Дата и час: Пет Фев 21, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 11:58 am 
Аватар

звучи ми доста обещаващооо :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 11:59 pm 
Аватар

Не се сдържах да гледам raw-а на 3ти епизод... И съм страшно доволна. Дойдохме си най-сетне на думата, както се казва. XD

Успели са да съчетаят от всичко по малко - имаше комедия, имаше страшно сладка филър-цсена с падането на Юки по стълбите (и бих казала, отвратителна филър-сцена с Канаме и Юки... тя е за Зеро, дразнещият prince-like вампир да си мисли каквото си иска *лично мнение* ХD). Имаше съвсем малко хорор и - преди всичко - най-накрая историята потръгна. Време беше, след цели два епизода въвеждане.
Изменили са доста подробности, но се е получило страхотно и дори ми харесва повече от съответния чаптър в мангата... Само да можех да разбирам малко повече освен за какво говорят в най-общи линии =/

Артът отново имаше дребни "гафове" (като под гафове всички фенгърлки на мангата, предполагам, разбираме "в тоя кадър не го бяха нарисували чак толкова хубав, ууужас" XD), но като цяло беше на ниво. ^^

Дано само да побързат със субтитрите. Доколкото видях, raw-ът е качен преди 21 часа, че и повече, така че предполагам, че до утре трябва да го има събнато. ХD

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 12:37 pm 
Аватар

Не ми хареса.Но това е защото съм чела мангата.Нещата много се извъртяха и хорнологията на събитията отиде на кино.Ичижоу(?) и Сенри трябваше да усмъртят оная гад.А милия Айдоу го направиха на пълен идиот.Предполагам,че ако не бях чела мангата много би ми харесало,но така....
И забележка съм арта...През целия епизод Канаме беше ужасен и тези неонови очи са гротескни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 1:11 pm 
Аватар

Zenith написа:
Ичижоу(?)
Всъщност така не е ли по-добре? Сещам се, че когато се появи в мангата, седях поне 5 минути взирайки се в екрана. Мислех си "wtf, да не би да съм пропуснала нещо?", дори почнах мангата отначало. Моментът може да е филър и да не съм впечатлена от реализацията, но замисълът е добър - не е ли по-добре да загатнат отсега за съществуването му, отколкото после всички фенове, които не са чели мангата, да седят като треснати, когато Ичижоу падне от небето. ^^

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 1:22 pm 
Аватар

Стига с тая манга де ><.
Много си ми хареса епизода на мене.И определено историята тръгна.
+1 Ongoing anime worth watching.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 1:30 pm 
Аватар

ShaLaLa написа:
Zenith написа:
Ичижоу(?)
Всъщност така не е ли по-добре? Сещам се, че когато се появи в мангата, седях поне 5 минути взирайки се в екрана. Мислех си "wtf, да не би да съм пропуснала нещо?", дори почнах мангата отначало. Моментът може да е филър и да не съм впечатлена от реализацията, но замисълът е добър - не е ли по-добре да загатнат отсега за съществуването му, отколкото после всички фенове, които не са чели мангата, да седят като треснати, когато Ичижоу падне от небето. ^^

Въпросителния беше,защото не знам как да му напиша името.
Въпрос на предпочитания.За мен беше много по-разумно да се появят той и Шики,не за друго,а защото и след това си имаше общо.Пък и това трябваше да се случи след вампирясването на Зеро.Аз си казах епизода беше добър,но на мен не ми хреса.Просто вървежа на магата ми допада повече.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 4:25 pm 
Аватар

nyaaaa~~~ още един прекрасен епизод <3
Обясниха ни на нас непросветените защо Зеро е вампир, въпреки че аз предполагах, че е такава причината.. Но не очаквах Юки да разбере толкова скоро ^^
Chairman-а бил ловец на вампири О.о Какво ли го е накарало да започне да ги обучава О.о
Супер ми е странно иначе Канаме всъщност защо е ученик.. някакси ми се струва, че е доста по възрастен.. пък и в спомените на Юки изглежда по същия начин, тоест като вампир и то чистокръвен сигурно остарява мноого бавно.. мм както и да е, нещо не се обясних като хората xD
А и фактът, че вампирите се разхождат по светло.. O_O Из всички легенди, митове, филми и анимета са създания на нощта и стават на прах от слънчева светлина, ама тука явно са специални xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 8:13 pm 
Аватар

ужасна анимация.............................................. както си и мислех става все по зле :evil: :evil: :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 2:59 pm 
Аватар

На мен и мангата и анимето ми харесват супер много и едва изчаквам да излязат новите епизоди и chapterи!Но квото и да си говорим Зеро е HOT :blush: :love: :love: :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 7:11 pm 
Аватар

тази серия нещо не ме вдъхнови много.. това с ухапването беше особено неинтересно :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 9:11 pm 
Аватар

Арта е зле както обикновенно..
Yuuki я рисуваха хубаво само като агонизираше, даже ми хареса.
Като изключим гадния и все пак търпящ се арт. Епизода може да се каже че ми хареса.
Разминаваше се от мангата, но като се абстрахирам от нея беше добре епизода. Поне доживях да видя първото съкване на истинска блъъд на Зеро /което междувпрочем беше нарисувано отвратително/. Тия очи като ги правят "color of blood" и са меко казано отвратителни >.>
Канаме беше отвратителен, Айдол също.. той и в мангата го admire-ва ама... в анимето.
И все пак, края на епизода ми хареса. Колкото и зле да беше, хареса XD
Айде да идва и следващия епизод. Насявам се да не ме откаже тоя арт, че да мога да го догледам поне.

Заглавие: Re: Vampire Knight
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 9:54 pm 
Аватар

анимето определено е ВЪРХА!!!!!!!!!!!!!ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ КОЛКО Е ЯКО!както и мангата!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 10:34 pm 
Аватар

Wiii~ 3ти епизод беше радост за душата ^.^ Много ме израдва...е моментът с Канаме малко куцаше,където я спаси,но Зеро като я захапа... :love::love::love: Страхотно беше >3< Обаче не знам,но тия светещи очи ми приличат на светофари :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 10:44 am 
Аватар

Верно са некви убер weird очите :lol: :lol: :lol: Честно казано не ме кефят, напомнят ми на сфетофарчета XD
3ти еп беше добър, допадна ми,нищо,че се различаваше от мангата (:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 11:24 pm 
Аватар

анимето наистина е страхотно, във всеки епизод се случва нещо, не мога да повярвам, че за толкова малко време се е развило толкова. а и като атмосфера е уникално, много добре са направени самите вампири и всичко... не ме оставя на мира просто! и ендингът много ме кефи, а и сеюто на Зеро е този, който озвучаваше Лайт, а това си е бонус. но важното е, че анимето като цяло е много добро, дано да продължава все така!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]