Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 1:11 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Само ония фанатик за кво се хилеше? Полуде? Или оная най-ц.ц.стата е и тя дракон? Щот човек няма как така да се бие с Гио или да е бърз колкото него =/

Трябва да почна да слушам старшите :drop: и все пак останали някой който да не е дракон или драгонаут.. *мрън* ^^
Дох съвсем не очаквах такова развитие.. тъжно ми стана за Акира.. за Макина още повече.. дано поне ги насмачка следващия еп.. а като гледам от ревюто и другите от D-Project и те много се разяриха.. но надали ще си оставят мисията де :/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 7:02 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ох, то бива тъп сценарии ама това вече беше прекалено :shock:
Окей, имаше нещо леко драматично в това, че Гарнет се оказа дракон, наистина не е реално да има нормална жена с такива обеми и да се бие като професионална *.............
Иначе идеята за сватба между Джин и Тоа беше глупава
Идеята, че Тоа скоро трябва да умре беше изтъркана.
Идеята Тоа да се бори с/у съдбата си заради Джин, да не му казва и пр беше прекалена...
Смъртта на Акира, колкото и претупана да беше, ми дойде в шок... признавам им, поне това имаше драматизъм...
Макина, като се ядоса направи анимето динамично за пръв пък от... много време...

Мое лично мнение, но все още анимето клони към категория зле... = )

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 8:25 pm 
Аватар

Жалко за Акира-чан :( Беше от любимата героиня (мисля че е ясно защо :lol: )
Идеята Джин и Тоа да се женят беше много глупава :lol: Добре, че не го направиха де..
Ааа Гарнет няма да повярвам, че е дракон докато не видя истинската и форма, макар че още малко щяха да изпишат с големи букви че си е дракон.Чудно защо не я показаха в действие :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 10:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еееееее ****** едно момиче с нормални ц.ц. да има и те да го убият **** :rant:
Тъкмо се оказа, че онеправданите действия на тва момиченце са били най-резонното нещо от всичко до тук в тва аниме... пууу..
И то верно не останаха нормални, но това е до някъде нормално, те няма как да оцелеят в тая атмосфера...
А че беше тъпо това със сватбата - определено. Беше идиотско. Ае приберете се на земята па се оженете в кенефите ако искате бе, баси злетата... се едно не беше ясно, че ония ще ги подгонят...
Махина може би ще умре в следващия епизод, понасяйки със себе си цялата база там за топене не сладолед... Ма ако не убие балонестата и лекето, съвсем ще обезсмилсят смъртта на Акира =/// Мисля, че е крайно време да спре междусъюзническата война и да се насочи вниманието към драгон-лейъра... който принципно няма как да унищожат, ма нали, да сключат някво пактче там... пак едно 7-8 епизода не им мърдат в битки само..

EDIT: забравих да спомена нещо важно. Хийлването на Гио. Забелязахте ли, че при самия хийл на тялото нямаше особени проблеми, но й стана лошо чак на края. От какво мислите, че е? НП - ще ви кажа... - тя хийлна и тениската му..... <O<""""
:hotl: Не бе ок, да приемем, че тия дрехи са им част от телата...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:03 am 
Аватар

SayanMk написа:
EDIT: забравих да спомена нещо важно. Хийлването на Гио. Забелязахте ли, че при самия хийл на тялото нямаше особени проблеми, но й стана лошо чак на края. От какво мислите, че е? НП - ще ви кажа... - тя хийлна и тениската му..... <O<""""
:hotl: Не бе ок, да приемем, че тия дрехи са им част от телата...

:hotl: :hotl: :hotl: това не го бях видял
но като се замисли човек дрехите би трябвало да са част от телата им иначе щяха да се късат като стават на дракони
за епа... мммм... не беше зле но не беше под очакваното което е добре :)
жалко за Акира, тя беше най-якия персонаж от момичетата :(
Идеята Джин и Тоа да се женят Не беше много глупава :P
Просто искат малко да разсеят мрачната обстановка...е можеше да спрат само с това за банята де но май ако се оженят ще получат супер пауър и ще изнасилят всичко от Марс до Татанус :)
Вече ще знам че ако се появи още някоя мадама с големи ц.ц. 100% ще е дракон - явно това е нещото с което може да различим драконите от хората :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 8:23 pm 
Аватар

Angel написа:
SayanMk написа:
Вече ще знам че ако се появи още някоя мадама с големи ц.ц. 100% ще е дракон - явно това е нещото с което може да различим драконите от хората :lol:

Драконките, имаш предвид.

Наистина доста издънки има в сценария. Онова марсианче трябваше да го размажат веднага щом го видяха. Ама не, те тръгхада на марсиански бани.

