Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 11 [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 03, 2007 10:51 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

mamoru era is coming back Изображение

Хммм.... начи... Аои трябваше да умре, оная червенокосата също...
Лошия готин пич също... Ае бе, ше го оставят да живее??? ВТФ, избил е половината ви град бе ЛАМЕРИ, к'во го съжалявате :shock: И ето го резултата - са в ада ще му разкажат игрицата, вместо да си му почива в мир МЪРТВАта душа :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: МН са зле ...
Тая бабичка-лечителка винаги кефи.... може да глътне 3ма от главните герои Изображение
Иначе съм доволен. Имаше доволна мамору- доза :D :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 12:14 am 
Аватар
Културовед

Яко свърши... ще ми се наще да бяха убли Лошия ... по-важно кой беше този на края дет го дадоха само за момент :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 12:34 am 
Аватар

Мии щом има кютек накрая, винаги е добре. Само ми беше много тъпо, когато лошия готин тип почна да се бие с одрязана ръка. И не ми хареса ничана, по който му сложиха края на грешната душица. Но иначе си беше супер еп-а.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 10:53 am 
Аватар

доколкото си спомням има още 1 епизод до края на този сезон, така че явно не е свършило...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 11:03 am 
Аватар

Кодзуне Тендо голямо разочарование ,поне да беше отишъл при мама спокойно ,сега предполагам че ще го поизмъчат едно хубаво и тогава ще иде при мама ,като взе да вика "бокуа ,бокуа....) и взе да циври много ми падна в очите това типче ,lighting boy как му разби мечтите беше много яко ,епизодите иначе бяха добри ,появи се и някъв чичо-изруд сигурно ще е силен ,дано шинсен да почнат да субват по-бързо

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2007 5:18 pm 
Аватар

Тоз дето се появи накрая е този който е обучавал лошия готин пич с червената коса ...
Иначе епа ми хареса само дето Hiyuu се жертва заради Аои ....това не мо хареса ... :evil: трявбаше тя да умре .. Ама все пак е на Hiyuu момичето как ше я остай да умре по-добре той да се наложи на ножа .... :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 7:14 am 
Аватар

Е много ясно, нали трябваше да спаси ненужният и задник. Lightning Boy как му отсече ръката на Kodzune беше жестоко. А иначе си заслужи да го придърпат към Ада Kodzune, тръгнали да ми го спасяват... даааа бе да. Това беше глупаво, надявах се Lightning Boy да го изпържи но и отсичането на левачката свърши работа :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2007 11:15 am 
Аватар

Waaaa :( Kodzume само да го немаше това с майкаму и тоя пич щеше да ме кефи още повече тотално безкруполе :D ама наисе нема такова нещо :( а Хиуу требваше да и набие едно курше на Аои и така да се осъзнае а ко ше го дупчи ? тя едвам едвам ходеше към него :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2007 6:20 pm 
Аватар

Цитат:
Хиуу требваше да и набие едно курше на Аои и така да се осъзнае а ко ше го дупчи ?

:D подкрепям напълно, много ме дразни тази Аои още от началото
а освен това като цяло Хиуу изобщо слабо се представи, аз очаквах някоя по-интересна бойна техника поне :? аа, по-горе някой каза , че оставало един епизод до финала, а нали ще има още сезони? едва ли цялата заплетена история може в един епизод да я сбутат?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2007 6:29 pm 
Аватар
Цар Алко

Един епизод до края на този сезон, да се надяваме да има и втори, четох някъде, че след няколко месеца ще пуснат следващия чаптър, но засега за мен това са слухове. Иначе видяхте ли как Aoi беше се сгушила в Hiyuu? Дано покрай него това момиче малко да се промени към по-добро, защото наистина дразни ;)
Не знам на колко да се вярва на подобна информация от фен форуми :
Цитат:
4-23-07 (5:54PM EDT)---- Tokyo Majin Anime Sequel Announced
Based on the cult hit Asimk Ace game series which debuted on the PS1 in 1998, the 14th and final episode of Tokyo Majin Gakuen Kenpucho broadcast on April 20th in Japan mentioned a new TV series "Tokyo Majin Manabu Enken Fuujou Ryuu Ryuu Kenbu hen" will begin in July.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 12:50 am 
Аватар

Уаааа изгледала съм последните четири епа на веднъж без дори да знам че са последни ... ама как така ... свърши ... ми че то едва започна ... на мен тъкмо ми стана интересно ... anoo ... etto ... sonoo *съвсем се обърках*

Kisamaaa Kaminoke no Yaro ... как може да отсече ръката на Kodzume ... направо исках да го изпържа ... това беше най-готиният герой в историята (удобно за себе си забравям частта със скъпата майка) ... и тоз предател Hiyuu ... нали щеше да го спасяваш ... как си обраха крушите на края ... лелее мн ме е яд ... ггррр

Както и да се *оправя си разрошената коса и разместените дрехи след присътъпа на ярост* ... анимето беше приятно ... артът беше страхотен (мъжете също) ... не съм очаквала нищо специално така че нямаше с какво да ме разочарова ... ако направят и втори сезон ще му се порадвам отново ^^

П.П. Абе на някой да му се намират хубави снимки от анимето ... нещо като артбук или туй онуй така за душата ... търся но не намирам нищо хубаво ... а как ми се ще да си лепна някой определен герой с червен перчем на десктопаа :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 1:01 am 
Аватар

Колко епизода е анимето, защото пише, че е 14, а аз намирам само 13?

Yu-Gi-Oh
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2007 1:45 pm 
Аватар

някой знае ли кога ще събват 14-ти???Гледам, че го има само на raw....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2007 9:13 pm 
Аватар
Цар Алко

ммм такаа след като изгледахме 14ти епизод сега нищо друго не ни остава освен да чакаме юли месец за martial chapter-a 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 1:06 am 
Аватар

Изкефи ме анимето, но накрая очаквах да има нещо повече! Явно наистина ще се чака 2рата част!

Yu-Gi-Oh
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 11 [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]