Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 04, 2007 9:45 pm 
Аватар

мен пък най много ме кефеше Камбей,а онова хлапе най-малкото ми се щеше да го удавя още от средата на анимето. пък като изтрепа по погрешка Кюузо направо ми се щеше да му изскубя дългата косичка. СПОЙЛЕРлюбимият ми момент беше като Камбей отряза оная с медалиончето. не че нещо против нея ама той много яко я отряза. :lol: предполагам не можеше да и каже-маце отивам да ме трепят я се върна я не. Спойлер край. освен това той беше водеше всички през цялото време. Беше и малко надменен,но това в моите очи не е непростим грях. 8) Другия който ме кефеше беше Кукичиро. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 11:35 pm 
Аватар

тва аниме страхотно! :balloon: любимци ми бяха Katsushiro :love: ,Kirara :balloon: ,Heihachi :oops: ,Kyuzo :oops: и Komachi :lol: !накрая беше супер гадно особено като умряха Heihachi и Kyuzo! :( :( :( и Katsushiro защо трябваше да зареже Kirara?! :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 12:07 am 
Аватар

ВНИМАНИЕ! МОЖЕ ДА САДЪРЖА СПОЙЛЕРИ!
Написах го за всеки случай.

Анимето като цяло доста ми хареса.
Моите любимци са Горобей (тоя дето умря първи), и Хейхачи. Тия двамата супер много ме кефеха. :D
Много ме издразни тоя любовен триъгълник. Аз си викам, че тая Кирара си харесва тоя младия (мързиме да му погледна името) и накрая какво се оказа... Тя обичала стареца :o (не ме разбирайте погрешно, и Камбей яко ме кефи :) ). Не че ме интересуваше, според мен въобще не се вписа в анимето, но нали трябва да присъства.
Киузо беше готин като герой, но не ми беше сред любимците (не е за вярване, човек който да не се кефи на Киузо :lol: ).
Младока на моменти яко дразнеше, но иначе беше ок. Научи се как да се бие.
Железния (и неговото име ми е трудно за запомняне) от началото ме дразнеше яко. Действа без да мисли, само дзяе, но постепенно му свикнах и даже почна да ме кефи :lol: (също и много готино умря, заслужи уважение (както и всички други де :lol: )).
За "Момотаро" няма да говоря :arrow: Кефи и той. За Камбей също казах, че ме кефи.
Още едно нещо, което ме издразни яко беше жената на Рикичи. Леле, в цялото аниме сигурно това е което ме издразни най-много.

Май се получи дълъг пост, Sry! :lol:

Едит

След доста време си прочетох поста отново. Яко смислен. :lol:

Последна промяна victor_1988 на Съб Дек 29, 2007 2:11 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 3:28 am 
Аватар

victor_1988 написа:
ВНИМАНИЕ! МОЖЕ ДА САДЪРЖА СПОЙЛЕРИ!
Написах го за всеки случай.

Анимето като цяло доста ми хареса.
Моите любимци са Горобей (тоя дето умря първи), и Хейхачи. Тия двамата супер много ме кефеха. :D
Много ме издразни тоя любовен триъгълник. Аз си викам, че тая Кирара си харесва тоя младия (мързиме да му погледна името) и накрая какво се оказа... Тя обичала стареца :o (не ме разбирайте погрешно, и Камбей яко ме кефи :) ). Не че ме интересуваше, според мен въобще не се вписа в анимето, но нали трябва да присъства.
Киузо беше готин като герой, но не ми беше сред любимците (не е за вярване, човек който да не се кефи на Киузо :lol: ).
Младока на моменти яко дразнеше, но иначе беше ок. Научи се как да се бие.
Железния (и неговото име ми е трудно за запомняне) от началото ме дразнеше яко. Действа без да мисли, само дзяе, но постепенно му свикнах и даже почна да ме кефи :lol: (също и много готино умря, заслужи уважение (както и всички други де :lol: )).
За "Момотаро" няма да говоря :arrow: Кефи и той. За Камбей също казах, че ме кефи.
Още едно нещо, което ме издразни яко беше жената на Рикичи. Леле, в цялото аниме сигурно това е което ме издразни най-много.