А, за Казуки - е тия нямат ли психолози или си подбират хората със специален конкурс за неоравновесени личности.

Последна промяна OkiSan на Нед Яну 27, 2008 10:58 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 9:31 pm 
Аватар

shadowblack написа:
1. Гарнет била дракон, и то личния дракон на Асим. Това обяснява
- защо са й толкова големи гърдите

Абсолютно :lol: Точно това си мислех, че Тоа е някаква дефектна драконка, защото въобще не може да се мери с другите.
Това ми напомня на:
Akira-chan: "She was my complete opposite in everything... She had everything I didn`t" - Е па това си личи дори и да се гледа от 50 метра от монитора :lol: Значи Акира наистина си е харесвала Макина. Жалко наистина, едно свясно момиче да има в това аниме и те да ни го отнемат. Реакцията на Макина беше сладка- take revenge for the beloved one~ Мисля, че е време Гарнет да си ходи, че ми затруднява зрението.
Тоа ще умре- еха. Не ми се иска да си представям неистовите страдания и терзания на Джин задари това. Че е изтъркано, изтъркано е, но е изненада специално за това аниме. Не очаквах да напрявт нещо, което да доведе до не-хепи енд.
"Приятелството" между Джин и Гио ме убива направо. Това във водата си беше комично. Казуки умря и айде следващия. Като стана дума, как само не ми липсва Казуки ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 10:08 pm 
Аватар

Haruka написа:
Тоа ще умре- еха. Не ми се иска да си представям неистовите страдания и терзания на Джин задари това. Че е изтъркано, изтъркано е, но е изненада специално за това аниме. Не очаквах да напрявт нещо, което да доведе до не-хепи енд.

Някак много се съмнявам да не успее наистина да си промени съдбата.. и със силата на любовта бла бла.. въпреки че се надявам да греша и да ни покажат нещо по различно тоест Тоа да умре -.- ^-^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 11:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Да бе, нп. Тоа умира и Джин и Ге.. Гио* ше си се земат...
Изображение То не е радост, не е щастие..
>_>""" Предпочитам клишето любовта спасява, пред това горе >_>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 7:10 pm 
Аватар

Край на битката с Асим :lol: Чудно как Макина не умря, поне това се очакваше де..вместо това се замрази :lol:
След като Гио си релийсна всичките сили и всички осънзаха "Значи това е силата на драконите"( :lol: ) се надявам да станат по-интересни битките по-нататък.
Като съдя по preview-то Казуки май е жив(дано да греша) така че всички негови фенове няма да останат разочеровани :hotl:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 10:25 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Kazuki.. alive......... FAIL x( по-тъпо не мое да дойде! Викам си аре, може и да изпусна частта, в която драконите като се трансформират, героите веднага се оказват в тях, облечени в екипи >с каски<. Или моментите в които Джин е гол едва ли не, претичва 2 метра и вече е в екипа с каска.... Тия каски надуваеми ли са бе? oO' Но каските как и да е, Казуки е реалният проблем/глупост. Са шсе окаже, че той верно е синх-нал с Гио и за тва се събуди(от както се надявахме -вечният си сън)...Уууу то бива простащина, ма най-големия смотаняк да оставят.
И тия па от Луната, големите последователи. Кой шсе бие са с Тантос бе? Като ви е толко лесно да преплувате до Марс, що направо не отидохте с тях, докът тъпия кораб зареди с пуканки... щото сигурно ще му трябват около четвърт епизод да стигне до Тантос...
Гио запали марс.... LOL :hotl: Ако секи можеше така ехеее... отдавна да е станало...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 8:40 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Kazuki.. alive....... FAIL х(
Kazuki.. leader....... CHAMPION FAIL х(
И къв е тоя СМЕШЕН ай-пач на третото око бе, охлюффф.....
Оная синекосата драконка с кофти детство, има нужда да бъде изнасилена :nod: Шефа на ISDA - също :nod: Кралят - мислех, че вече е, но - също :nod: I just hope Tananatonons~ to rape'em all :nod:

Как и да е, дайте да обърна малко внимание, на 18ти епизод, който ни прати ена година по-късно, без предупреждение, как Гио пържи яЙца. Първите 5 мин. спрех и си пуснах пак 17.. викам си некой се гаври с мен... Как и да е, установих що-годе какво става, викам си към средата на епизода ше има флашбак. Нъцки. И все пак да видиме какво е станало:
-Марс си свети от една година... явно там има доста кислород, така да гори...
-Танатос тръгнала към Земята... чеей бе, нали вие бехте тръгнали към нея, къв е проблема :-0
-Шефа на ИСДА е бил уволнен като говедо, побъркал се е и е сменил страните. Признал е съществуването на дъщеря-му-дракон и я е подложил на отвратителни експерименти(беше ясно, че е тя, кат се появи още...).
-Наще са гонени и експелирани/убивани, но баш главните, и баш Гио, дето нае.... прецака Марс, си живеят без проблем.
-Всички дракони измират, ако не са на Танатос??? Или измират, защот о Тана се приближава? Тва мн не го разбрах от професора, който нз как така е построил еб.... егати лабораторията в подземието...
-Джин цяла година вече се натиска с Тоа, може да са прайли и тройка, ама като видя гащите на мое-то и вече kyaaaa.... wtf....

