Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 5:05 pm 
Аватар

Пробвай да я заблудиш... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:41 am 
Аватар

Чудя се как съм го пропуснал.Който се е подлъгал по арта и не го е гледал губи много.Наистина старахотно аниме, особено първата арка направо ме побърка.Давам му 9/10 за история и атмосфера .Дано и втория сезон да е толкова добър.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 8:47 pm 
Аватар

kai не ми хареса чак толкова...но просто така е и направена играта:първо се чудим аджеба какво става, после в kai се разбира всичко...иначе crazy-psycho-bitches :evil: първият чаптър ме разцепи... :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 12, 2008 12:39 am 
Аватар

ОМФГ, радвам се, че го гледах по време като 2АМ, защото ако не бях толкова заспала сигурно щях да сънувам кошмари: още от първия епизод разбрах, че ще гледам най-невероятния трилър след Final Destination II. Особено началото къртеше умивалници. Нямам търпение да доопоскам втория сезон и да излезе Rei!

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 12, 2008 2:47 am 
Аватар

Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
кай ме радваше повече.....поне не се повтаряше едно и също ^^""""" което беше малко по-не досадно ^^ но иначе Рика рулзззззззззззззззззззз ^^

lovelyangel666 написа:
I like you too ;D You remind me of pancakes and nutella.
 Профил  

Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni
МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 9:56 pm 
Аватар

hani-harа-harа-i или там както се пее :death: :twisted: много готин опънинг са му избрали.Тръпки ме побиват само като си го пусна.Едно от малкото анимета,които помня дори след половин година.Едно от малкото добри неща откъм колене и психо-тормоз.Още помня как Мион или Шион беше,как клъцкаше мъничето,опънато на кръст :peace: или как разпорваха Рика в Kai.Колко хубави времена бяха(и съм 100% сигурен,че съм изпуснал много неща,които ги има в DVD-версиите).

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 1:20 am 
Аватар

Т'ва е единственото аниме от което са ме побивали тръпки буквално :cold:
Само дето е можело да го направят по-збито.Някой серии ми бяха адски скучни.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 2:48 pm 
Аватар

Хора с ващи коментари направо ме отказвате да го гледам :lol: ,но и любопитсвото ми се засили и затова сега пускам 1 епизод да видя какво преставлява.

Преди малко изгледах 1 сезон и останах доста доволен.А и тая,която убиваше беше Shion ^^.Но най ме заинтригуваха последните 2 еп.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2009 12:46 pm 
Аватар

алоо да ви попитам от каде да си го сваля сас бг субс плс хелп :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2009 12:52 pm 

BG субс няма. Не е преведено цялото. Мисля че някъде се мотаеха няколко преведени еп-а, но те няма да ти свършат работа . ^^

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2009 1:00 pm 
Аватар

е жалко :? мн ме увлече тва аниме гледах едно негово AMV и ми стана доста интересно ем ще се надявам някъде да го видя сас субс след време може би :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 6:11 am 
Аватар

Първата арка беше добра. Натам стана боза. Само момента когато обясниха как Шион ги кълцаше ми хареса още от анимето. Някакси не се запази хорър усещането от първата арка. Имаше и прекалено много мелодраматични моменти, които прсото не пасват на такъв тип аниме. И разбира се да не забравяме героите. Добре разбирам че са искали loli madness, ама просто не бачка, ако бяха поне някви по-големи по-добре щеше да е. Та с няколко думи мнението ми - прекалено много фенсървиз за да обоснове малкото кълцане, което беше по-скоро безсмислено отколкото да държи в съспенс или нещо друго (момента когато Шион кълцаше ръцете на лолито обаче мачкаше :twisted: ).

Последна промяна Wind_Falcon на Нед Сеп 23, 2012 9:35 am, променена общо 1 път

Заглавие: Re: Higurashi no Naku Koro ni (пролет 2006)
МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 2:33 pm 
Аватар

Най- накрая го изгледах и аз. То се е задръстило в списъка ми още откакто гледах едно AMV направено с музиката от оупънинга още тогава много се зарибих :) Но някак не ме изплаши може би достатъчно. Очаквах да е по- психо, но то беше повече кръв, от което не е страшно, а повече гнусно (особено когато ядеш :puke: ) Та интересно беше с тея разбъркани истоии особено когато Кеичи си спомни какво е правил в предишните си изпълнения и загатването за ролята на Рика( :love: ) в цялата история. Точно последния епизод разкрива малко от малко кво е ставало всъшност и възвръща интереса, но лошоте е че почти през цялото време си виках аджеба кво сатва тука о_O Интересно беше :) дано втория сезон малко вдигне мъглата :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 4:47 am 
Аватар

Ибахти психарското аниме,просто както сичко си е някво нормално и изведнъж тия психясват нещо и откачат :skull: атмосферата и сичко се преобръща :shock: Обаче като изгледах 4-ти епизод и нали тоя ги уби с бухалката и се самоуби,и си викам WTF?! :confused: и пускам си аз 5-ти епизод и гледам как неква си набучва зелката с нож(и то още в началото момче,аз някаф спокоен съм се излегнал и изведнъж некво набучване :stars: )И си почва пак нормално,като на тва отгоре тая дето си набучва тиквоча си е жива и здрава :dull: И историята си върви се едно нищо не се е случило :hmm: И гледам аз в анидб как са епизодите,а те на някви part 1,2,3... и ся само не ми казваите че през 5 епизода почва нещо като съвсем нов сюжет :bduh: Но пък иначе тая Шион като я видях малии :ying:

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 10:02 pm 
Аватар

Страхотно ее ... Въпреки че бях прочела коментари, от сорта че е трудно за разбиране, и от части тежко доста ми хареса ^^
Страното е че след 4-ти епизод го нямаше онова объркване, как всъщност умрелите са живи и са си щастливи, и хоп вземат пак се гъкнат, че после пак са живи, ама измрат xD
Наистина беше доста психарско, особенно когато някой от героите почнеше да се хили-беше толкова готиноо :lol: Края беше приличен, не мога да се оплача =] Мисля че тябва да се наема да изгледам и втория сезон ^^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]