Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 13 [ 195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 3:10 am 
Аватар

Да като се замисля фумофуту ми беше най тъпо макар пък да отделяше най-много време на Соуске и Канаме но отношенията им бяха някак отгпре отгоре истински ме израдва TSR макар нещо много на тагадък да ставаха нещата (верно че изгедах сичките 3 сезона наред без почивка ) но в TSR отношенията м/у Чидори/Сагура и дори м/у Теса/Соуске бяха много по задълбочени а и неска разбрах нещо мн яко че не съм гледал последния еп на фумофуту yes :twisted: Ще се порадвам още един път :P а бтв говори се постоянно за тая манга ама никаде не намерих из форума някой може ли да даде линк и по възможност на английски (да не бъдем нахални за бг) щот нещо японското драскане не ми се отдава ....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 10:15 am 
Аватар

dantemp, не знам по какво познаваш дали нещо е цензурирано или не, погледни тук -

http://chise.ludost.net/Anime/Full%20Me ... d%5btv%5d/

или тук (като горното но без един епизод но С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ) - http://chise.ludost.net/upload/mosi/Fum ... l%20Panic/

По-нецензурирани варианти не знам да има.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 12:13 pm 
Аватар

velush написа:
dantemp, не знам по какво познаваш дали нещо е цензурирано или не, погледни тук -

http://chise.ludost.net/Anime/Full%20Me ... d%5btv%5d/

или тук (като горното но без един епизод но С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ) - http://chise.ludost.net/upload/mosi/Fum ... l%20Panic/

По-нецензурирани варианти не знам да има.

Тва е същата работа. Още в първата серия като избухва пощенската кутия и "лошия" се смее на жертвата си екрана е размазан, ама аз го гледах нататък и се оказа че тия моменти са много малко така че няма проблем ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 10:53 pm 
Аватар

Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
неми хареса анимето нэ :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 16, 2007 10:16 am 
Аватар

Ми не очаквах нищо друго от фен на такава боза, като Alchemist-а...вие феновете на това чудо, дето е откраднало и 2/3-ти от зглавието на едно от най-добрите екшън анимета, по принцип сте си със сбъркан вкус :twisted: :twisted: :twisted:

Не взимай горните ми думи на серьозно...просто днес ми се ръсят простотии...а и страшно мразя Full Metal Alchemist...

Помислете си само, колко нагъл трябва да си, за да свиеш "Full Metal" от супер популярно заглавие и да го поставиш на фентази, което ако не наполъно, то поне почти няма нищо общо с металите. Най-тъпото е, че тази тактика е сработила и в момента дебилния Alchemist e по-популярен от Panic-а, и то само защото сценаристите се използвали най-изтърканите клишета в жанра, за да се харесат на гламавите тийнове.
Full Metal Panic е в пъти по-оригинално, смислено и по-добре направено от Алхимика...но по някъква причина не е толкова популярно. Сигурно защото няма сърцераздирателна драма, сълзи и сополи, по два пъти в епизод и защото го няма гадния Ал, който да врещи, като коза, на всеки 30 секунди - "Бате не прави това, защото ще съжаляваш...не помниш ли какво се случи с мама..."
Блях...гнус ме хваща, само като се сетя...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2007 5:24 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Най - сетне ги изгледах и трите ^^. Но най ми хареса Fumoffu-то, просто се счупих от смях :D .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:35 am 
Аватар

някаде не се ли чува за търд райд :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:49 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

даже за Райд и половина не се е чувало... И аз се моля всяка вечер преди да си легна да направят продължение *like I will*, овичка, спешълче нещо... Ма няма! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:51 am 
Аватар

dwigga написа:
даже за Райд и половина не се е чувало... И аз се моля всяка вечер преди да си легна да направят продължение *like I will*, овичка, спешълче нещо... Ма няма! :lol:

ся ги преслушвам за 3ти път на ред :roll: ми просто са прекрасни :( :( обожавам го обичам го нз няма др такова ... е може би онегаите ама тфа нз близо е до сърцето :P

ррр хейт майна като зарежат така аниме

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:55 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

И на мен ми е едно от любимите особенно TSR, ама продължение не се прави... което е огромна загуба, поне според мен. Единственото замазаха положението с оная овичка дето капитанката се напорка и правише глупости. Нищо интересно, аз правил по-големи глупости :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 1:40 am 
Аватар

dwigga написа:
И на мен ми е едно от любимите особенно TSR, ама продължение не се прави... което е огромна загуба, поне според мен. Единственото замазаха положението с оная овичка дето капитанката се напорка и правише глупости. Нищо интересно, аз правил по-големи глупости :lol:

мхм като разбрах го теглих сумати време от мулето на рал бях с такива огромни очаквания мислих си че поне ще има нещо по така с тя майна нали се обичат ама на ... бтв си мисля че от тфа аниме може само се спечели тфа си е генумелачка не се сещам някой дето да не го харесва тфа :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 6:15 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

А невероятен край на TSR много готино ще видя мангата как е :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2007 12:55 am 
Аватар

thefolenangel написа:

няа манга или има ама не баш прайно по новели а мангата е прайна по анимето :lol: мн тъпо искам още вчера го изгледах за 2ри път след като гледах преди 7-8 месеца беше дори още по хубаво :roll: :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 17, 2007 10:46 pm 
Аватар

Еми то колкото и пъти да го гледаш няма как да не паднеш от смях :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 30, 2007 2:30 pm 
Аватар

thefolenangel написа:

Това означава ли че няма да има нов сезон...Така и не си го казаха един на друг...въпреки че и двамата знаят какво изпитва единия към другия.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 13 [ 195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]