|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 7:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Пх, къде се засили бе, тва лъщи на 26 епизодно та дрънка... Таа Тоа Такаа гъска, че вечеее ~______~" Коя е тая майка им нз, ма сигурно е доста зле, да довери важна мисия на Тоа...
Оригиналните дракони са си верно дракони - те направиха и драконска битка - точно като в ДРАКОН болл ЗЪ <O<"
Иначе щом Гио е жив, ест и ония 4тия е жив, то ше е абсурдно... Но вече го приветстваха официално качели? Са ако почне да се движи с тях и с Гио официално, Казуки вече ~___~ Ще се ходи към Марс от следващия епизод... а за чии трябваше да се влиза в степен Д, така и не разбрах... Това е проект за убиване на Майката ли? Не биха имали кяр в такова нещо, мизерните човеци..
Иначе нищо не стана де... все пак 5 мин гледахме трансформациите Като цапнат нещо такова и вече се едно волтрон гледам, лошо ми става ~_~ Добре, че не ги вадят тия дракони от покемон топка, че вече и превъртането няяше да ме спаси от самоубийство :-0 И аз съм фен на сейлър муун, ама баси - там са поне мацки, които остават голи за секунда :-00
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 5:11 pm |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
хаха новият ED цепи! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Егати цици-те
Следващия епизод ще бъде хипер готин, чакам го с нетърпение :>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 9:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
thefolenangel написа: хаха новият ED цепи! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Егати цици-те
Прав си, ED е як
Епизода беше добър като се имаше предвид, че преминаха от спасяването на земята към спасяването на Тоа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И този перверзник Джин какво си мислеше когато гледаше Гио чисто гол в оная капсула където се възстановяваше ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Но сега разбирам защо Казуки иска Гио обратно - щото и той иска да го гледа гол ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ама няма да стане, взриви се момчето, макар че като нищо може да се появи в следващите епизоди от отвъдното
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 10:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Иии така имаме напредък- Казуки умря. Или по-точно се очаква завръщане. Аз залагам, че ще се появи с маска в Gundam style и още повече мразещ Джин или ще получи амнезия и ще стане душичка. Което и да е, време е да стане нещо, че взе да прекалява момчето. Сега и аз осъзнавам защо толкова е искал Гио.-> и защо така игнорира Уидоу. Никой не го вини за наклонностите му, разбира се...Ама какво да се прави като Джин иска да прави тройка, в която присъства и Гио.
Джин пък е имал нормален баща, защо не е наследил малко характер поне. Трябва майка му да е била много зле, за да излезе това. А малко по-сериозно- значи баща е бил замесен в проекта? Ще вземе да се окаже, че това аниме наистина има исторя в крайна сметка.
Ендингът е значително по-добре от миналия.
При вида на Уидоу наистина ми стана весело ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тъкмо си мислех как са прекатили разтежа на фенсървиса и вече е даже назад, но те няма да се откажат.
В следващият епизод очакваме героичното спасяване на Тоа, йей.
А това в края на този еп какво беше впрочем..?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 10:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Haruka написа: А това в края на този еп какво беше впрочем..?
Според мен това беше разярената мама дракон - Танатос или нещо, което
тя е предизвикала
Може да е трик, за да поддържат интереса на зрителите и накрая да не се окаже нищо
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 4:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Мм беше си странно как Джин почна да раздава ритници и юмруци О.о някъв слабичък, никакъв такъв.. явно любовта наистина дава сила xD Гарнет наадали да е дракон.. щеше да го е показала вече, пък и те нали се опитваха да докопат начина, по който се прави резонанса, а така и не успяха.. няма как да са направили дракон без него и в ревюто дадоха как Гио /май той беше/ я запрати супер на майната си, което ме навежда на мисълта, че наще ще спечелят "битката" xD Очуди ме факта обаче, че Gillard било държава О.о може би е колониална такава на Марс, щото тоя принца каза, че не го бърка за Земята и кой ще умре там О.о
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 12:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Акира-чан!
Иначе в тоя епизод станаха толкова неща... повече отколктоо в кой да е от предните. Да видим:
1. Гарнет била дракон, и то личния дракон на Асим. Това обяснява
- защо са й толкова големи гърдите
- защо го търпи това лекенце
- как така може да се бие с Гио на равни начала
2. Тоа ще умира скоро. Ето какво значел тоя знак на гърба й
3. Тоа и Джин се ожениха (почти)
4. Гарнет уби Акира-чан. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Което пък се отрази много зле на Макина и тя откачи. Berserk Machina ми прилича на извадена от Witchblade, но това не е важно. Дано поне да убие Асим и Гарнет преди тя самата да бъде унищожена (най-вероятно от Гио и Джин).
А, и разбрахме що ISDA търпят Gillard-ци - щото онея държали половината енергийни ресурси.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|