На тва аниме простооо :roll: Го доглеждам за идеята ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 10:12 pm 
Аватар

:D
От коментарите на Саян ми стана по-забавно отколкото всички епизоди взети заедно :D
бтв и аз си свалих наново 17 еп да не би да съм пропуснал... е как успяха на всички епове досега да слагат 10, 5, 2 години ago, а тука забравиха да споменат че е минала 1 година :?
И казуки и Принца умряха и си мислиш ааа анимето става все по-добро и по-добро и ето... ново двайсет... или ново минус сто :lol:
Уилол досега бе горе долу симпатична ми става все по-противна :roll:
Мисля че Казуки си е сложил превръзка там, откъдето му е изтекъл малкото мозък който имаше(ако е имал такъв въобще)...
Ако наште не се земат в ръце, с тея началници в момента земята е обречена...
Вярно, Джин за 1 година как може да не е е*ал Тоа и едва ли не се дърпаше от целувката и -> извод Джин е гей :D -> зле
И какво ще излезе накрая - не любовта ами гейовете ще спасят света ->мега зле...

П.С. да допълня към невероятния епизод как в космуса всичко летеше - моливът, пияндето, бутилките дори гърдите на блондитата, но не и те - имат собствена гравитация :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 3:51 pm 
Аватар

И аз 2-3 пъти си преглеждах стария епизод докато се чудих какво става пу дяулити :lol:
Доста тъпо..*праас* 1 година напред,*праас* Казуки е жив с 3та вежда и трепе дракони :lol:
А наще главни герои си живеят животеца без да знаят какво става и не им пука xD А Джин е хомо - изчерви се само от едни гащички :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 6:13 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol:
Първо за 17-ти: Акира и Макина заслужаваха нещо по-добре като край на участието им. Това е което най-много ме разочарова в епизода.

Сега за 18-ти: Това, че Казуки и Уидоу са живи, ще го преживея някак си. Ама това, че Казуки са го направили шеф(че) - EPIC FAIL!!! И с тая превръзка...

Цитат:
Оная синекосата драконка с кофти детство, има нужда да бъде изнасилена

Един път й е малко. Поне 5-10, може и повече. И ако може да е от особено надарен мъжки Дракон в драконовска форма докато тя е в човешката си форма. А ако след това същия дракон вземе да опъне и Казуки докато същия умре - още по-добре!

Тоя крал ме дразни. Само не мога да реша дали ме дразни повече от Асим, или не, но има време. Сакаки и той все по-малко ми харесва.

Танатос идва към Земята. Ми хубу - а вие що стоите и гледате? Преди една година се канехте да ходите да я трепете, а 'ся я чакате да дойде и само я гледате (то поне да имаше какво да се гледа...). :roll:

Професора просто ей така е прибрал останалите яйца и вече една година никой не го е намерил. :roll: Макар че то това се отнася и за другите - как пък една година нито някой го намери, нито те се сетиха да отидат да кажат на Джин и Тоа какво става, ами чак сега. :roll:

И кога пак ще видим Ostolm (или както там му беше името на оня дракон дето уж го убиха преди няколко епизода)? Без съмнение онова там дето се събуди в края на 14-ти еп беше той, ама 'що стои и гледа?

Ще продължа да го гледам сериала по две причини:
1) Така и така изгледах 18 епизода, а се очаква да са 25, следователно изгледах по-голямата част и викам да си го догледам
2) Надявам се поне в това аниме хора и дракони да НЕ се разберат и Танатос да унищожи Земята - ей така, за разнообразие. Има повече от достатъчно заглавия където хората и някакви други същества в крайна сметка успяват да се разберат и да заживеят щастливо - нека има поне едно изключение. :twisted:

П.П.: Това с едната година скок в бъдещето не ме изненада само защото бях чел спойлер където се споменаваше, че ще има такъв скок. Ама не очаквах да е толкова... неочакван. :roll:
П.П.П.: Бе на мен ли така ми се стори, или май Тоа малко ревнуваше от Зийглинде? :roll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]