дудее, ранта си го пиши в темата за релийси 2007 /off
Ау екшъна е супер добръ Напомня ми за времената на Шура. Мнооого добре се развива действието. Интересно какъв беше тоя флаш-бак-имидж дето видя мацката и каква беше тая луда битка над главата й @_@ В сми - поне битката със сигурност бе реална, щото я опръскаха с кал, обаче кой беше тоя, кой беше ония и защо се биха все едно я няма... амм и ония младия дето щеше да убива принца .. мрътав ли е Аз очаквах той да се появи над главата на Балса...
Мисля че битката беше спомен от детството.Предполагам,че така са убили баща й или некой нейн близък..Иначе анимето за сега адски мноо ме кефи и определено ще се следи!
Битките бяха добри. Специално тая в края на епизода май беше нещо от миналото на Балса, което тя е видяла като малка. Поне на мен детето дето се появи след като единия уби другия ми заприлича на нея... Явно това ще го разберем в бъдещите епизоди когато ни разкрият малко повече за миналото й.
А оня убиец дето щеше да трепе Чагум сигурно е още жив. Все пак Балса се опитваше да спаси принца преди всичко.
/offtopic:
chosef, я направо си кажи за кои анимета говориш. То някои (като Claymore и Touka Gettan) са ясни, но все пак...
така не мога да о разбера това тук. Още от първи епизод се вижда че няма да е "боза". Прави го I.G все пак и всички показатели от самото начало сочат макс. Второ аниме от април с яка кака за глагна героиня За хлапето сте прави беше изненада че не се оказа някакъв лигльо дет да се чудим ко да го правим. а иначе за развоя на историята бих предпочела погледам още преди да дам коментар. Всеки случей очаквам не чак толкова стандартен сюжет
_________________ <3
Заглавие:
Публикувано на: Сря Апр 25, 2007 3:26 pm
Oni_no_ko
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
Каката може да е потенциална лесбийка, обаче якУ млати Бойните сцени са много добри. В трети епизод направо ми напълниха душата ^^. Друго, което ми хареса е, че главната героиня се различава от стандартните silent-type-fighters, които гледат всички от високо и мълчат като бити задници през цялото време Анимацията също е сносна... Сега остава и историйката да я развият като хората и ще е супер ^^
Определено много ми хареса^^ Ще си го следя с удоволствие. Балса радва, принца също^^ Хлапето и аз го очаквах да се окаже някакъв лигльо, който ще ме дразни до края на анимето, но се оказа свястно момченце Даже сега чакам с нетърпение да му резнат косицата, както е в оупънинга^^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Съгласна ... принцът ме изненада приятно ... мислех че ще е някакъв ревлъо а той дори й помогна (ауу от онзи вълк ме побиха тръпки *бърр*)
Имам тайната надежда че този войн който изглежда мн милее за принца но все пак щеше да му направи харакири ... ще бъде сравнително лесно привличен на наша страна ... мн бих се радвала да стане ... пича е готин и очевидно силен ... този който сега иде на помощ не ми харесва толкова
Barusa била мн добра с това копие ... ако не й се беше прецакало устрието можеше и да се справи с тях ... брех брех ... опасна мадама ... битките бяха направо балсам за душата ^^
Добреее промених си мнението за вълчето Просто тоя момент бе трвърде добър Сега като гледам тепърва май маговете ли кви са там ще почнат да взимат участие. Бабата като си навря главата напруу
Анимето е страхотно . Не очаквах да се развива така ~ кто за начало предполагах, че принца ще мрънка на всяка 2ра крачка за щяло и не щяло. Също така 1вата битка когато я раниха беше много добра.Ще си го следя до края определено ^^
Най-после видяхме и малко от другия свят. Определено ми хареса повече от света на наш'те, дори и само заради оня ходещия хълм (който сигурно е нещо от рода на гигантска костенурка).
Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 4:07 pm
Eliks
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 57 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения