|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 5:22 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Това е The Best Movie 2007. Час и четирсет минути удоволствие от гледането. BONES наистина са се постарали. Арта е изключително детайлен и красив, въпреки че го гледах с много акано качество
Екшъна е неповторим... Битки наситени с кръв и реалистика. Всичко беше толкова реално направено. Като се замисля средно на всеки 5 минути хвърчеше глава, крак или друг вид крайник от човек. Екшъна беше уникално зрелищен, движенията бяха изпипани до неознаваемост, бе просто да ти е густо да гледаш. Наблягам пак на реалистиката! Няма ми ги тия измислени хави да те удари с катана и само да те пореже... ТЦ Тук нещата седят, както си му е реда. Ръката, крака или главата просто си пада от мястото на което е седяла. А когато някой не уцелеше и следователно удряше с меча дърво да кажем, там оставаше дупка от удара... ЯКОО~~
Музиката беше много добра... акцентираше много точно към сюжета и сцените. Много ме радва това, че имаше и бг народна музика. Саундтрака ще се сваля задължително в архива.
Самата история на филма не беше много дълбока, което обаче не означава, че сюжета не е добър, а напротив. Действието се развива във феодална Япония, което допълнително засилва чара на анимето, заедно с историческите факти и т.н.
Героите са много интересни... Главният (безимен) е покъртителна машина!!! На тоя даже вилица не трябва да му се дава в ръцете. Толкова красиви битки рядко може да се видят.
Леле колко яко ИНУУУ~~ Искам такова...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 12, 2008 9:26 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Уаа изгледах го вече с вградени субтитри и бих казал, че анимето е смного добро. Кървища, черва, йеко бой и арт + добър сюжет какво повече за едно самурайско аниме. А бе BONES цепят .
Тия самураи сигурно много се кефят кога им засвирят на уше БГ гайди .
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stranger Mukoh Hadan Публикувано на: Пон Юни 13, 2011 10:36 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Забравил съм да пиша мнение Филма беше прекрасен. Наслаждавах се на всяка секунда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword of the Stranger Публикувано на: Пон Юни 13, 2011 11:37 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
x3 10/10
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword of the Stranger Публикувано на: Пон Юни 13, 2011 11:46 pm |
|
SelBy |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 09, 2010 4:57 pm Мнения: 851 Местоположение: Beyond the Grave
|
х4 Не, сериозно, swordplay-я е ебахти якия. Страхотни битки, едни от най-добрите, които съм гледал изобщо, особено Нанаши с/у ония русия (забраех му името). Арта и ОСТ-а също бяха перфектни. 11/10 =d
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword of the Stranger Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 1:27 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Заинтригува ме. Кое точно не ти хареса?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword of the Stranger Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 2:18 am |
|
DiaDora |
|
|
|
JohnnyQuid написа: x5 Веднага отива в топа на любимите анимета. Бонс фтв. x 156291 сигурно. Абе хора вие мислите ли ми четете,кво ли ,...тъкмо вчера се запалих от едно АМВ и изгледах филма и си викам я да постна и моите суперлативи барабар с останалите - отивам в Каталог Дискусии и кво - не са го сложили, леко пропуснато. Викам - сега не ми се рови , а и не ми се прави тема ако няма...днес отварям и кво да вида - филмчето на 1ва страница отгоре на дискусиите. Телепатия, бате Направо си беше страшно! Та БОНЕС все повече и повече ми печелят симпатиите. Арт и графика = кристал( Сваровски ). А да не говорим за 100 каба дудука дет озвучаваха.... Целокупна 8/10 Ако бяха се сетили да сложат и некакав сюжет, нямаше кой да го мине с тази невероятна графика, анимация и swordplay
Последна промяна DiaDora на Съб Ное 24, 2018 1:34 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword of the Stranger Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 4:18 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Belgarion написа: Заинтригува ме. Кое точно не ти хареса? Изключително слабия и детски сюжет най-вече.
|
|
|
Заглавие: Re: Sword of the Stranger Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 10:20 am |
|
velush |
|
|
|
Аз това имам спомени, че беше много готино - невероятна графика и атмосфера, интересни герои (без тъпото протагонистче) и сравнително малко, но готини битки. Wind_Falcon Цитат: Изключително слабия и детски сюжет най-вече. Бе, сюжетът не беше нещо изключително, но за псевдосамурайски приключенски екшън си беше добре. Този вид заглавия се правят заради атмосферата и екшъна. Едва ли някой би очаквал шедьовър изпъстрен с реализъм, историческа достоверност и философски послания. С какво е по-слаб примерно от Ninja Scroll (или ако то не те кефи, дай пример на нещо, което ти харесва)? За мен е много добър представител на жанра си. И какво му е детското - това, че всички освен противното хлапе измряха?
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|