Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 10:40 pm 
Аватар

Омг 15 епизод... щях да се задуша от смях. По принцип и само Оказаки ми стига за това, но като се прибави и Сунохара, картинката е пълна. Липсваха ми двамата заедно (о, да "двамата заедно" :lol: ) Просто не можеше да се получи по-сладко това на края. Думите точно се връзваха като когато се опитваше да си излива творческите идеи върху Фу-чан. Сунохара и баскетболната топка също ми бяха много забавни. И телефонния разговор- горката сестра, поредната жертва. А сега какво я набутаха и нея обаче. Имаме вече толкова много героини, само още 1 ни липсваше и то явно ще е важна малко или много. Като гледам как са тръгнали, май сега сме на Нагиса и близначките в същото време. Може би ще ги карат паралелно оставащите момичета? А всъщност и Томойо пак взеха да дават. Сега като ги гледах Томойо и Томоя са сладки заедно :Р
Фу-чан щеше да ме накара да се цапна по челото ако не държах нищо в момента. Как само се поява от нищото с някоя велика реплика :drop:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:46 pm 
Аватар

Пхаха, оо, не, не, не, 15 еп ме разби! На този човек трябва да бъде сложена табелка "Внимание, гавра!", няма никакъв срам, което е просто очарователно :lol: "Could you not scare my cat, please?" :lol: Що за странни звуци бяха това?? Не мога дори да си представя физионимията в комплекта.. *shudders* Ако на мен ми бяха извряскали така по телефона щях да затворя веднага о.о
И Сунохара с целия си ентусиазъм, мале мале. Още малко и Оказаки щеше да я глътне тая топка. Въобще толкова много се смях на всички чудесии до онзи момент, че на крайната сценка с "невъзможната любов" (господи, всичко друго очаквах, но не и това!!) вече буквално се търкалях по пода о, да, паднах от стола :drop: .
Haruka написа:
Фу-чан щеше да ме накара да се цапна по челото ако не държах нищо в момента. Как само се поява от нищото с някоя велика реплика :drop:

Абсолютно съгласна, но аз имах нещастието да са ми свободни ръцете и наистина се цапнах >.<
Леле, сега и сестричката на Сунохара бутнаха, кой знае и то горкото с какви деформации ще излезе :lol:
А за тия клубове, не знам какво ще става...
Също започна още повече да ме ръчка любопитството за другото измерение (?) с момичето и механичната играчка (??), иска ми се да разяснят малко нещата там, макар че имам някои догатки. Ех, но сигурно ще стане към края на анимето, или поне така ми се струва..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:57 pm 
Аватар
Цар Алко

Спокойно ще стане ясно за началото, сетете се за Kanon как даваха ей такива сценки между различни момичета и момче и едва по-късно стана ясно за какво са ги пускали. Относно епизода, ми какво да кажа Томоя няма такъв гавраджия особено накрая отново го отнесе Сунохара. Томоя пак изкара някакви членоразделни звуци, но досега никой не може да бие на Фуу-чан
Цитат:
Kyoukyo, kyokkyo kyokakyoku. Koko kokokoke kokko. Kokyo kokokekyo.
:lol: . Очаквах досега да има повечко драма, но това не означава, че накрая няма да я има. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 2:07 pm 
Аватар

Сунохара ме разби в тоя епизод :hotl: А и Томоя как се гавреше със сестра му по телефона.Явно и тя не е по-умна от брат си :lol:
Очаквам следващия епизод да е доста интересен :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 10:43 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Този епизод ме разцепи :lol: :lol:
Нагиса лъже и маже ама май наистина и се иска да е със Томоя, Меи обаче явно също ще развива някаква драма... а Томоя вече му се събират прекалено много мацки... = )
Колко ще го е*ават с Нагиса в следващия еп :lol:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 11:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ahahahahah, и аз се цапнах по главата в ония момент, чих... :lol: :lol: :lol:
Но това на страна, все пак ми хареса как Томоя защити среброкоската ^^ Надявам се тя да е следващата в списъка с "troubled heroines" ^^
Беше мн весел и разпускащ епизод, след драмата около Котоми... мн добре подбран. Е, кофти ще е с тия клубове де, нз как ще се нагласят... най-много да вземат да направят общ клуб, който да е нещо средно... ще видим. Сега за сега - посмяхме се, разведрихме се ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 6:23 pm 

Абе няма да казвам какво ще става, но според мен Kyou би била най-походяща за крайна героиня в това аниме. Просто защото анимето е драма, а нейната история в играта е най-тъжната от всички, даже и с хубавия край. На Томойо също й е по-добът арка от този на Нагиса. Яд ме е че играх играта, защото тези двете заслужават да бъдат главните героини много повече от нея, а вече е ясно, че анимето най-вероятно ще свърши с Нагиса :?

