Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 10 [ 147 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 9:41 pm 
Аватар

нз но от всички най любими ми станаха близнаците и наистина си подхождат ужасно за двойка почти си мислих , че ще се целунат там когато тя му казваше че заминава в събота .... за мен няма зн какви важното е че се обичат дори и да е в другия смисъл на думата ....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 7:42 pm 
Аватар

Това аниме накрая много ме трогна :( определено си заслужаваше гледането.Краят беше красив и нестандартен.А за близнаците много плаках като си сръгнаха :( и накрая не ми стана ясно те...ам...даали такаа се заобичаха по грешния начин?! :o Нз но беше адски сладко :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 8:17 pm 
Аватар

inc написа:
Това аниме накрая много ме трогна :( определено си заслужаваше гледането.Краят беше красив и нестандартен.А за близнаците много плаках като си сръгнаха :( и накрая не ми стана ясно те...ам...даали такаа се заобичаха по грешния начин?! :o Нз но беше адски сладко :(

мм грешния начин :love: :love: :love: много сладкууу

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 8:59 pm 
Аватар

Малко ма подразни последния епизод щото веднага след 10 години нещо кофти стана защото не показаха да се събират след концерта и това трябваше да направят е за тва мразя аниметата с 13 серии много на бързо нямаше много случки.Ам поне да бяха казали ко става с бабката дали е зад решеткити или в лудницата. :lol: Ама по едно време мислех,че ще стане сериен убиец незнам зако и си мислех,че щесе пробва да убие всички.Ама 13 серии и притрупаха нещета.Пффф! :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 7:13 pm 
Аватар

това е едно от любимите ми анимета.още с 1-вия еп ме завладя :lol: арта е страхотен,историйката е мн веселка и няма нещо което да ме е подразнило....заслужава си да се гледа :tv:

H3nTaI~T3aM~FrV :PpP~~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 8:05 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Брях...що не съм писал тук? ><
Таа не беше лошо. Бая време мина откакто го гледах, но си спомням, че останах с добри впечатления. Нямаше кой знае колко клишета и героите бяха доволно интересни. Арта също ми хареса. Голям бонус беше загатнатия инцест. Също така онова с приятелката на близначката беше интересен момент. Главния герой си беше стандартен мухльо, но не миришеше чак толкова. Ааа историята на главната мацка беше интересна също...ммм като цяло 7(може би 7.5)/10.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 7:36 pm 
Аватар

Това аниме много ми хареса велико е особедно Aoi-chan леле какви форми!И все пак в началото мислех,че тя е най-малка от всички,а то се оказа обратното :) Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2008 11:21 pm 
Аватар

Аммм..едно обикновено аниме, скучновато на моменти, с няколко дразнещи героя, горе долу интересно към края, кратко(слава богу)...и не мога да разбера... тва е поредното аниме, което е определено като "романс", а тук романс почти нямаше! Нито една целувка, през повечето време историята се въртеше около други неща и тук там само се загатваше за ревността на Нана...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 4:48 pm 
Аватар

инресен сюжет,но ме хвана яд, че нямаше нито една целувка :mrgreen:

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 29, 2008 10:52 pm 
Аватар

crazykitty написа:
инресен сюжет,но ме хвана яд, че нямаше нито една целувка :mrgreen:

Да вярно нямаше нито една целувка,страмна работа.Е всъщност онова малкото момиченце не целуна ли веднъж главния герой или нещо се бъркам?

Профил  

Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007)
МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 1:00 am 
Аватар

Гледайте бонус епизода 1, там има целувка. :lol:

Като почнах в началото супер голямо впечатление ми направи пискливото гласче на Аои-чан, направо под кожата ми влизаше и си виках на акъла, тaя няма да я бъде. Викам си поредното аниме, в което са събрали Loli look like, големи гърди и очила, рай за отакувщината :arrow: пълна скръб.
Чесtно казано ако знаех, че един от жанровете му е трагедия, изобщо нямаше да го почна, но случват се и грешки.

Hidaka, Sana:
Някои моменти бяха наистина много добре направени. Още с първият разговор с майка си Сано издава, че нещо му има, но не се доизяснява какво и през цялото аниме те кара да се чудиш какво всъщност му има или по точно какво му се е случило. Много добре изграден ден герой. Но прекалиха много с инцидентите с него, чак вече взеха да стават банални. То не беше с Hinako, то не беше с Asami. Имаше някои прекалено комерс. неща около него, но като цяло е добре изграден образ. Но в края вече си пролича и присъствието му в анимето.

Hoshino, Asami:
Този герой определено много ме изненада. Просто толкова много качества в един герой рядко се виждат.
От една страна я виждаме като грижовно момиче, което се грижи за старото поколение и се опитва да направи всичко възможно да им угоди. Но от друга страна я виждаме като момиче, което получава това, което иска и не се страхува да го поиска. А особено голямо впечатление прави и саможертвата й за Shuri. Но на края като разкри за чувствата си към Shuri и като разкри, че тя е инициатора на всичките "недоразумения" покрай близнаците, просто за момент си казах WTF, не мога да повярвам, но разкривайки ги тя не става антипатична, а дори започваш да й симпатизираш.
В края на анимето вече се вижда, че се е опитала да изкупи грешките си. Определено един от любимите ми образи в анимето.

