|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 1:15 pm |
|
the_real_maniac |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
no ... it is obvious YOU can't read right ! .. buddy
ps: i know google very well and he knows me but i said !!!
If someone can help me , so i have not to do a search !
btw: и междувпрочем очаквах http/ftp достъп, а не . торенти, защото това е най-лесно
ти чувал ли си за torrent-finder.com , еми и аз съм .. така че проблем няма от тая гледна точка
благодаря все пак ЗАЯДКО заядващ се
hihi ops:
edit:
това на animes2 го намерих (бях писал че ползвам търсчата на форума сега), но не цялото , имам предвид само едната част е
но благодаря все пак , че драсна , сега поне знам че едното ще се тегли на 100% от торент тракер
пп: анимето изглежда много обещаващо , thanks отново и айде на тегленто
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 1:30 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Така и така темата се е оживила, да пиша и аз какво мисля за анимето. Като цяло съм много доволна. Всички истории са интересни и напълно възможни в реалния свят. Понеже съм човек, който много мрази несправедливостите, на моменти ми идеше направо да се развикам като гледах колко отвратителни могат да са някои хора, но когато идваше наказанието, винаги бях щастлива . Жалкото е, че не винаги тези, които трябваше си получаваха заслуженото, а невинни жертви. Примерно една много мила мед сестра или момчето, което наричаха Детето на Дявола, но така е много по-реалистично. Бащата и дъщерята от първи сезон, които разследваха цялата работа, много ми харесваха, а това, че поне малко развиха уж главните герои във втори сезон беше плюс за него. Особено това за Рен не го очаквах. По основната история имаше още много да се пипне, но явно самото аниме повече набляга на омразата на хората и техните случки. А това ме кара да се замисля дали в действителността човек би решил да отиде в ада само заради омразата си и за отмъщение. Аз дори не мога да си представя, че бих се решила на такова нещо колкото и да мразя човек.
Друг плюс на анимето беше много красивата анимация, а Ай беше прекрасна. Музиката е много добра и изобщо добре, добре. Щеше ми се да има даже още. Така и така такива истории трудно се изчерпват.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 8:23 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
the_real_maniac написа:
Там откъдето disembodied ти даде линкове вече
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 2:26 pm |
|
dikidera |
|
|
|
Цитат: На анимето Hell Girl абсолютно всеки епизод ли се разпрява за как всички и пишат тя да "вземе" някой към ада или в останалите епизоди се разправя и за самата Hell Girl? Гледах го до 6-ти и затова се зачудих
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 7:12 pm |
|
Amenseut |
|
|
|
почнах да гледам и втория сезон и вече съм стигнарла до средата.определено това е едно страхотно аниме,което се нареди сред любимите ми.атмосферата,музиката,историите-като цяло са на ниво.помощниците на момичето от ада са интригуващи,особено дядката,Уаниодо.яко са измислили и онзи летящия паланкин,с който енма ай се придвижва. от музиката особено е разтъврсваща една от музикалните теми,в която се чува женски вокал.който е гледал и си спомня,пускаха я когато в първия сезон хаджиме,журналиста,си спомняше как съпругата му идва до тях и го моли да остане,но той я изгонва.тази тема звуча и когато момичето от ада настройваше дъщерята на хаджиме да отмъсти на баща си.като стана дума,една от най-драматичните серии за мен от анимето е 22-ра,когато празнуваха годишнината от смъртта на майката на момиченцето.също и последната серия от първия сезон.подходящ финал за тази история.и няма да забравя реакцията на аи,когато цугуми прости на хаджиме и стана ясно,че тези двамата притежаваха нещо,което тя не може.и може би тогава момичето от ада разбра,че е сбъркала,като си е отмъстила на селото си.
_________________ And the dreams of yesterday
Wait for tomorrow
At the end of time
The dreams of yesterday
Wait for tomorrow
At the gates of Volterra
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 11:00 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
супер аниме...до средата на 1-ви сезон съм и ми прави удоволствие да го гледам(не е тежък seinen да го въртя половин година).Ай е една от най-готините протагонистки,които съм виждал Ай в сериите,които съм гледал досега,като се замисля,не си харесва работата като Jigoku Shoujo...някаква меланхолия има около нея.btw само аз ли много се кефя на 1вия опенинг на 1 сезон - Sakasama no Chou???много е емо
иначе помага на хората момичето...просто да я изядеш
някои от историите наистина са много deep,макар че има и плитки,като с ученичката,дето си харесваше даскала...толкова тъпа пача беше тази...
Любче,продължавай да ни радваш все така!!!Ai FTW!!!
но не бих си продал душата...ще наема Hitman,по-евтино излиза
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|