Иначе този епизод беше много як. Особено лъжата накрая беше създадена много добре =)) =))

В този случай спокойно мога да кажа че анимето е по-добро от играта, тоест оригинала :) Все повече ги уважавам Kyo Ani с всеки изминал епизод ^^ Да идва краяааа. Искам да видя коя героиня ще изберат те. Все пак остават точно 3-те най- яки героини и ми е невероятно интересно как ще свърши :D Следващия арк ще е краткия за Sunohara siblings и после най-вероятно ще е Томойо според мен :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 9:38 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Спокойно ще стане ясно за началото, сетете се за Kanon как даваха ей такива сценки между различни момичета и момче и едва по-късно стана ясно за какво са ги пускали.

Е за това не мога да сетя, тъй като съм си обещала да не гледам Канон докато не свърша с Кланад. Няма лошо да има такива епизоди, но продължавам да се притеснявам как ще сварят.
Сунохара ще ги карат направо брата и сестрата заедно значи?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 10:02 pm 

Тея сцени с куклата и момичето нямат нищо общо с анимето, те са една история от някъде, няма да казвам повече защото ще е спойл... ;)

Дам, ще са заедно, може би ще го сбият в един епизод или по-малко в анимето, въпреки че нормално поне 2-3 епизода ще са нужни за тях.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 3:03 pm 
Аватар
Цар Алко

Хахаха манията за навиране на неща в носа Изображение
Татенцето обаче какви перверзни шегички пуска на Nagisa :headbang: все едно Tomoya на старини. Кво стана бе? Изведнъж от нашето момче взеха да се интересуват доста женички :lol: . Обаче Fujibayashi и Tomoya страшно си подхождат особено като взеха да юркат Sunohara "we need a slave-.. I mean... a player who follows the master-slave relationship-... I mean..listens to the team leader." :lol: Сестричката и тя не си поплюва, как покани Okazaki на вечеря, а Sunohara полуде :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 3:57 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Добре... набързо игледах 16те епизода и к'во да кажа :lol: ... май по-рано трябваше да вида, че е Харем за да не се чуда що така всички му се лепат на пича :lol: . Иначе като цяло анимето е хубаво. Мразя да пиша дълги постове, затова стига толкоз :lol:

А отностно последния епизод
Изображение
Бащата за пореден път показа, че RuleZzz :lol:

а нещо Sonohara май го избива на Imouto Complex :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 6:13 pm 
Аватар

Ох, това аниме слаб епизод няма! И вече твърдо съм влюбена в Оказаки и, еха, имам си любим герой! (нещо дето май не е ставало..)
В началото продължиха гаврата с "любовния триъгълник" и ме изкефи Оказаки като си им заяви "А, на мен ми изглежда интересно, за това ще си седя отстрани" :lol: Сестрата и тя се оказа сладурана, не ме дразни. Хаха, разговора за тоя белег беше странен.
Среброкоска леко-полеко се натиска в тяхната среда, умрях от смях като тикна това нещо в носа на Сунохара :hotl: (наденичка май беше :lol: ). Той, дъ прешъс, също много ме радваше, малка шумна фортуна XD На края беше много миличко като очевидно искаше сестра му да остане още малко, харесаха ми отношенията му с нея - не някакъв полудял сискон(о, слава богу, иначе щеше да е страшно разочарование), а просто го е грижа за нея по неговия си начин.
На Томоя много му идват мадамите, Кьо как го сграбчи, не е истина >.<
- Its all from throwing dictionaries at us. :lol: - Sunohara wisdom.
Играта беше много динамична, макар и не толкова дълга и беше с прекрасен завършек. Може би ако го бях видяла това в друго аниме нямаше да предизвика кой знае какви емоции, но тука като че ли от всяко нещо ми трепва отвътре. няма да си призная, че даже леко се просълзих от радост, мноого рядка случка^^" Дано поне се постигне желания ефект от победата, не ми се иска да закриват клуба. Бе все ще стигнат до консенсус, сигурнo ще установят и двата клуба.
Не се сдържах и изгледах превюто на следващия еп - май обещава да се позанимаят повече с Оказаки, иска ми се да се позадълбаят и в него отделно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 10:56 pm 
Аватар

Kitsunе написа:
И вече твърдо съм влюбена в Оказаки и, еха, имам си любим герой! (нещо дето май не е ставало..)