Oribe, Aoi:
Аууу, просто няма как да не спомена пак, това пискливо гласче щеше да ме убие.
Бих казал един доста сложно изграден образ. Ако бих могъл ще го разделя на 3.
Детският образ: Първото впечатление, което ни предоставят за Аои-чан, е това на дете. Начина по който се държи, начина по който говори и това, което върши се оприличават на дете. А интереса и към книги, бих го сложил към детската й страна, защото с такова въодушевление разказваше за тях, че просто наистина имах чувство, че гледам някое дете.
Луда глава: Това просто не се очакваше от нея. Свикнали вече да я виждаме по-детински, изведнъж везните се наклоняват и в сякаш нещо прищраква и започва същинското "забавление".
Възрастен човек: Вече към края се появява и този образ. Момента, когато тримата с Сано и Нанако трябваше да излизат, тя наистина постъпи правилно. Може би този е единственият, но и толкова добре поставен момент, оприличавайки този образ.

Wakatsuki, Syusuke и Wakatsuki, Shuri
Защо заедно ли, защото според мен те си заслужават да бъдат коментирано заедно, а не поотделно.
Определено те са герои с много силно присъствие в цялото аниме.
Много силна връзка м/у брат и сестра! В началото не се забелязва, даже прави впечатление, че не им пука един за друг, но постепенно се вижда, че наистина държат един на други го и са готови на всичко за другия.
Тяхната история беше представена много добре и на мен лично ми хареса най много. Така както завръзката, така и развръзката. Трудно е да се обяснят, защото наистина са едни от най-дълбоките образи в цялото аниме.
Но на кратко, наистина са интересно представени герои.

Yatsushiro, Nanaka
В първият момент ми направи впечатление на к*чка. Шамар за това, че не те е познал, е малко прекалено. Но вече към края като се разбира и за нейната история, това впечатление изчезна и направо си казваш, цапни го още един път идиота. :lol:
Вярно е, че са опитали да направят историята вълнуваща и такава беше де, но не и след момента, когато се разбира какво наистина се е случило.
Нейният образ не се отличи в началото с нищо кой знае какво, което не се е виждало в другите анимета. Даже бих казал, че е прекалено комерсиален.
Вече чак към края има искрица надежда от нея, че тя е малко по-различна от героините, които сме свикнали да виждаме, но и тогава наистина вече историята около нея става интересна и анимето започва да ескалира. Като махнем цялата сцена с това кой се оказа баща й и виновника за пожара, която ми се стори прекалено банална, като цяло ми хареса.

Fujimura, Yuzuki
Образ, който може би не е на преден план, но определено има голямо значение в анимето.
Освен, че в първият момент като се види ти прави впечатление "я, какво маце и учител даже", без нейната помощ и присъствие, нещата нямаше да са толкова интересни.

Mochida, Hinako
Тоя път това лоли в анимето ми хареса. Определено във всяка серия, в която участваше тя, имаш чувство, че гледаш тотално различно аниме и въпреки това е интересно. Въпреки, че образа й е нормален и идентичен на всяко друго наперено лоли, то тя изпъква тук с нещо повече. И тя си заслужава мястото в това аниме.

На кратко. Анимето наистина ми направи голямо впечатление. В началото почва леко мудно, но в последствие всичко става интересно и бързаш да видиш какво ще се случи нататък. Края беше малко пресилен и избързан и само заради това ще му дам 9 от 10.

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 3:17 pm 
Аватар

Цитат:
Гледайте бонус епизода 1, там има целувка. :lol:
:shock:

това наистина е рядко срещано нещо в такива анимета...точно в последните 3 секунди на последния епизод става нещо такова и то след хиляда уговорки... :cold:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 12:44 am 
Аватар

Анимето изкърти де що имаше мивки в къщи. Даже накрая щях да се разрева (Титаник :) ). Гледайте го яма да загубите :) .

МнениеПубликувано на: Пет Мар 27, 2009 12:22 pm 
Аватар

Тъй като бях без нет 2 дена и погледах кое аниме имам на новия лаптопа ,и останах приятно изненадан,че бях качил Myself;Youself и го изгледах на ново.И сякаш,след вторият път анимето още повече ми хареса.А и краят ми хареса повече макар и да ми става малко тъжно,защото знам,че няма да продължи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 28, 2009 4:01 pm 
Аватар

Горе долу, става хареса ми, :lol:... историята е наистина много добра, на моменти малко безмислена :doh: , момичетата бяха супер :ying: :lol: лична оценка 7/10 :thumb:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 10 [ 147 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]