|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 8:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17633.png) |
White7ider |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:09 pm Мнения: 249 Местоположение: Столицата
|
Diagram написа: Не си падам по меха-та ама това ме кърти отвсякаде. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Първия сезон го изгледах за 2 дни, много смях, екшън, драма и всичко останало. Уникално е. Сега гледам фумофу-то още от първия еп супер голям смях... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Щом първите два сезона са те изкефили почакай да стигнеш до ТSR ! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Един съвет от мен не бързай толкова много ..... аз постъпих също като теб и после ми беше много кофти ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ! Сега ме крепи надеждата за ново продължение (а то материал има колкото щеш , но няма кой да го анимира) !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16715_1242046415.gif) |
Diagram |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 23, 2007 10:21 am Мнения: 104 Местоположение: Behind... YOU!
|
White7ider написа: Щом първите два сезона са те изкефили почакай да стигнеш до ТSR ! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Един съвет от мен не бързай толкова много ..... аз постъпих също като теб и после ми беше много кофти ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ! Сега ме крепи надеждата за ново продължение (а то материал има колкото щеш , но няма кой да го анимира) !
Да бе и аз се изплаших, че го гледам толко бързо... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Сега гледам по 2-3 епа от фумофуто на ден макс, пък и даскалото идва... бавно и мазно ще го излгедам, надявам се.
А това, че има още материал ми топли сърцето, дано някой се наеме да го анимира.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 7:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Kotori написа: Надявах се все нещо да се заформи между двамцата... Не се притеснявай,това никога няма да се случи ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) They will never hook up! Просто в повечето анимета е така...doh! -_-
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: full metal panic / fumoffu/ TSR ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 5:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
-Кажи нещо, Соскеее -Нема проблем анимето кърти, мачка, радва супер много ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) още съм на 18 епизод на FMP . Като цяло има съвсем малко неща, които да са ми неприятни, предимно се забавлявам от сърце със сержант Соске и тази ъъъх как й беше името ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) п.п. някъде се спойлнах, че никога няма да се целунат, в нито едно от продълженията ... не знам как ще издържа да ги гледам всеки път така на косъм
Последна промяна Logrus на Съб Мар 21, 2009 6:37 pm, променена общо 1 път
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: full metal panic / fumoffu/ TSR ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 6:28 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Като изключим училищната драма с хумора им, анимето е много скучно. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но Сагара е супер фън с този сериозен поглед, когато ситуацията съвсем не е сериозна, покрай цялата сериозност от негова страна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|