|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 04, 2007 11:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1177.jpg) |
Shin_ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 14, 2005 6:13 pm Мнения: 166 Местоположение: Hueko Mundo
|
Кодзуне Тендо голямо разочарование ,поне да беше отишъл при мама спокойно ,сега предполагам че ще го поизмъчат едно хубаво и тогава ще иде при мама ,като взе да вика "бокуа ,бокуа....) и взе да циври много ми падна в очите това типче ,lighting boy как му разби мечтите беше много яко ,епизодите иначе бяха добри ,появи се и някъв чичо-изруд сигурно ще е силен ,дано шинсен да почнат да субват по-бързо
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 06, 2007 6:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5605.jpg) |
sunnyface |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Цитат: Хиуу требваше да и набие едно курше на Аои и така да се осъзнае а ко ше го дупчи ?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) подкрепям напълно, много ме дразни тази Аои още от началото
а освен това като цяло Хиуу изобщо слабо се представи, аз очаквах някоя по-интересна бойна техника поне ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) аа, по-горе някой каза , че оставало един епизод до финала, а нали ще има още сезони? едва ли цялата заплетена история може в един епизод да я сбутат?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 06, 2007 6:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Един епизод до края на този сезон, да се надяваме да има и втори, четох някъде, че след няколко месеца ще пуснат следващия чаптър, но засега за мен това са слухове. Иначе видяхте ли как Aoi беше се сгушила в Hiyuu? Дано покрай него това момиче малко да се промени към по-добро, защото наистина дразни
Не знам на колко да се вярва на подобна информация от фен форуми :
Цитат: 4-23-07 (5:54PM EDT)---- Tokyo Majin Anime Sequel Announced Based on the cult hit Asimk Ace game series which debuted on the PS1 in 1998, the 14th and final episode of Tokyo Majin Gakuen Kenpucho broadcast on April 20th in Japan mentioned a new TV series "Tokyo Majin Manabu Enken Fuujou Ryuu Ryuu Kenbu hen" will begin in July.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 17, 2007 9:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ммм такаа след като изгледахме 14ти епизод сега нищо друго не ни остава освен да чакаме юли месец за martial chapter-a
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|