Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 7:15 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Пх, къде се засили бе, тва лъщи на 26 епизодно та дрънка...
Таа Тоа Такаа гъска, че вечеее ~______~" Коя е тая майка им нз, ма сигурно е доста зле, да довери важна мисия на Тоа...

Оригиналните дракони са си верно дракони - те направиха и драконска битка - точно като в ДРАКОН болл ЗЪ <O<"

Иначе щом Гио е жив, ест и ония 4тия е жив, то ше е абсурдно...
Но вече го приветстваха официално качели? Са ако почне да се движи с тях и с Гио официално, Казуки вече ~___~
Ще се ходи към Марс от следващия епизод... а за чии трябваше да се влиза в степен Д, така и не разбрах... Това е проект за убиване на Майката ли? Не биха имали кяр в такова нещо, мизерните човеци..

Иначе нищо не стана де... все пак 5 мин гледахме трансформациите :puke: Като цапнат нещо такова и вече се едно волтрон гледам, лошо ми става ~_~ Добре, че не ги вадят тия дракони от покемон топка, че вече и превъртането няяше да ме спаси от самоубийство :-0 И аз съм фен на сейлър муун, ама баси - там са поне мацки, които остават голи за секунда :-00

Профил  

Заглавие: .
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 6:32 pm 
Аватар

Еее оная предателката тъкмо ми замириса на юри чувства и взеха че я гръмнаха :( not fair :( Друго от епизода като се замисля май май не ми хвана окото ~.~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 7:54 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

13ти еп ме зарадва...не знам защо но това аниме ме кефи, въпреки че на моменти ми иди да си заблъскам главата в стената, а в други моменти отгатвам репликите на геройте, преди да са ги казали [list=].о.о[/list]

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 5:11 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

хаха новият ED цепи! :D Егати цици-те :P
Следващия епизод ще бъде хипер готин, чакам го с нетърпение :>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 9:17 pm 
Аватар

thefolenangel написа:
хаха новият ED цепи! :D Егати цици-те :P

Прав си, ED е як :lol:
Епизода беше добър като се имаше предвид, че преминаха от спасяването на земята към спасяването на Тоа :lol: И този перверзник Джин какво си мислеше когато гледаше Гио чисто гол в оная капсула където се възстановяваше :shock: Но сега разбирам защо Казуки иска Гио обратно - щото и той иска да го гледа гол :lol: Ама няма да стане, взриви се момчето, макар че като нищо може да се появи в следващите епизоди от отвъдното :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 10:23 pm 
Аватар

Иии така имаме напредък- Казуки умря. Или по-точно се очаква завръщане. Аз залагам, че ще се появи с маска в Gundam style и още повече мразещ Джин или ще получи амнезия и ще стане душичка. Което и да е, време е да стане нещо, че взе да прекалява момчето. Сега и аз осъзнавам защо толкова е искал Гио.-> и защо така игнорира Уидоу. Никой не го вини за наклонностите му, разбира се...Ама какво да се прави като Джин иска да прави тройка, в която присъства и Гио.
Джин пък е имал нормален баща, защо не е наследил малко характер поне. Трябва майка му да е била много зле, за да излезе това. А малко по-сериозно- значи баща е бил замесен в проекта? Ще вземе да се окаже, че това аниме наистина има исторя в крайна сметка.
Ендингът е значително по-добре от миналия.
При вида на Уидоу наистина ми стана весело :lol: Тъкмо си мислех как са прекатили разтежа на фенсървиса и вече е даже назад, но те няма да се откажат.
В следващият епизод очакваме героичното спасяване на Тоа, йей.
А това в края на този еп какво беше впрочем..?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 10:39 pm 
Аватар

Haruka написа:
А това в края на този еп какво беше впрочем..?

Според мен това беше разярената мама дракон - Танатос или нещо, което
тя е предизвикала :roll:
Може да е трик, за да поддържат интереса на зрителите и накрая да не се окаже нищо :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 11:53 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Интересно ми е, как ще разводнят работите че да запазят историята, за да могат да направят 26 епизода :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 12:43 am 
Аватар

добре де как може да ги осерат толкова тия дракони...адски зле са ги направили...да ги беха нарисували ли кво ли...аз ше ги напрая по добре :x иначе персонажа кефи много..историята също ми допада...ще се следи :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 2:17 am 
Аватар

Е не тоя смотания умря ли наистина *party* и тва Уидоу ли беше.. ако беше тя за ко беше толкова грозно нарисувана.. и за ко се взриви така.. май изгубих нещо нишката, щото ми пишеха по скайп докато го гледах :drop:
А иначе те па всичките се оказаха Драгонаути .. смисъл професорката .. Джин все едно е на два мастър - Тоа и Гио :o Изобщо логиката ми се губи на много места ^^ И онова малкото кво е аджаба .. да кажат най сетне >_>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 11:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Умрал е бе, Джин го прегази с плесница, толкова красив момент ^^ Скиите как светна тва аниме от как тоя го няма =))

Джин тръгна с Акира(?), което ме радва, освен това помага на Гио в побоищата! Супер ме изненада като почна да раздава юмруци и ритници ^^ Свесно момче си е Джин, доволно...
Само ония фанатик за кво се хилеше? Полуде? Или оная най-ц.ц.стата е и тя дракон? Щот човек няма как така да се бие с Гио или да е бърз колкото него =/
Бе се ми е тая :mm: В крайна сметка искам да видя как Джин ше ги яхне и двамата с ена каручка мхахахахах >:]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 3:47 pm 
Аватар

готи но филм4е

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 4:43 pm 
Аватар

Мм беше си странно как Джин почна да раздава ритници и юмруци О.о някъв слабичък, никакъв такъв.. явно любовта наистина дава сила xD
Гарнет наадали да е дракон.. щеше да го е показала вече, пък и те нали се опитваха да докопат начина, по който се прави резонанса, а така и не успяха.. няма как да са направили дракон без него :) и в ревюто дадоха как Гио /май той беше/ я запрати супер на майната си, което ме навежда на мисълта, че наще ще спечелят "битката" xD
Очуди ме факта обаче, че Gillard било държава О.о може би е колониална такава на Марс, щото тоя принца каза, че не го бърка за Земята и кой ще умре там О.о

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 2:39 am 
Аватар

Току-що имах неблагоразумието да погледна едни шотове от 16-ти еп. Мога да кажа само: искам субс, искам субс, ИСКАМ СУБС!!!!

Съвет към всички: не правете моята грешка (ако не знаете Японски) и търпеливо изчакайте да излезе субнат епизода.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 12:28 pm 
Аватар

Акира-чан! :( :( :( :(

Иначе в тоя епизод станаха толкова неща... повече отколктоо в кой да е от предните. Да видим:
1. Гарнет била дракон, и то личния дракон на Асим. Това обяснява
- защо са й толкова големи гърдите
- защо го търпи това лекенце
- как така може да се бие с Гио на равни начала
2. Тоа ще умира скоро. Ето какво значел тоя знак на гърба й
3. Тоа и Джин се ожениха (почти)
4. Гарнет уби Акира-чан. :( :( Което пък се отрази много зле на Макина и тя откачи. Berserk Machina ми прилича на извадена от Witchblade, но това не е важно. Дано поне да убие Асим и Гарнет преди тя самата да бъде унищожена (най-вероятно от Гио и Джин).

А, и разбрахме що ISDA търпят Gillard-ци - щото онея държали половината енергийни ресурси. :roll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]