Е по добре беше от първия филм, определено ^^ С Наруто филмите просто няма място за сравнение Все пак участваха всички герои, включително дедо =О ама на Йоруйчи най и се зарадвах, бях забравила кво приятно сею има х3~
7/10 не че очаквах нещо повече.За разлика от първия филм тук поне имаше повече битка,която беше г/д на ниво или поне откъм ефекти.Откъм история филма беше доста плосък,писнало ми е вече това"Ще бъдем приятели завинаги!" и трябваше да дадат малко повече Ishida,Inoue и Rukia,но и така става за гледане...Ако всеки епизод на анимето приличаше поне малко на филма,може би щях да му отделям повечко внимание,а не да мотам по няколко месеца дестина епизода и да ми тъпчат хард-а...
Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 2:27 pm
miss_sunshine
Е верно 4е историята не бе6е от най-добрите ама се пак като цяло много ми хареса филма.Има6е много яки моменти,и битките бяха добри...кво пове4е да се иска
*sleepy* Вярно че вече се изразих но да се поправя малко ....
Все пак филмчето ставаше , а Bleach в момента (лично на мене) ми е наи интересния OnGoing поне засега ( дано и за после ) варви по мангата ... демек нема филари - само локуми -
А какво точно очаквахте от филм , направен за $ ?
И защо да се е очаквало нещо друго филмчето си беше се едно 2 поразточени епизодчета и толкова , за разлика от 1-я който на мен лично по ми хареса , имаше повече развръзка , пак доста меле и крайно по развита Love stroy .
FReep не че нещо, но веднъж писах, в Bleach процентно има повече фирлъри и от Naruto
За филма вече писах мисля. Не е лош, ако не очакваш много, като мен
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
Абе анимето е по-яко. Във филма какво? Спукват от бой Хитсугая? После пак го спукват от бой? Идва Ичиго и пука от бой всички. Твърде познато... А смисъла се изгуби покрай ефектите и глупавите приказки. Абе беше изсмукано от пръстите, особено към края с онова преобразяване на лошия.
Публикувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:22 pm
goldd
Регистриран на: Вто Май 20, 2008 9:42 pm Мнения: 101 Местоположение: Hueco Mundo
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 169 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения