Стиви Уондър junior ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) след, като му се нахвърли Хинат-ка така внезапно. Харесва ми как Хиро започва да действа все по-уверено и устремено... Ако оправи нещата между "бившите приятелки" до 1,2 епа ще продължа да го гледам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 9:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Това аниме за сега печели за най-зле от началото на годината.
Първо нашият човек е поредният хипер-мега специален, на който се лепят всички момичета. Той от своя страна прогледна ей така сякаш нищо не е ставало. Ама какво ще му е, not a big deal XD. Човек си ослепява и проглежда нали.
Хината е някаква супер дразнеща. Кохината пък се правеше на "недостъпна с цел предпазване на околните".
Chara design-а е бая зле. По бански са доста забани с тези полу-лоли тела.
А специално за 4 епизод, имаше нещо интересно освен тоновете фенсървис- Хамаджи на края ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не го очаквах наистина.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 10:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Три епизода ми стигат от тази боза, който иска да си я пийва.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 4:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Първо, омръзнаха ми аниметата в които има едно момче обожавано от всички момичета
Второ, много се дразня на тоя тъпанар Хиросе, дето не може на никого нищо да каже. Бият момичето, нищо. Оная седи и го целува, нищо. Натискат му се, нищо. Опитват се да го убият, нищо. Тоя все едно е ретардед.
Трето, анимета, които имат неуспешни опити да направят лолита ме дразнят. Е с този арт сладки лолита, красиви, пораснали момичета НЕ МОГАТ да станат (бтв арта е същия като на Хигурашито)
Четвърто, мотивът за проклинатото и омразно момиче също ми е в повече
Все пак ще изгледам още няколко епа дано се оправи. Все пак не мога да кажа, че няма потенциал (като изключим последния епизод)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 5:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Belg, те го обясниха бре, макар и посредствено. Всичко е заради чисто йерархични неравенства, качели сме у средновековието и цело село самураи vs един търговец... яко тъпо. В случая - мацката, заедно с баща й, са се пренесли да живеят тук, в каравани. Тоест са избягали или са били изгонени от домовете си. И тия некви скитници, тръгват да общуват като нормални хора с аристокрацията на селото?! OMAHGOSH BURN EM.... .... Ест., след като вече никой не е останал, освен момиченцето, на нея се стоварва честта да е прокълната и мразена. А тъпите дечиня слушат сляпо дядовците си и кво да правят... Сигурно ще го изгледам само да видя как биха решили един такъв проблем... щото ако селото изведнъж я призне ще се изсмея доста доволно...
Интересно са как ще реагира пича и какво ще каже.. или може би пак ще имаме "ХОП утре е, никой не иска да говори за вчера, защото остават 7 епизода още да прайме!!!" >_>"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 5:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
SayanMk написа: Интересно са как ще реагира пича и какво ще каже.. или може би пак ще имаме "ХОП утре е, никой не иска да говори за вчера, защото остават 7 епизода още да прайме!!!" >_>"
Най-вероятно пак ще има "ХОП"
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 9:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Така, така..това е тотално зле вече.
Нашата мила Хината е някакво слабохактрено, което трябва да се подчинява на дядо и не може да мисли за себе си.
Кохината още повече се прави на сърдита и мъдра, че отстъпва Хиросе-"сама".
Хиросе-сама пък става все по-специален и по-специален. Давайте да го женим преди са е свършил
Няма да го дропвам във всеки случай, любопитно ми е какво ще измислят за останали епизоди.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|