Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 10 [ 147 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007)
МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 12:36 am 
Аватар

Единствено Shuu и целия incest love около него и сестра му спасиха положението за мен. Бяха адските сладури и хич не ми дреме, че са брат и сестра :lol: :blush:
Всичко друго бе изтъркано тъпо :? Имаше малко драмичка, ама мн плоско поднесена и не мe трогна особено... :? Няма да коментирам повече... Нищо особено 7/10

Find me on Faceshit
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:01 pm 
Аватар

Абе изгледах го хареса ми,но тва с брата и сестрата то не бе драма не бяха локуми :bash: Също исках повече епизоди с нанака :vicious: както и края беше super lame мноо мразя такъв край дето 10 години по късно,некво супер тъпо ми е -.-.Лична оценка 8/10 заради края и заради локумите с брата и сестрата иначе сичко друго си беше добре :icecream:

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 6:57 am 
Аватар

Като цяло ми хареса. Накрая ми стана много тъжно, за близнаците и тяхната любов...Също и онази сцена, когато момчето отваряше пощенската кутия и виждаше множеството писма, молещи за помощ... Ако знаех, че е драма нямаше да го почна точно тогава. И все пак съм доволна че го изгледах. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2009 2:18 am 
Аватар

Споко, не си единствен, който драмата го е хванала непотготвена... преди няколко години, като го гледах и мен ме беше изстрештяло :mrgreen:
Но като цяло, съм останал с впечатлението, че е много добро аниме и съм доста доволен от него. Поне 9ка аз бих му дал с две ръце, че може и повече...

МнениеПубликувано на: Нед Фев 07, 2010 1:50 am 
Аватар

Много съм недоволен от края.В последните епизоди го кара през плета и въобще пълна анархия.Оня главния пич разказваше как си е срязал вените и после го дават след 10 години.И къде са близнаците,бали мааму(простете за грубия израз).Можеше да направят малко повечко епизоди,че поне да разберем кво е станало с другите.С мноооооооооооооооооооооооооооооого голям компромис му давам 10/10,но!пак казвам края го претупаха.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 07, 2010 2:04 am 
Аватар

Определено се оказа по-приятно от колкото очаквах. Мислех, че пак ще е някакъв безсмислено откачен романс, но беше в рамките на нормалното. И все пак нищо особено, най-вече края... наистина го претупаха. 6/10

МнениеПубликувано на: Нед Яну 02, 2011 10:22 pm 
Аватар

Доста ме разстърси анимето, даже май си поплаках на него (а това при мен не се случва често)
Заслужава си и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал, да го почне=)

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2012 2:53 pm 
Аватар

Много добро аниме. Определено ме докосна.
История, арт, сеюта, всичко си бе перфектно.
Нямаше нещо, което да ме дразни, дори и гласа на Аой-чан ми хареса много
и ми беше приятно да я слушам. :lol:
Близнаците играят важна роля в анимето, без тях определено нямаше да е същото...
Леко го наклониха на инцест, ама после пооправиха нещата,
като ги изключиха от анимето в последните 2, 3 епизода.
9/10 заслужено.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 21, 2012 7:28 am 

Изгледах 7 епизода и четох до 3-та страница тук,защото по-напред съм сигурен,че някой ще изръси какво става. :D
Не знам защо,но си мисля,че тоя ритуал за закопаването под дърветата има нещо общо със смъртта на внучката на бабката.Много подозрителна ми изглежда. :roll: След училище ще догледам епизодите,но надушвам клане в края. :death: Дано да не съм прав де. :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 21, 2012 8:40 am 
Аватар

споко това не е School Days :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 21, 2012 5:53 pm 

Догледах го,лично на мен ми хареса изключително много. :ok: Имаше забавни моменти, драма (поне в последните епизоди), героите ми харесаха (особено Нанака :wow: :wow: ).Въобще страхотно е.Браво, че не познах за края, въпреки, че бабичката наистина се оказа откачена. :doh:
А някой беше питал (въпреки,че било преди доста време мнението му) защо ги нямаше близанците на края.Имаше ги,показаха ги в гръб как отиваха на представлението. :)

П.С. Това е едно от малкото анимета,които ми харесаха и не е ечи. :vicious:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 11:54 pm 
Аватар

Началото беше добро да те завладее анимето. Някой случки, моменти се чудиш това за какво е, ами онова. Часовника беше интересен, защо не го дава на друг. Не е проблем да дадеш на друг човек да го погледна дори да е подарък, а то какво било... прикритие. Най - много ми хареса учителката, страхотно бяха я измислили.
Да си дойдем на близнаците, не знам какво чувстват един към друго, но начина на хващане на ръцете не е като за двойка. Много малко дадох за тях. Да не говорим колко ограничен е краят. Абсолютно нищо интересно. Крайно съм доволен от анимето!

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 10 [ 147 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]