|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 8:40 pm |
|
ChaosLegion |
|
|
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 6:08 pm Мнения: 549 Местоположение: София
|
Е,от самото начало не очаквах много от него,така че не съм особено разочарован. Но пък...вещици? Бели,черни магьосници? Mahou shoujo трансформация? ...определено не ги очаквах.И...защо имам чувството,че магическите кръгове с пентаграми и прочие са много на мода напоследък .
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:22 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Анимето е едно от най-тъпите за всички времена наред с Elfen Lied, но чакаме djhot, който ще се опита да го вади голям и да ни "покаже", къде са аджеба скритите замисли на това аниме. Аз лично ще чакам с нетърпение неговия пост, сега просто се прави на загадъчен, казва нещо и спира, та да видим къде са НАЙ-ПРОСТИТЕ АСОЦИАЦИИ.
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Сеп 21, 2010 8:00 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Oh my, кво общо има с Elfen Lied, че не разбрах. Иначе анимето няма някакъв major замисъл и не е нищо особено, но докарва атмосферата си страхотно, осве това декорите са нарисувани страшно добре, дизайните на героите пък не впечатляват толкова, но арт-а е приятен. Окъм анимация си е на стандартно ниво за подобен сериал. And that's what animation is all about. Бе като цяло е над останалите шитни тоя сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:54 pm |
|
ChaosLegion |
|
|
|
Мммм...хареса ми саундтрака в тоя епизод. За протокола:на мен Elfen Lied ми хареса и...да,беше ми едно първите .
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Сеп 22, 2010 1:40 am |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Големият според мен, защото Мая него снима.. не, че те са различни хора де xD Ако го убият/умре в последния епизод, анимето определено ще ми се издигне в очите, че за момента... е ок, става, и все пак е много далече от моята представа за Anime no Chikara stuff о.о И дано Бунмей се сети да и каже, че баща и е жив, че къвто е отнесен..
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Сеп 22, 2010 8:13 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Абсурдностите се разчистиха и остана само да разберат, че малкият Бунмей е ключа и да се свършва. Добро беше, бих казал, че недоволковците си имат личен вкус, понеже не помня дори Elfen Lied да е лошо аниме. До колкото за предвидливостта - беше повече от ясно кой каква роля играе, макар че полувината хора в темата се омотаха в паяжината на Миказе w/e, всичко се криеше в не чак толкова популярните стереотипи, така че е разбираемо. Общо взето на някои им се качва кръвното от цялата история, на останалите като мен им е кеф, че това аниме няма да свърши като HotD, всички щастливи.
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Сеп 22, 2010 10:00 pm |
|
ChaosLegion |
|
|
|
HepMu написа: Всъщност би трябвало да се окаже , че само Бунмей е бил ключът , а миказе-то е просто някъв демон :}}} Нали ключът точно беше - някой слизащ от небето облян от светлина ?? Поне така си спомням ...
Следователно трябва да направят нещо на малкия Бунмей...ама така че на големия нищо да не му стане, че да заживеят щастливо и доволно с Мая :}}} Ако убият малкия не би ли следвало големия да изчезне? Поне по пътя на логиката...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|