Края с Аири под моста е същия и в мангата. Всичко преди него е различно в мангата. Но най-лесно ще е да отвориш някой сайт за онлайн четене и да прелистиш набързо главите след 32 и сама да видиш разликите и допирните точки.
Общо взета мангата само по себе си е посредствена, а адаптацията е ужасна.
Естествено ще свърши по този начин, все пак тука става въпрос за съдбата на главния герой. Трябва да си срещне любовта на живота дори и в другия си живот. И като започна да го играе в отбор нещата тръгнаха по - добре, но не разбирам защо не последи убиеца още тогава когато знаеше, че ще отиде да отвлече момичето от бараката. Абе хареса ми и това е.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Заглавие: Re: Boku dake ga Inai Machi (зима 2016)
Публикувано на: Пон Фев 20, 2017 11:20 pm
6iblio
Чета, че тук на повече хора не им е харесало. Аз обаче нито съм чел мангата, нито имах някакви големи очаквания, даже съвсем случайно го почнах, и като изключим края с количката на покрива ми хареса. Изкефих се и като срещна Аири под моста.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 58 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения