|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 1:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
WrathOfGod написа: и сериозно ли?
Абсолютно!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Копеле филма беше жесток
пп. Зараки ме изкърти ъгейн ![=))](./images/smilies/=)).gif) , можеше да го дават малко повече ама нейсе ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) . Все пак филма не е 3 часа, а и в живота не всичко става както ни се иска
Тъй че радвай се на това което ти дават, и изживей щастието си на макс
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 1:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Не очаквах кой знае какво.Първата половина от филма ми беше бая скучна,после действието се пораздвижи малко и показаха Зангетсу даже.А когато действието се пренесе в СС се израдвах много ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) всеки върви и показва силата си,че и дедо също (: Малко чудно ми стана как ония победи Зараки и Шунсуй,но пак си беше добре филмчето.
9/10 му давам
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 10:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Siujade написа: Очаквах доста повече от филма. Близо 2 години чакане не се оправдаха. Нито една хубава битка не видях , само ефектите бяха на ниво . Общо-взето 6/10.
подкрепям
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 2:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43_1233954709.jpg) |
MastaG |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Kostadin-kun написа: историята беше малко плоска...лилавия хйоринмару съква да го бяха направили сребърен или деазнам бял щеше да е хиляди пъти по-як.Също всички битки бяха някви ЦАП въх умря,а соужиро само се нагрухтяваше вместо да атакува масово събралите се на хълма балъци.5/10 му давам само защото попринцип блийч не е толкова голяма боза.
и мене не ме изкефи особено, даже доста тъпичък ми се стори
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|