Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 20, 2006 9:06 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ето тоя линк го е дал Unok във Връзки http://store3.data.bg/unok/Anime/Bakumatsu%20Kikansetsu%20Irohanihoheto/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 20, 2006 9:22 pm 
Аватар

inuyasha написа:
Ето тоя линк го е дал Unok във Връзки http://store3.data.bg/unok/Anime/Bakumatsu%20Kikansetsu%20Irohanihoheto/

много много много много 10х :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 20, 2006 10:46 pm 
Аватар

Гледам че е излязал осми еп ... сега ще ходя да го гледам ... обаче за мен това аниме е супер объркано ... въобще не мога да схвана какво става ... изглежда че описват някакво историческо събитие обаче така са ги омешили нещата че нищо не става ясно! Освен това никой не ни просветлява нищо за самите герои ... особено за главния ... малко загатнаха последно нещо за писателят с хубавият студен поглед обеча само успяха да ме объркат повече ... време е вече да почнат да се изчистват мистериите :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 21, 2006 12:07 am 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Цитат:
Гледам че е излязал осми еп ... сега ще ходя да го гледам ... обаче за мен това аниме е супер объркано ... въобще не мога да схвана какво става ... изглежда че описват някакво историческо събитие обаче така са ги омешили нещата че нищо не става ясно! Освен това никой не ни просветлява нищо за самите герои ... особено за главния ... малко загатнаха последно нещо за писателят с хубавият студен поглед обеча само успяха да ме объркат повече ... време е вече да почнат да се изчистват мистериите

Труе труе..... Леко е обарквасто само лекицко ^.^

Последна промяна pisulka_sensei на Чет Дек 21, 2006 12:15 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 21, 2006 12:13 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ами историята с Лорда ми се изясни вече, обаче тея събития, в смисъл това с войните направо ме побърква. Нищо не можах да зацепя, разбрах само, че в Едо се води някаква война, и главнокомандващия на Едо е тоя дето ходи да гледа пиесите на наще пичове, тоя пияндето дето се се влачи с Tayu тая мадамата дето си заработжа парите по странен заобиколен път :oops: (поне така казват де). Та другия главнокомадващ е тоя грамадния дето се срещнаха с него да уточнят преговорите. Но нали споменаха нещо за неутреалните сили дето им дадоха картечниците още в първите епизоди, после споменаха Шогуните, и какво по дяволите са Шогуните и тея неутреални сили... просто много объркано се получават тея събития. Струва ми се трябва да наблегнат малко повече на по-голямо уточнение относно нещата, че ако продължава така и 26 епизода няма да му стигнат...

И сега гледах 8 епизод та, бе кво стана ве тоя дето пишеше пиесите верно прецака наще пичове т.е. само Yojiro де щото той си изпълни обещанието към трупата и им предостави отмъщението им, но бива ли така, използва Yojiro за да се докопа до главата, тоя май-по скоро се опитва да разруши всичко отколкото да направи благо за Япония( до колкото си спомян за това му трябваше главата на лорда). Имам чуството, че тоя колкото и да е силен с меча, може да стане някув зомбиран от тая сила, в смисъл да се вманиячи до така степен в главата на лорда и силата и, че да се побърка напълно и ще вземе той да стане главния лош :lol: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 23, 2006 7:56 pm 
Аватар

войната е между шогуната Токугава, който 200 години е управлявал Япония и поддръжниците на императора Мейджи - целта е контрол над Япония. Катсу (пияндето) е главнокомандващ на войските на шогуната в Едо, другия - на имперските сили. А тези неутралните - това мисля, че са всякакви регионални управници, които си могат и си купуват оръжия за да си опазят земите, без значение кой ще победи в самата война - който и да победи, реформи на регионално ниво все ще има :D
Соутетсу (стихоплетецът) иска да ползва главата за бъдещето на Япония - явно няма вяра на нито една от двете воюващи страни, че се бият за Япония, а за собствените си интереси.
а от 8-ми епизод най-интересно ми стана кой имаше предвид онзи дядката(Шотен-сама), като каза че главата не е могла да контролира един човек - Соутетсу или някой друг...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 27, 2006 1:47 am 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
-Sugoooi!!!

-8 епизод WOW!!!

-Биткатa мезду Главния герои и онзи сас пищаците........ невероятно красива

-Онзи дето открадна главата и я слози вав некакав си буркат е........ добряк, особено натрениран чичко :D

-We can't let this place burn. ----> Sound cool !

-Кога излиза 9 ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 6:34 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

PA3YM написа:
а от 8-ми епизод най-интересно ми стана кой имаше предвид онзи дядката(Шотен-сама), като каза че главата не е могла да контролира един човек - Соутетсу или някой друг...

Не, мисля, че имаше предвид Ryuma Sakamoto. Защото нали каза, че този човек, който главата не е могла да го контролира е трябвало да бъде защитаван от друг човек, който се е провалил и това е била неговата съдба. Според мен дядката имаше предвид, че този човек, който се е провалил е точно Йоджиро.
И прави ми голямо впечатление, че нашия човек не използва очите си за всички битки. Примерно в 10 епизод, когато дойдоха онези мъртвите войни дето могат да бъдат убити саmо с огън, Акидзуки не използва онея сините очи. Явно се активират при мого силна демоническа сила или незнам, но в обикновени трудни битки не ги използва и примерно в битката с пича с джандаците пак не ги използва...
Другото което ме поучуди е как Накая е още жив, тоя вече го убиват за 2 път и пак се съживява, но въпроса е как? Нали намекна нещо на Соутетсу, че явно главата на лорда искала той да остане жив - т.е. има някаква връзка с главата която го подържа безсмъртен или нещо подобно.
Другото което на мен лично ми беше интересно е, че вече разбраме доста от миналото на Йоджиро. Остава да обяснят само как е станал Eternal Assassin и защо след като Соутетсу гепи главата тея мъртви войни започнаха да се появяват...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 2:00 am 
Аватар

Само с едно изречение ще го опиша.
-> Любимото ми аниме. :(

Изображение
~ Is this my reward for serving God's own war?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]