|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 6:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Аз не сънувах - просто гледах тъпо в една точка на тавана няколко нощи подред...
А един приятел дето го зарибих с Ева-та точно по аниметата, беше изписал цяла тетрадка с кръстчета; това показва, че при различните хора страничните ефекти са различни
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 6:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4539.jpg) |
drzlobjul |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 18, 2006 5:37 pm Мнения: 835 Местоположение: Немам си на идея
|
Еееееееее добре :ffiiiuuu: Мислех че съм тръгнал да се побърквам ама щом и вие имате същите проблеми всичко е ОК.Еми тогава какво остава овен да си призная че Евангелион-а кърти,чисти и извозва не само мивки ама и мозъци
Цитат: е аз пък сънувах че имам бяла ева паркирана до блока и окото и беше да нивото на прозореца ми Laughing
Аре и аз като започна да си имам своя Ева ше ти дрънна да направим едно въргалче а?
Ама споко все още съм на етап:гледане тъпо в една точица и бавно и мъчително мислене на тема:"какво щеше да стане ако...?"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Morridin написа: А един приятел дето го зарибих с Ева-та точно по аниметата, беше изписал цяла тетрадка с кръстчета; това показва, че при различните хора страничните ефекти са различни ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
дамм аз също фанах една тетрадка я изписах до половина отзад(да не казвам с кво) и като ми стигна до математиката по средата почнах да пиша върху математиката ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) (I'm a freak)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 7:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Всеки май си споделя преживяванията след изглеждането на Евата тук, а?
Е ето го и моето. Доста е прозаично.
Гледах последните няколко епс, и след Енд Оф Ева пиян, и като последица истрезнях
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 7:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Freya написа: Ако на всички им действа така това аниме, направо се чудя как не са отворили специално отделение в психиатрията "БОЛНИ ОТ ЕВАНГЕЛИОН - внимание, силно опасни!" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ми не е на всички. Изгледах го няколко пъти, страхотно много си ме изкефи ( изтеглих си доволно количество доуджини ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и толкоз. Нито нещо съм сънувал, нито съм гледал тъпо в някоя точка нито нищо. Честно казано дори не съм си губил време да му мисля после. Не мисля че в сериала има нещо което да не можеш да осмислиш още докато го гледаш. Но може и да е било защото първото ми изглеждане беше когато го даваха по VOX, което означава 3 серии една след друга веднъж седмично. Та може и ако го бях гледал наведнъж по друг начин да бях реагирал ама честно казано ме съмнява.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 7:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Хмм... естествено, че не може на всички да им повлияе по един и същи начин, а според мен зависи и от обстоятелствата около теб в момента на гледане (и да, да изгледаш всичките серии за 2-3 дена също е фактор ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Ако сега го гледам, не мисля, че ще ми направи толкова голямо впечатление.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 8:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=61_1234631689.jpg) |
Omega |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 3:29 am Мнения: 38 Местоположение: Demented Mind
|
Добреееммм...значи не съм само аз откачения^^
Всички откачаме с тия ангели....добре ,че не сте почнали да търсите библейското значение на Ангелите,на Лилит и тн и тн...бтв прочетете статията в wikipedia( тук )
Тази ЕВА....верно вкарва в странни филми:)
Поздрави^^
_________________ Който не се осмелява да се издигне над действителността, той никога не ще овладее истината
==============================================================
Единственият начин да се познае истината е само чрез абстракци
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 8:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Omega написа: добре ,че не сте почнали да търсите библейското значение на Ангелите,на Лилит и тн и тн
говори за себе си
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|