Не знам? За мен беше нормален филър. Просто преразказано случващото се до момента чрез използване на символика. Нищо особено и все пак някак оригинално. Макар да ми се струва рано още да обобщават. Но, ще видим следващия епизод.
Тоя филър бе много по-добър, отколкото този в майо неко овъррън-а (дето даже се зачудих какво гледам тогава, дали не съм сбъркал нещо анимето). Тъпичък беше, но като цяло идеята му не беше зле
Няма начин. До 20 глава са в момента. Имат две възможности - да го свършат с 13 епизода, да го свършат с 24/26 епизода. Първата им е по-изгодна. С втората почти ще настигнат мангата и ще могат да направят нов сезон след доста време. Докато ако е 13 епизода, ще направят един (годишен) сезон почивка и след това пак. Така ще могат да го карат сигурно 3-4 сезона, но не ми се вярва да издържи чак пък толкова много. Един му е достатъчен, най-много два, като и той би му дошъл в повече.
Това все пак е студио J.C.Staff, а те обичат да правят доста сезони на анимета. Примери - Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana, Nodame Cantabile... Тезата на djhot е доста добра, но аз залагам на 24-26 епа.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
Хахаха супер забавно е анимето - вчера го почнах сега тъкмо ще гледам епизод 6. Много ме радват как се дразнят Усуи и Миса, по-точно Усуи я дразни де Тъкмо търсих нещо забавно и засега ми харесва Особено физиономиите които правят са страшни
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010)
Публикувано на: Вто Юни 08, 2010 9:48 pm
sasuke_fen
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 72 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения