Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 11:42 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Е то единия най-вероятно го е взел по друг начин и е решил да помага на първоначалния сийдър. Доста често правят така за да разпространят първоначално торента. Другия вариант е да му е бил блокирал компютъра и тракера да не си е изтрил още информацията и затова да отчита два сийдъра.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 12:51 pm 
Аватар

Пуснах недовършения файл с BS-а.. той взе че тръгна и поне в началото има English субтитри, така че скачайте :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 1:19 pm 
Аватар

Добре че е сестра ми Гина да ни светне. Изглежда яяяяяяякоооооооооооооооо :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 7:23 pm 
Аватар

Много добре изглежда, жалко че утре съм на изпит и няма да мога да го изгледам цялото :(

http://torrents.animes-bg.com/details.php?id=8ce6a7660be46f1c863bba8bbd2bbfc839d2cd1e

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 9:48 pm 
Аватар

Филма ми хареса. Супер е!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 10:29 am 
Аватар
Sky King

Много моля някой да го качи за direct download :)

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 2:17 am 
Аватар

Хареса ми даже много :) ( казвам го от пристрастие към жанра може би 8) ). Но нещо му куцаше през цялото време... може би почти тоталното отсъствие в бойни сцени на главната героиня. Може би прекалено зацапаната backstory... Абе готино е
:lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 10:17 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Супер добро изпълнение :thumbsup: Очарован съм от забележително добрата история като за 3D филм :lol:
И главните героини бяха мой тип :love:
И честно казано не очаквах такова развитие на сюжета, доста добре измислени обрати и край. Не е за пропускане, определено е по-добре от FF7
.... обаче не виждам как баш ще спасят Америка де... вируса вече тряя да е пуснат :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 6:37 pm 
Аватар

SayanMk написа:

.... обаче не виждам как баш ще спасят Америка де... вируса вече тряя да е пуснат :lol:

е то май вируса заразява само при венозно инжектиране
Иначе и Вексилле щеше, да се зарази от престоя си в Япония. А заразените в Америка ги хванаха още в началото на филма.

Последна промяна OkiSan на Пон Фев 11, 2008 3:36 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 10:10 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Филма беше много добър от към историята. Начина, по който беше пресъздадена също беше добър, но има още какво да се иска. Бих казал, че на това по-може да се каже, че е американски тип филм. Много набързо станаха нещата и от там нататък го разточиха това нахлуване в Дайва в половината филм. Според мен трябваше повече да задълбочат примерно престоя на Вексайл в Япония, или да поразкажат повече за живота на някои от главните, бе като цяло да наблегнат малко повечко на останалите неща, не само на битките.
Графиката не ми хареса. Наистина беше добра, но тази на FF7 е в пъти по-добра! Но не отричам, че беше по-добра от тази на Appleassed. Обаче някак си не проумявам... как филм от 2007 ще е с такава дървена графика в сравнение с филм от 2005(визирам FF7).
Във Vexille, определено 3D анимацията беше ръбеста, докато във FF7 си беше БАШ 3D, изгладена на макс, като го погледнеш направо ще си кажеш, че е филм със живи хора. Докато тук ужасно много си личи, че е анимация. Едва ли баш това са имали предвид създателите, но като искат да направят нещо наистина качествено, ми да поработят повече, да вложат повече средства. Ако причината не е била в липсата на средства, значи са били супер мързеливци!

OST-то на филма беше страшно добро, много ми хареса!
Абе като цяло не е зле филма. Добър е, но можеше и по-добре.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 3:41 am 
Аватар

Много яко филмче :D Много му се накефих, особено с металните червей :lol: който странно що ми напомняха за Франк Хърбъртския Дюн :lol: иначе и като към история, визия, музика и персонажи е на ниво от всякъде.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 12:39 pm 
Аватар

Като го гледаш няколко пъти се забелязват доста допълнителни детайли, например като намериха втора biosignature в Япония всъщност светещите точки станаха още 2, общо три, също така ... уф, нямам време, после ще си допиша

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 2:59 pm 
Аватар

Ммм и на мене ми хареса страашно много,ОСТ-а мноо готин!!Определено си имаше и слабите моменти,но като идея и направа ми хареса доста.Карай че графиката не беше тип Final Fantasy,но пак ме накефи.И наистина червеите и на мене ми напомниха на Дюн,но бяха мнооо готинки...да си имам един такъв домашен любимец :lol:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 3:30 pm 
Аватар

Ashura написа:
..да си имам един такъв домашен любимец :lol:

Да, и някоя сутрин да ти изяде компютъра и кафеварката.

Битките бяха кратички и малко бързо ми мина филма. Главната героиня, на която е кръстен филма, освен че беше симпатична и чат пат имаше реплики не направи нищо особено. Просто оцеля. Червеите наистина приличат на Дюн, но няма лошо, бяха на място в историята.

Графиката се справя много добре с околната среда, но определено имаше проблем с хората. Доста изкуствени изглеждаха.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 12:35 pm 
Аватар

Мтака, вчера го гледах най-после. Бях му гледал трейлърите и да си призная честно, очаквах доста повече. Анимацията е добра, въпреки че не ми е по вкуса. Екшън сцените са добери, но като цяло всичките вече ги бях гледал в трейлърите. Това което наистина ме подразни във филма беше холивудското усещане и няколкото сюжетни дупки (които някой по-непредерчив може и да не забележи).
Първо за холивудското:
Героите ми се сториха някак плитки и недоразработени. Отношенията помежду им и бекграунд историята не бяха нищо особено. Например още от самото начало беше ясно, че хлапето ще пукне по един или друг начин и че всички от групата бунтовници ще измрат, освен мадамите. Това не е чак такъв проблем. Това което мо издразни най-много изключително кухия край на филма. Все едно го бяха извадили от някой филм като Рамбо например.
Сюжетните дупки:
След като лошите знаеха къде точно ще излезе екипа от SWORD, защо аджеба изобщо ги изчакаха да почнат да си пускат сигнала? Защо не ги изтрепаха още като си показаха носовете от водата?
Как точно техника на бунтовниците разбра какво е резервния предавател и че трябва да работи поне 3 минути?
Големия лошковец, дето се мисли за бог, имаше поне 3 дена, през които Леон, по незнайни причини, е спал непробудно. Защо не го е инжектирал с ваксината? Защо не го направи когато доведоха мадамите?
И най-голямата от всички: от къде се взе проклетия хеликоптер в последната сцена? Операцията беше прекратена със заповед от президента, бариерата беше подновена и от щаба на SWORD не виждаха какво става в Япония. Как разбраха къде да изпратят проклетия хеликоптер?

Въпреки всичко филма не е чак толкова лош и макарче не влезе в топ 10 на любимите ми анимета не съжалявам, че го гледах. От мен оценка 6/10.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]