Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 11 [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2007 11:13 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Demig0d написа:
Не е лошо анимето.....особено ме радва момчето , което раздава с дървената сопа :?

Която някой я наричат "кен" :lol:
Иначе анимето взе да става още по брутлано и интересно. Тея двойни релийси са ми много арни, размазват ме напълно. Чесно казано ще се въздаржа по въпроса с броя на еповете. Ша се разбере колко ша излезнат.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 23, 2007 11:34 pm 

dwigga написа:
Demig0d написа:
Не е лошо анимето.....особено ме радва момчето , което раздава с дървената сопа :?

Иначе анимето взе да става още по брутлано и интересно. Тея двойни релийси са ми много арни, размазват ме напълно. Чесно казано ще се въздаржа по въпроса с броя на еповете. Ша се разбере колко ша излезнат.

Не се ли казва "шинай" ? Поне Arya ме заплашваше да ме запука с такова , ако пускам ръчички там където нетрябва :roll: :oops:
( BTW смятам следващия път като я видя да й свия шиная :mrgreen: - искам и аз да ходя по улицата и да раздавам наляво - надясно с такава сопа :roll: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 1:07 am 
Аватар

Demig0d написа:
dwigga написа:
Demig0d написа:

Не се ли казва "шинай" ? Поне Arya ме заплашваше да ме запука с такова , ако пускам ръчички там където нетрябва :roll: :oops:
( BTW смятам следващия път като я видя да й свия шиная :mrgreen: - искам и аз да ходя по улицата и да раздавам наляво - надясно с такава сопа :roll: )

Ти гледаи кака ти да не те набара че нали знаеш колко съм добричка... :oops: :shock:

За епизодите поне нормално 26 сиг ...някаде поне така мисля ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 12:48 pm 

Аааааа .... аз се махнах от форума на IB да не изпитвам системен тормоз и терор от жените , а то какво стана , сега пак тук същото :( . Защо всички момичета искат да ме бият ? :(
Arya щяла да ми счупи ръцете ...... Хаки ( Lenalee :lol: ) ще ме бие ....
А аз иначе съм толкова добричку :roll: :?

Всички говорят за правата на жените пред мъжете .... а кои ще защитава моите права пред жените ? :x

Взимайте пример от Aoi , тя е долкова добричка и никога не би ме пребила от бой :roll: , а вие ... :x

Аз някой път ще ви се опълча ... и тогава няма да ме е страх от вас ... и тогава .. и тогава .... ще видите ВИЕ хубаво ли е да ви заплашват :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 1:08 pm 
Аватар

много оффтопик стана темата нещо...

Няма ли да излиза нов епизод?? Айде, че много ми липсват главните герои... :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 1:36 pm 
Аватар
Цар Алко

Ммм така, четох из форуми, че първи чаптър ще е до 14ти епизод, после от лятото (средата на юли месец) започва втори чаптър. Дано да се окаже вярно това, защото не ми се чака доста месеци за след 14ти епизод ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2007 10:47 pm 
Аватар

исках да попитам на колко време пускат събнат епизод?? Имам чувството, че от много отдавна не са...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2007 7:23 am 
Аватар
Цар Алко

Ами много отдавна не са превеждали епизод shinsen, особено след като излезнаха април месец новите анимета...чудя се, заюо това аниме е така подценявано от групата... :? Имат още три епизода да завършат чаптъра, дано по-скоро да ги преведат...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2007 11:48 am 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Е едва ли ще го дропнат, явно е излязло нещо важно и за малко са му прекратили събинга

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2007 1:32 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Sauron написа:
Е едва ли ще го дропнат, явно е излязло нещо важно и за малко са му прекратили събинга

За дропване не е ставало въобще дума (естествено).
Обаче съм на едно мнение със spiralkinda, Шинсен някакси оставят TMGK на по-заден план от другите анимета, които са доста. Но анимето си остава пренебрегнато от самото начало. Та дано наистина не се чака много за 2ри чаптър... Анимето е едно от малкото които следа с интерес.

П.С. Demig0d тая "сопа" трудно може да се определи какво точно е, защото нали знаеш, че от борче сме виждали как става някав изкрящ меч. Ся до колкото съм чувал шинай е дървения меч който се използва Кен-до, който е цилиндричен с объл връх. От това което виждам в анимето предмета си е чист "кен" само че дървен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2007 11:36 pm 
Аватар

по-нататък може би става яко, но гледах 1ви епизод и изобщо не ми хареса. Безидеен и хаотичен сценарий, клиширано, липсва атмосфера... абе не успяха да ме накарат да изгледам и 2ри..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2007 1:31 pm 
Аватар
Културовед

това е така защото първи епизод не е началото на анимето.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2007 3:43 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Айде народе пресни и чудесни, горещи горещи нови епизоди :)
http://torrents.animes-bg.com/torrents.php

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2007 6:22 pm 
Аватар

Новите епизоди определено бяха доста добри^^ Музиката ми направи някво страшно впечатление на моменти о.О
Иначе... Аои взе да ме радва^^ Не знам защо, ама т'ва момиченце, вече не ми лази по нервите както преди. Жалко само, че хубавия лошковец си отиде... Доста симпатичен ми беше :love: Особено с тоя луд поглед.... *въздиша* Hiyuu е прекалено готин^^ Толкова готин, че неволно наводних апартамента с лиги :oops: Особено там като и говореше на Аои ми изтекоха очите :love: Толкова да е сладък/готин/т.н. не е истина... :love:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2007 9:48 pm 
Аватар

и аз тъкмо изгледах 2-та епизода... според мен онзи лошковеца, дето беше толкова красиво нарисуван не си е отишъл завинаги...
Hiyu още повече взе да ме кефи, той и онзи рошавия ми е супер симпатичен като се замисля... бе въобще мъжете в тва аниме са пичове.
Интересно ми е да видя какво ще стане и в последния епизод. Вторият сезон ще го чакам с голямо нетърпение, отдавна не си бях харесвала така някой екшън.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 11 [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]