|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Ооок, с тия 6, 7 и 8 епизод тва го изкараха на драма >w< Появи се белокоско *drool*, дано скоро обяснят за тия Death Stone~ Тая Yacchi не знам за кво буча на Кагура, като тя им спаси живота ^о^ Към края на 7 еп си мислех, че Йоми ще изчезне, за да отсмъсти за баща си, но тя пък бързо се справи с това.. и бързо умря ли кво напраи.. не схващам като ги прободе с тия неща убива ли ги и после да ги съживява като подвластни нему или нещо друго ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Също така се очудих Йоми като видя пеперудката у тях и си припомни там някви неща дето ги бяха давали в спомените на пича дето умря в 1 еп., мислех, че те стават по късно ^^ Явно хронологията ми куца~~
Ест се израдвах на shoujo-ai препратките в 6 еп. и на срещата на Йоми и Нори в 7 <333 Много сладка двойка са, ама май до тук ще им е екранното присъствие като такава :<
И да спомена, че character design-a адски много ме кефи, не знам дали всички герои са взети от мангата, но са ми супер симпатични, особено шефката на отдела ^3^ иии~ OP-a е култ <33333
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 5:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15725_1372947006.jpg) |
N1ghtShade |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 11:23 pm Мнения: 746 Местоположение: Плевен
|
babaginka написа: Хммм не е зле анимето... Самоче нещо пъривя епизод не ми се връзва. Защо убиха така масово отряда с оранжевите престилки ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) От постерчето и първите 15 минути останах с впечатлението че те са главните бичмета ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
И аз така :>
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 1:36 pm |
Kudrokoska |
|
|
Аз защо ли бях останала с впечатлението, че във втори епизод бяха казали, че Йоми е изчезнала преди много време и то по време на мисия ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Пък тя взе, че се появи на същия ден, в който изчезна... Пх, още само два епа, а толкова ме радва тва аниме :<
4-я отряд си умря тихо и кротко в първи еп и тва беше, надали ще ги покажат повече xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 24, 2008 5:14 pm |
Kudrokoska |
|
|
Колко хора умряха в тва аниме бе ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Разни белини и сапуни трябва да вземат пример от него! Последният епизод сигурно ще е the final battle, nya~ Нямам търпение ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15907_1241337617.jpg) |
InSiDe_HeLL |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
anatoli90 написа: а аз какво да казвам освен... Иомииии...... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) сега ми се струва безмислено да гледам продължението ако има такова Нееее приятелю!!!! Гледай (ако има продължение ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) )!! Много ще изпуснеш! След това започва интересната част. Ако искаш да провериш сам.. погледни мангата. Няма да съжаляваш
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 3:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 3:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17229_1360752660.jpg) |
anatoli90 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 12:13 am Мнения: 765 Местоположение: ~( ̄∇ ̄~)
|
InSiDe_HeLL написа: anatoli90 написа: а аз какво да казвам освен... Иомииии...... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) сега ми се струва безмислено да гледам продължението ако има такова Нееее приятелю!!!! Гледай (ако има продължение ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) )!! Много ще изпуснеш! След това започва интересната част. Ако искаш да провериш сам.. погледни мангата. Няма да съжаляваш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) щом казваш ^^ ще го имам в предвид ~~~ а и бях забравил да спомена че новата версия на мечът на Кагура беше супер ..нз на кого му е хрумнала идеата за хладни оръжия с пълнители но ми хареса ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) иначе съм виждал подобни работи като в Наноха и още някъде но мечове да имат такава система ~~ мнее
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 7:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
ии~ излязоха всички епизоди и реших да довърша последните 5-6, които не бях изгледал наистина ми хареса анимето, не беше точно, каквото очаквах, но все пак го изгледах с удоволствие и да, потвърждавам, че мангата не ми хареса толкова, колкото анимирания й prequel, но който иска още малко действие с Kagura~chan - да си я прочете : ) и понеже гледам, че доста хора слагат оценки на [c] анимета (фьешън?) - от мен едно 8/10Kudrokoska написа: ...не знам дали всички герои са взети от мангата... има някои, да =) като изключим, че почти всички в анимето умряха иначе и на мен много ми харесват, добре, че в danbooru има куп картинки а пък Opening-а си беше страхотен, слушам го доста често
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|