|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 12:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
velush написа: dantemp, не знам по какво познаваш дали нещо е цензурирано или не, погледни тук - http://chise.ludost.net/Anime/Full%20Me ... d%5btv%5d/или тук (като горното но без един епизод но С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ) - http://chise.ludost.net/upload/mosi/Fum ... l%20Panic/По-нецензурирани варианти не знам да има.
Тва е същата работа. Още в първата серия като избухва пощенската кутия и "лошия" се смее на жертвата си екрана е размазан, ама аз го гледах нататък и се оказа че тия моменти са много малко така че няма проблем
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 16, 2007 10:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Ми не очаквах нищо друго от фен на такава боза, като Alchemist-а...вие феновете на това чудо, дето е откраднало и 2/3-ти от зглавието на едно от най-добрите екшън анимета, по принцип сте си със сбъркан вкус
Не взимай горните ми думи на серьозно...просто днес ми се ръсят простотии...а и страшно мразя Full Metal Alchemist...
Помислете си само, колко нагъл трябва да си, за да свиеш "Full Metal" от супер популярно заглавие и да го поставиш на фентази, което ако не наполъно, то поне почти няма нищо общо с металите. Най-тъпото е, че тази тактика е сработила и в момента дебилния Alchemist e по-популярен от Panic-а, и то само защото сценаристите се използвали най-изтърканите клишета в жанра, за да се харесат на гламавите тийнове.
Full Metal Panic е в пъти по-оригинално, смислено и по-добре направено от Алхимика...но по някъква причина не е толкова популярно. Сигурно защото няма сърцераздирателна драма, сълзи и сополи, по два пъти в епизод и защото го няма гадния Ал, който да врещи, като коза, на всеки 30 секунди - "Бате не прави това, защото ще съжаляваш...не помниш ли какво се случи с мама..."
Блях...гнус ме хваща, само като се сетя...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 5:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Най - сетне ги изгледах и трите ^^. Но най ми хареса Fumoffu-то, просто се счупих от смях ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 12:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7106.png) |
Сейбър |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 1:37 pm Мнения: 775 Местоположение: Пловдив
|
dwigga написа: даже за Райд и половина не се е чувало... И аз се моля всяка вечер преди да си легна да направят продължение *like I will*, овичка, спешълче нещо... Ма няма! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ся ги преслушвам за 3ти път на ред ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ми просто са прекрасни ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) обожавам го обичам го нз няма др такова ... е може би онегаите ама тфа нз близо е до сърцето
ррр хейт майна като зарежат така аниме
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 2:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
thefolenangel написа: А невероятен край на TSR много готино ще видя мангата как е ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Това означава ли че няма да има нов сезон...Така и не си го казаха един на друг...въпреки че и двамата знаят какво изпитва единия към другия.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|