|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 11:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 03, 2007 11:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
lzpreslav написа: Добре, само на мен ли ми хареса изключително много първи епизод ? Отдавна не съм гледал нещо толкова внушително (освен хигураши кай де) , разговорът е къщата, срещата с момичето, разговорът с психолога ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Да не говорим, че героите са страхотно нарисувани, от една страна стилът е малко по-стар от сегашните, заоблени лица и очи, но от друга - класика, изглеждат страхотно. "Разходката" в другия свят също е внушителна, не съм виждал подобна анимация. Малко ме дразнят звуците : от муха, някакво туптене и т.н. , но участват в цялостната атмосфера и не може без тях. п.с. сега се осъзнах малко и коментирам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И ... преводът не ми хареса особено, Шинсен май се изложиха... Opening-a е малко странен, но ми хареса, ending-a е супер като за ендинг ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Чакай, твоя пост ми хареса, цатова го цитирам... Пъви епизод реших да го гледам просто така, от любопитство, без да очаквам нищо... Обаче наистина ме впечатли. На фона на (ако искате се съгласявайте) всички бози-фентъзита и романси, които излязоха този сезон, товае може би единственото ново смислено аниме. След първи епизод имах големи очаквания, а селд втори се размазах... Не става дума за героите, или за историята на момчето, става дума з аничина по който вс е направено, арт, звук (особено), не може да не те накара да се замислиш...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 10:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
За 3ти еп:
Става ми все по-интересно
Накаджима е убил човек-знаех си, че далеч не е душичка..и точно за това ми харесва. Като гледам той ще им урежда нещата, но да видим какво точно иска да постигне. Изненада ме това, че успя да навие главния и Макото да отидат с него, или по-точно въобще да говорят с него
От превюто, следващият еп ще е даже по-хубав като гледам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 13, 2007 10:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14447_1275329665.png) |
~sunny~ |
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Ох,на тея искам все повече да науча още за миналото им~ ^^
Бтв,в тва аниме на диалект някъкъв ли говорят? Не знам,но ме кефи
А,и звука на мухи,специално тук,ме изнервя изключително много >.>'
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 1:48 am |
fLoRi` |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
6 .Brain Homunculus
дали тези хомункулуси ще имат нещо общо с тези от fullmetal alchemist ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) аз малко не намирам връзка от тия 3 епизода които са излезли
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 10:46 pm |
Haruka |
|
|
Няма да имат
В 4 еп бяха много сладки в онези духче форми. Особено Макото с този сериозен глас и тяло тип Каспър. Иначе идята за отделяне на душа от тяло и реене в свят със странни същества винаги ми е била интересна под всякакви интерпретации.
Тароу беше много спокоен. Само как най-естесвено си каза "я ама нещо ме преследва". Макото е непукист, а Масаюки взе да откача ^^'Сладури.
Като гледам в следващия епизод пак ще ходят там. Дано кажат и нещичко за момичето, че прилична мистерийка се заформи около нея.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 20, 2007 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
и му развалиха дълго стилизирана прическа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Опази боже...
Иначе какво мога да каже за този еп... Ами, че исках повече истерия.
Анимето е радващо и нямам никакви забележки относно, арт, ост, история, ама наистина имах силното желание Комори да изпадне в нервна криза при спомените за това, което му се е случило със сестра му.
Той не само, че не си спомни кой знае колко (поне от това, което видяхме) ама и тръгнаха в една съвсем нова посока, която кой знае колко време ще трябва, за да се развие.
тоя свят на духовете... Абе интересно беше, хареса ми идеята, ама си идваме и на върпоса ще успеят ли да я развият?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 9:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Анимето определено ме заинтригува, за сега солидно ми държи интереса. Падам си по мистерийките^^
5 еп. хич не беше лош. Май само на Таро не му пука особено за тая коса, а Макото с тоя отчаян поглед дето извади когато Накаджима се домъкна при него ме уби ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не е лош с по-къса прическа, но the bad boy style някак се подкопава леко ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) А Накаджима си ми е фаворит, но и другите не падат по-далече в "класацийката".
Мдам, и на мен ми е интересно да разбера повече за момичето, особено като отвориха дума за тия MPD-та. Еми дано в следващия епизод кажат повечко
Тоя дядо дето се появи накрая също е под питанка
Бтв, сега си връткам песента от ОП, нещо много ми хареса. Идеално се вписва с атмосферата на анимето ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ендинга е по-спокоен, също става.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 11:16 pm |
Haruka |
|
|
Или аз пропускам нещо много съществено или и тримата са страшно суетни ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Какво толкова стана с тия коси, че Масаюки се мъкнеше с онова трагично нещо?
Дядото ми изглеждаше като притежателя на онази черна сянка-един вид е стигнал до такова ниво, че може едновременно да съществува и в двата свята и също да вижда двата свята и с двете си форми. Т.е. не като нашите хора- out of body experience ама ъпгрейдната версия.
Мияко определено прилича на сестрата и понеже тя е ключова фигура за сега уж, като нищо ще окаже тя.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 1:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9429.png) |
dark___devil |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Това аниме ми звучи интересно може да го видя:) Дано да не е само звучението интересно ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) А ще ми кажете ли откъде да дръпна 3-4 епизод:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Haruka написа: Мияко определено прилича на сестрата и понеже тя е ключова фигура за сега уж, като нищо ще окаже тя.
Ти ми даде идея. Може би не точно ще се окаже сестрата, а по-скоро духът на сестрата ще се е вселил в нея. Нали и баща й, докато говореше по телефона каза, че се е съмнявал, че може да е раздвоение на личността. Кой знае. Може да не е само духа на сестрата, може да има и още.
Това бе само идея.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|