|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 11, 2009 11:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Трудно ми е да го опиша, но ще се сбия в 2 думи. EPIC FAIL! Произволно наблъскани неща от глупави, че по-глупави. Имаше някои забавни моменти, но като се почнат безмислените "smart thoughts" направо ти убива желанието да гледаш повече. Определено оглавява листата ми за най-безсмислено аниме. Лична оценка 4 от 10.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 15, 2009 8:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
На мене пък ми хареса,на последните два епизода и особено 11 се разбих от смях А дано пуснат още епове...последния епизод беше сп рандъм,но какво пък Само накрая как мазно резнаха анимето,тамън Шизу-чан щеше да каже нещо О.О'''''''' Като цяло ми хареса,ще ми се да мисля,че все някога попа ще емне Канако както си му е реда Или поне Мария Ба му,ако не друго,анимето беше страшно забавно xDDDDDDDDDD
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 27, 2009 6:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Чудно защо го бях оставил на 4 епизод. Най-накрая си го продължих и останах доволен. Много забавно, особено последните 3 епизода бяха върховни. Не съм се смял скоро на аниме така (освен на Gintama де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Нямаше обаче да е същото без некомимито и Йонакуни-сан ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А и сеютата, ах сеютата <3 ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) 9\10
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 10:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33174_1357296244.gif) |
bobodobo89 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
WTF ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) абе да не съм се върнал назад във времето ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) как така на анимето пише (зима) 2009 ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) аз съм гледал Maria holic но не е от 2009-та а е от 28.12.2008 ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ъъъъ , май има правописна грешка както и да е , анимето на мен лично ми хареса , беше забавно но края някак не ме задоволи , можеше поне нещо да се случи по-така ....
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 14, 2010 3:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
bobodobo89 написа: Сбъркано или не - обявен е втори сезон тази година ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) КОГА КОГА КОГА КОГА КОГА КОГА КОГА ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ААААААААААААААААААААААААААААААААА жестоко. нямам какво повече да кажа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 14, 2010 10:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33174_1357296244.gif) |
bobodobo89 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Ето цитат от статията Source: ANN написа: The anime studio SHAFT based the Maria Holic anime on Minari Endo's romantic comedy manga of the same name. Akiyuki Shinbo (Le Portrait de Petit Cossette, Sayonara Zetsubō Sensei) directed off the scripts that were supervised by Masahiro Yokotani (Reideen, World Destruction: Sekai Bokumetsu no Rokunin). The anime just aired in Japan from January to March of this year. Tokyopop is publishing the second volume of the manga in North America this month.
Section23 also announced that the second volume of the To Love-Ru anime will ship on February 16. The company will distribute Switchblade Pictures' live-action Kirenji Women's College collection on February 9 and Switchblade's live-action Ryuji the Yakuza collection on February 23.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|