Хъм хъм.. аз си бях първа пък >.< Искам си го! (Е, в момента съм разделена между две "любови" и мога да го поделя (тук изключвам всичките героини от анимето, щото така разделяне няма тоя човек XD), ама...) Много нарастна верно вниманието към него. Всъщност по-скоро бих казала, че започват да си признават или поне да дават признаци. Кьо се прави, че урежда сестра си, а се изчервява, а Томойо най-безцеремонно се чуди дали пък не може да е влюбена. Определено е сладко това момиче, държанието й е желязно.
Няа, такива герои като Оказаки трябва да са в центъра на харемите, поне така не дразни като всички му се лепят :lol: /за щастие обаче това не е харем/
Не мога да ги разбера какво обръщат внимание на някой от друг клас влязъл в стаята. Не, никога няма да разбера правилата им, на такива неща не сме свикнали тук. Ама и Томойо като тръгна да обяснява, че няма как да е дошла заради Сунохара. Горкото момче ще вземе да ревнува /да ревнува ОТ Томойо, а не нея имам предвид :Р/
И какво, това ли беше всичко за него и сестра му? Много не ми се вярва, те нищо не разказаха. Но време да я връщат пак и да продължават няма никакво. Сериозен сискон си е, няма какво да се мисли XD Обаче това момиче наистина донесе куклата :hotl: Дано Оказаки да /не/ си вземе поука да не се гаври така с хората.
И, разбира се най-силният момент- играта. Може да не ме докара до трогване, но се усетих как стоя с хванати ръце отпред към края. Изходът на играта беше ясен, самите терзания на Оказаки бяха очаквани, и все пак. Силен момент е просто как още има сили да не се откаже като в същото се критикува и съжалява /ала емо стайл/. В този момент ми стана наистина много познато усещането и сигурно и за това си харесвам толкова Оказаки.
В крайна сметка страхотна игра. А следващият епизод.. надявам се да няма много терзания.

Edit: Kitsune нямаш срама, спамер такъв :Р Но щом се съгласяваш на подялба, аз поне прощавам :lol:

Последна промяна Haruka на Пет Фев 01, 2008 11:16 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 11:07 pm 
Аватар

Haruka написа:
Kitsunе написа:
И вече твърдо съм влюбена в Оказаки и, еха, имам си любим герой! (нещо дето май не е ставало..)

Хъм хъм.. аз си бях първа пък >.< Искам си го! (Е, в момента съм разделена между две "любови" и мога да го поделя (тук изключвам всичките героини от анимето, щото така разделяне няма тоя човек XD), ама...)

:lol: Това никой не ти го оспорва, ти първа си го набеляза. Ама нали сме семейство, ще ми позволиш поне тайничко да си го харесвам :lol: А и по това дето си ми казвала имаш и друга очарователна любов в момента, тъй че няма да те боли толкоз :lol:
(това беше странен 'разговор')

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 10:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Семейство? :-0 Супер :-О
Нах, завиждам му благородно на пича.. не му стигат сички мацки от анимето, ми и от нашия форум му се лепят вече xD

Бащата е най-готиния беее =)) Нема такива лафчета просто. Ама и Оказаки не мога да не му призная, че си заслужава момчето цялото това внимание... "Това е спциалният идиотизъм на тая къща" :hotl:
Добре, че сестра му дойде- ок, че не й обърнаха внимание особено - супер, НО кви са тия правила момче да не може да спи в ена стая със сестра си бе @__@ Пратиха детенцето в друга къща? WTFH? Не може ли да спи с майка й бе, тва ме прати в млечния път, егати "нормалната" резолюция, дето вкараха....
Никъв сискон няма между Сунохара и сестра му, отношенията им са страхонто брато-сестрински. Момчето просто е затъжено за сестричката си, която не е виждал сума време, симпатизирайте му, не го вкарвайте в некви 'такувски светове. Толкова искренно се израдва накрая, че ми напълни душата =]

Томойо е супер яка, лелеее с какво нетърпение чаках момента да се види с Кьо :hotl: 2чките в комплект ♥ :love::love: ♥ са невероятно добра комбинация. И като се появи в стаята по време на уговорката пък точно, направо ШАШ =)) викам си Кьо да го е нагласила - невъзможно :-0 ... не се и оказа така де.
Но пък мисля, че Оказаки най-сетне разбра, че сестрата на Кьо го харесва :] Не е случайно тва момче все пак.. ама кво да прайш в такава ситуация =/ Интересно Томойо ако реши, че харесва Оказаки, сигурно ще му го изтърси като торба с картофи на стъклена маса :lol:

Мача наистина бе доста предвидим до последния детайл и все пак не беше толкова за мача, колкото до напомнянето, че Оказаки не е случаен и че Нагиса му е по-голяма опора, отколкото и той самия си мисли.. Изкефи ме президента на клуба и отношението му към Оказаки. Явно е много свестен човек =]

Като се замисля, искам да направят продължение на тая част. Официално, смятам, че трябва ежегодно Кьоани да правят по един Канон, но това все пак е по-различно.. няма чак толкова драма и въобще бих гледал още мноооооого от живота на тая групичка ^о^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]