|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 4:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 7:04 pm |
|
Spektr |
|
|
|
Е много ясно че с Тики са най - интересни А и май ще продължават анимето с OVA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 11:51 pm |
|
StarScream. |
|
|
|
Bel7haz0r написа: уф.. дали ще доживея да видя продължението на анимето иначе анимето е върховно.. просто е супер най-интересните серий според мен са след като Ален си губи ръката На мене пък тогава ми стана некво тъпо....иам предвид епизода когато си губи ръката и едва не умира,супер много ме израдва,но повече щеше ме израдва ако го беше намерил няква откачалка в няква забутана къща и да се окаже че тая откачалка е неква ИМБА и тренира алън и после той се завръща като некъв изруд който изкормва и разрушава всичко по пътя си Е това вече щеше да е яко.Също тъпо беше и гаврата с lenalee сигурно автора нарочно го е направил щото я е мразил....
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 7:04 am |
|
Coup de Grâce |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 03, 2009 8:01 am Мнения: 1585 Местоположение: Варна
|
StarScream. написа: ,но повече щеше ме израдва ако го беше намерил няква откачалка в няква забутана къща и да се окаже че тая откачалка е неква ИМБА и тренира алън и после той се завръща като некъв изруд който изкормва и разрушава всичко по пътя си Е това вече щеше да е яко. Basically, точно това се случва.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) Публикувано на: Съб Дек 26, 2009 11:44 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
dripper написа: Няма такава информация. (като изключим фенски сайтове, които изобщо не са надеждни) Няма да има "за сега".
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|