Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 12:24 pm 
Аватар

E от много време ми се гледаше нещо подобно..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 10:32 am 
Аватар

Ммм, на мен тая Юко (да де, тая Юко ...или май беше Исако :lol:) доста ми напомня на Tohsaka Rin, в някаква кибер форма на mahoutsukai нещо си :lol:

А тия mojo-та са супер сладки ^^. И хайде вече и мъжките персонажи да идват (освен тоя Дайчи или както беше ...), че да видим и те дали могат или не могат нещо ^^

SayanMk написа:
Ааааааааааа .hack//wars отвсякъде :twisted:
4ти беше най-добрия до тук.

Бе не, че нямаше и raw да го гледам, но прекалено много термини, дето не са ми ясни има ...прекалено много :?

И бтв, с всеки изминал епизод все повече и повече се засилва deja-vu усещането ми за това аниме, защо ли ?! :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 12:05 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Ааааа анимето е стархотно ! Много ми харесва - има много специфична графика , а като история е толкова занимателно.

"Poop ... poop .... whoaaaa ~ Huge Poooop !! " XDDD

Само исках да помоля ... някой .. ъм.. * blush* 4ти и 5ти ги намерих само в резолюция 1280 на 720, а на мен ми забива с такава . Ако някой го намери с по-малка може ли да ми пише лс или да даде линк направо в темата , защото много искам да го гледам. ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 10:59 pm 
Аватар

Най-после, преди няколко дена де, преведоха всичко и си го догледах. Уникатче ^^
В началото си мислех, че е интересно, но не ми изглеждаше да има някаква впечатляваща история или нещо..Е постепенно представите ми бяха разбити. Рядко гледам аниме заради историята, но в случая беше много добра. Постепенно я вкараха, развиха паралелно с развитието на персонажите, дадоха прилично количество мистериики и за финал..ми един завършен финал, който оставя доволно-приятно чувство, че човек знае какво е станало и то е било интересно.
За героите-Ясако ми беше леко безлична такава, но на края не ме дразнеше. Исако също претърпя голяма промяна и показа характер. Обачан обаче рулираше :lol: . И мегабаа също. Харакен-много симпатично дете. (кажете, че е емо и ви убивам :Р) Изобщо оформиха цветна група, в която ги нямаше типичните дразнещи персонажи или фенсървиса.
Музиката беше точна и на ниво. По едно време оп-а ми беше мания, а певицата има страхотни гласови способности. Оста през самото аниме също си беше..
От епизодите мога да кажа, че почти всички задържаха интереса и някои от тях определено ще запомня. Онзи с брадите особено, как само му се смях :lol:
Като цяло, анимето беше от най-добрите на годината. 9/10 съвсем спокойно му давам.

Заглавие: Re: Dennou Coil
МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 10:10 am 
Аватар

Изгледах го! Не знам просто как да го опиша... Зарязвам абсолютно всички други анимета, това е на 1-во място. Измести ми чак Химето и ФМА, направо съм възхитена. Едно, че арта ми е от любимите, второ, че за първи път виждам аниме с толкова добра история, която да се развива постепенно и всеки епизод да те държи в невероятно напрежение. Единствето, на което не можех да предскажа следващите епизоди. Имаше фенсървиз.. героите бяха от едната крайност до другата по характер, имаше и доста неща, за които ми беше нужно време, за да ги схвана, но все пак се справих.
Кибернетичните джаджи бяха много яки, другия свят беше много яко направен.. висчките му Illegal баха много реалистични и тия нещата дето чистеха системата ми бяха смешни, така де тия Satchii.
Мисля, че имаше 2 героя, които ме дразнеха.. ама те бяха маловажни. Имаше си достатъчна доза смях.. и сълзи. Краят беше неочаквано завършен. Не като повечето анимета, дето да им се чудиш кфо става след тфа... Е, разбира се, моите очаквания за малко романтика се изпариха, но ще го преживея. И все пак края не беше един от най - щастливите, както и да го погледнем и това ми напълни душичката още повече.

О, извънземните! За първи път пиша толкова огромен коментар Рекооорд!

Едит: Все още помня почти всички епизоди. Харакен и Юко мн си ме радват, мн жалко, че ми разбиха мечтите за малко романтика >_< И лелята на Харакен мн радваше с тия Сатчии ^_^
На Исако домашните любимци бяха мн готини, дребни пухкави топчета.
Арта е превъзходен, като се замислиш каква помия можеш да видиш в днешно време. Физиономиите бяха доста реални и изкилиферчени, така че смятам, че такъв хубав и " реалистичен " арт до са не съм виждала. Самата графика беше точно като жива. Беше почти, като да гледаш игрален филм.
+++ историята, която е невероятна.
Тфа аниме някой, ако започне да ми спори за него, нема а остане жив!

Enery.
 Профил  

Заглавие: Re: Dennou Coil
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2016 1:09 am 
Аватар

Pokemon Go, anyone? :icecream:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]