Май се получи дълъг пост, Sry! :lol:

=))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 10:09 pm 
Аватар

Цитат:
Много ме издразни тоя любовен триъгълник

То пък еееедин триъгълник. аз още от началото я подуших кой харесва и че няма шанс,ама на кой да и каже. вцялата тази простотия най-много ме изкефи момента в който Камбей и разказа как стоят нещата. :evil: :evil: :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 08, 2007 7:57 pm 
Аватар

Аз ли съм единствената , която не понася Камбей? :? :hmm: Тоя страшно много ме дразни , не знам защо. Може би ми изглежда прекалено властен (може и да не е , ама на мен ми направи такова впечатление). Тя и Кирара взе да ме дразни много накрая ама карай... :roll:
Иначе ме кефят Кюузу (what a surprise :roll: :oops: :D ) , също и оня русичкия , Шичироуджи май беше и му бяха лепнали някакъв прякор. Също и оня машината ми допадаше. Особено прочувствен ми беше онзи разговор между него и сестрата на Кирара в една от последните серии :( Много кофти ми стана като накрая му видях само ботушките :?
Като цяло анимето е яко въпреки няколкото тъпи момента и на моменти забавеното действие :)

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 10, 2007 4:25 pm 
Аватар

Страхотно аниме особено,ако сте запалени по самурайте. :) Гледайте го и може да ви се прииска да си купите катана :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 11:02 am 
Аватар

Анимето е много готино..по едно време бях хванала преди година някаде по АXN няколко серийки..после си го довърших на компа ...оо Камбей адски си ме кефи като персонаж ^.^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 4:48 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Иэгледах това аниме по AXNа. Кофти беше след втора смяня да вися до нощите, но пък не ме свърташе да раэбера какво ще стане, нищо че вървеше мудно. А дали ми хареса? Ами..... щом го изгледан още два пъти и накрая си го изтеглих за всеки случай!!!!! :D :D :D От самото начало се захласнах по Горобе и Камбе, но скоро бяха изместени от Kyuzo of course :oops: :oops: Какво да се прави, той просто си е най-готиния! :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 10, 2007 3:19 pm 
Аватар

Това аниме ми е на 2 място след DBZ, много ма кефи, историйката е хубава, малко е тежък накрая, но...
Кефи ме Kikuchiyo, дразнеше ме Katsushiro.

Заповядайте в http://samurai7bg.hit.bg, нов е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 10, 2007 4:29 pm 
Аватар

Много хубаво аниме с отново тъжен край...даже и майка ми го хареса ^^

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 9:25 pm 
Аватар

аз съвсем скоро го свър6их. рулира отвсякъде! мноо реален край. Това най-много ми хареса. от вси4ки кацу6иро мноо ме радва6е, но верно неговите издънки просто бяха бесни. и хеиха4и мноо ме изкефи заедно с момотаро. бясно аниме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 4:56 pm 
Аватар

анимето е супер! не ми харесва как свършва. иначе героите почти всички много ме кефят, но сенсей малко почна да ме нерви. киузо, катсуширо, хейхачи и момотаро... :love: само не разбрах кирара последно сенсея ли оничаше или...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 6:45 pm 

Добре колко СПОЙЛЕРИ трябваше да се изпишат не ми стана ясно, от 2ра страница в темата съм прочел 1-2 поста мах. Смятам да го гледам все пак...

[offtopic]

Начи ако наистина не искате да преебавате симпатични и мили хора като мен, слагайте спойлерите с бял цвят ~color=white~ ... ~/color~ (естествено сменяте ~ със "[" или "]" ...). Принципно така е най добре, който иска да чете просто трябва да маркира текста.

благодаря предварително

[/offtopic]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 7:29 pm 
Аватар

А ти кво очакваше да прочетеш в темата за анимето????????? Цените на картофите ли, то тука всеки пост е спойлер по тая логика. Гледаш анимето и тогава четеш темата и коментираш. Спойлерите са главно от мангата. Интересен човек си :o

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]