|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 19, 2009 5:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Да определено не е за хора със слаби сърца Епизодът ме размаза с това Trans-GrahAm Иначе приятно. Както обикновено някой и друг обрат и малко драма ^^
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 19, 2009 8:05 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Вааа битката между Грахам и Сетсуна ще мачка ! Чудя се какво ли ще се случи че грахам отново да пощади Сетсуна. В главата ми се навърта мисълта че Грахам може да "напусне" А-лолз скоро. Кога най накрая ще видим малко Халелуя екшън ... липсва ми могъществото му в битка и как се гаври с противниците си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 5:43 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Стандартно. Грахам бе единствената свежа нотка. Добре, че са те с Али да върнат малко нашите пилоти в реалността. И защо не оставят паметта на Локон на мира? Ясно ми е, че беше най-големият пич евър, но по дяволите, не може и мъртъв да им спасява задниците и разяснява идеологиите. И ме е яд на Марина, образът й не е замислен като хората. Ако беше композитор по-бих приела идеите й. Ама тя е политик...
Не мога обаче да не изкажа възторга си от ЕД. Абсолютно досотен заместник на Friends & Prototype. И не мога да не направя аналог с Friends. Тогава бяха съсипаните ни мейстери, а сега разрушените Гъндами. Ако тръгне да се философства може много да се изкара...Пък и стана ясно, че Локон ще е с Аню. Friends обаче носеше някакъв зверски негативизъм. Нещата почваха от добре и свършваха зле, докато сега е обратното...да, най-вероятно нашите ще загинат по жесток начин, но има ужасно голяма доза оптимизъм и надежда. Много е красив ЕД. Тиерия, Але и Мари, Сетсуна (явно примирил се с миналото си) и дори Локон и Аню. Миналия сезон двата ЕД много се разминаваха като сила, но този са просто трепач и двата. Много силни имного прочувствени.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 4:23 pm |
Bleed4me |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Ендинга е толкова готин. Дано скоро някой го нареже на уолпейпъри както "Prototype". Хепи енд със сигурност ще има за някои. Но на 100% в ранковете на второстепенните ще има масивни загуби.
Патрик Коросауа е обаче, колкото и да е пич се съмнявам, че ще му дадат семейство, заден двор, безплатен паркинг и садо мазо килер. Саджи и Луиз най-вероятнo няма да имат лош ендинг. То след като в 1-вия сезон ги показваха само как правят бакави работи, а сега във втория доста грубичко ги вплетоха в цялата военна история ... Тиерия мисля, че ще има много тъжен край (освен ако не го облекат още няколко пъти в рокля... да си изкара свободатаxDDD ) Греъм и Али наситина влагат свежа нотка, защото са долни фетишисти и действат на някакво първично ново. На единия му става като има война, а другия се мисли за тенекиения самурай xD Бих предположил, че новия Локон 100% няма да умре (майка,баща, сестра, брат... малко грубичко ще бъде), а и някой трябва да направи human-coordinator connection xD Принцесата, както Сетсуна, има страшно висок процент на оцеляване xD Алелуя... някой беше споменал, че се гаврел с противниците си ... глупости. Понабиват го, след което неговият "приятел" се показва и тръгва на бързърк (когато го имаше де). Баси, Мари е по мъж от двете му подсъзнания взети заедно xD (но другият Алелуя не е изчезнал, 100% ще се появи, когато пак го приклещят някъде. Към по-ранните еп-ове на 2-ри сезон, не помня дали по време на транс-ам беше или някакво друго голямо светкане, Ал пак нацепи физиономия тип "Ще ти еба майката". И все пак той най ме радваше след Локон (който пък ако не спрат да го използват като духът на отминалата коледа ... нз ... it's just nor right)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 4:30 pm |
kratos |
|
|
Алелуя не се гаври с противниците се не само защото неможе и неиска НО ХАлелуя може да смачка горе долу всеки освен Грахам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 4:34 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз пък вярвам, че Локон ще ритне камбаната точно в името на цялата си рода и заигравката с Аню. Иновейтърката ще си го отнесе, а Локон за да върви по стъпките на бати ще умре 3 пъти по-героичо и трагично, от което аз ще използвам цял пакет кърпички след това. Аз не мисля, че някой от мейстерите има шанс да оживее. Те просто нямат място в новия свят, защото както и Лулу (мразя да сравнявам двете) нямат право да си сърбат попарата. Както и Грахам де, който след гъндамите подозирам друга страст няма да си намери. Ако Тиерия беше жена Грахам щеше да спи с нея само, защото е мейстер. Само Али е готов на всичко и навсякъде, но той не е подчинен на идеология различна от парите.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 4:39 pm |
Bleed4me |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Цитат: Иновейтърката ще си го отнесе, а Локон за да върви по стъпките на бати ще умре 3 пъти по-героичо и трагично, от което аз ще използвам цял пакет кърпички след това.
Отначалото ми беше леко на "it's a fake" ма и той е пич ... whyyy T_T
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 25, 2009 3:47 pm |
kratos |
|
|
Айдеее Грахам отново размаза ! Със значително по слаб гъндам се би наравно със 00рейзър в транс ам форма ! Ето това е скилнат пилот ! trans-GrahAm FTW !!!!11one
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 4:48 pm |
Bleed4me |
|
|
Оооок кумунизъм, контрол над медиите, сайд стори, някаква мижава битка накрая. Малкия Смирноф го тресе баси Mother Complex-a, Аню имаше една сцена, в която даже и бяха разместили нещо носа. Пак бе само глас, но към края духа на Локон ще се появи... просто се обзалагам, че ако някой от майстерите умре духа на Локон ще се появи да го прибере... I'm sure of it.
Идеали, саможертви, "Ние не преговаряме с терористи" - стъф. Само на мен ли тези аутомейшъни ми изглеждат леко прекалено пъргави за тенекиената си форма... Прекалено много фиксинг върху страничните герои в този епизод... не че е лошо де. Серго ще умре, но точно преди това със сина му ще имат сърцераздирателна баща-син сцена. (ако и сина му не предаде богу дух и той) Нямаш шансове пич... може да си е фъкнала акъла след като изтребиха роднините и, но все още си пада по полу-апонци, които могат да готвят. Незнам защо, но Луиз в този епизод като я видях веднага се сетих за Сейбър xDDD
И защо тия имат втори голям чеп... В Тринити Блъд използваха този мотив за "Супер мощен космически сателит, който е в състояние да сее разрушение по земята" в началните еп-ове и идеята беше добра... като за нещо между другото. Според мен е прекалено изтъркано "Лошите имат суууупр голямо мощно супер оръжие, не, те нямат само едно, те имат цели две"
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|