|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 12:39 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
ОМФГ, радвам се, че го гледах по време като 2АМ, защото ако не бях толкова заспала сигурно щях да сънувам кошмари: още от първия епизод разбрах, че ще гледам най-невероятния трилър след Final Destination II. Особено началото къртеше умивалници. Нямам търпение да доопоскам втория сезон и да излезе Rei!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 2:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
кай ме радваше повече.....поне не се повтаряше едно и също ^^""""" което беше малко по-не досадно ^^ но иначе Рика рулзззззззззззззззззззз ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 1:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Т'ва е единственото аниме от което са ме побивали тръпки буквално Само дето е можело да го направят по-збито.Някой серии ми бяха адски скучни.
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 12, 2009 6:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Първата арка беше добра. Натам стана боза. Само момента когато обясниха как Шион ги кълцаше ми хареса още от анимето. Някакси не се запази хорър усещането от първата арка. Имаше и прекалено много мелодраматични моменти, които прсото не пасват на такъв тип аниме. И разбира се да не забравяме героите. Добре разбирам че са искали loli madness, ама просто не бачка, ако бяха поне някви по-големи по-добре щеше да е. Та с няколко думи мнението ми - прекалено много фенсървиз за да обоснове малкото кълцане, което беше по-скоро безсмислено отколкото да държи в съспенс или нещо друго (момента когато Шион кълцаше ръцете на лолито обаче мачкаше ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ).
Последна промяна Wind_Falcon на Нед Сеп 23, 2012 9:35 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 2:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28279_1264286254.gif) |
Ridiculous |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Най- накрая го изгледах и аз. То се е задръстило в списъка ми още откакто гледах едно AMV направено с музиката от оупънинга още тогава много се зарибих ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но някак не ме изплаши може би достатъчно. Очаквах да е по- психо, но то беше повече кръв, от което не е страшно, а повече гнусно (особено когато ядеш ![:puke:](./images/smilies/puke.gif) ) Та интересно беше с тея разбъркани истоии особено когато Кеичи си спомни какво е правил в предишните си изпълнения и загатването за ролята на Рика( ![:love:](./images/smilies/love.gif) ) в цялата история. Точно последния епизод разкрива малко от малко кво е ставало всъшност и възвръща интереса, но лошоте е че почти през цялото време си виках аджеба кво сатва тука о_O Интересно беше ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) дано втория сезон малко вдигне мъглата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 23, 2010 4:47 am |
![Аватар](http://i188.photobucket.com/albums/z251/plennn/Profiles/dajbaefbsigu_zps910e9752.jpg) |
StarScream. |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ибахти психарското аниме,просто както сичко си е някво нормално и изведнъж тия психясват нещо и откачат ![:skull:](./images/smilies/skull.gif) атмосферата и сичко се преобръща ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Обаче като изгледах 4-ти епизод и нали тоя ги уби с бухалката и се самоуби,и си викам WTF?! ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) и пускам си аз 5-ти епизод и гледам как неква си набучва зелката с нож(и то още в началото момче,аз някаф спокоен съм се излегнал и изведнъж некво набучване ![:stars: :stars:](./images/smilies/stars.gif) )И си почва пак нормално,като на тва отгоре тая дето си набучва тиквоча си е жива и здрава ![:dull:](./images/smilies/dull.gif) И историята си върви се едно нищо не се е случило ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) И гледам аз в анидб как са епизодите,а те на някви part 1,2,3... и ся само не ми казваите че през 5 епизода почва нещо като съвсем нов сюжет ![:bduh:](./images/smilies/icon_bduh.gif) Но пък иначе тая Шион като я видях малии
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 23, 2010 10:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Страхотно ее ... Въпреки че бях прочела коментари, от сорта че е трудно за разбиране, и от части тежко доста ми хареса ^^ Страното е че след 4-ти епизод го нямаше онова объркване, как всъщност умрелите са живи и са си щастливи, и хоп вземат пак се гъкнат, че после пак са живи, ама измрат xD Наистина беше доста психарско, особенно когато някой от героите почнеше да се хили-беше толкова готиноо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Края беше приличен, не мога да се оплача =] Мисля че тябва да се наема да изгледам и втория сезон ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|