Дата и час: Нед Фев 16, 2025 4:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ..:: Basilisk :.. (пролет 2005)
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2018 2:48 am 
Аватар

На тази повърня ''новия сезон'' и -10 и е малко.
Жива да ме бяха драли, нпмаше да страдам толкова колкото всеки един епизод на тази кретения. Но си го причиних само да видя докъде ще имат наглостта да се изгаврят с първия сезон.

Как не ги е срам !!!!!!!, такава пълна, тотална и нечовешка подигравка с едно от най-стойностните имена, една истинска класика за феновете.

Малумници, кретени, дебили, смотаняци и така до припадък мога да ги нареждам.

НЕ ПРИПАРВАЙТЕ до този тотален миризлив и пръдлив шит. Толква съм бясна ,че ми почервеня клавиатурата.
Нищо не му беше наред на тоз боклук, нищичко. Само малко от малко арта. Анимацията пълна дупка, битки - нямаше, история - повече от тъпоъгълно малумна. Тея продуценти верно са били с малокалибрени мозъци.

Добре ,че профила ми в МАЛ-а се сбъга тотално и не мога да му дам 0/10. Ама дано да го възстановят, щото ще ме амбицират да си направя нов, само да го нафлеймя едно хубуу по сичкото аниме сайтове.

БАААСИИИИ ШИТААА !

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Така де, разбрахте ме :icecream: Не заслужава да си губите и секундичка с него, мили аниме-другарчета.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]