|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 23, 2007 11:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Demig0d написа: Не е лошо анимето.....особено ме радва момчето , което раздава с дървената сопа ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Която някой я наричат "кен"
Иначе анимето взе да става още по брутлано и интересно. Тея двойни релийси са ми много арни, размазват ме напълно. Чесно казано ще се въздаржа по въпроса с броя на еповете. Ша се разбере колко ша излезнат.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 23, 2007 11:34 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
dwigga написа: Demig0d написа: Не е лошо анимето.....особено ме радва момчето , което раздава с дървената сопа ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Която някой я наричат "кен" Иначе анимето взе да става още по брутлано и интересно. Тея двойни релийси са ми много арни, размазват ме напълно. Чесно казано ще се въздаржа по въпроса с броя на еповете. Ша се разбере колко ша излезнат.
Не се ли казва "шинай" ? Поне Arya ме заплашваше да ме запука с такова , ако пускам ръчички там където нетрябва ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
( BTW смятам следващия път като я видя да й свия шиная ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) - искам и аз да ходя по улицата и да раздавам наляво - надясно с такава сопа ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 1:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6345_1232743718.jpg) |
Lenalee |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 09, 2007 11:08 pm Мнения: 344 Местоположение: In the darkness of my mind...
|
Demig0d написа: dwigga написа: Demig0d написа: Не е лошо анимето.....особено ме радва момчето , което раздава с дървената сопа ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Която някой я наричат "кен" Иначе анимето взе да става още по брутлано и интересно. Тея двойни релийси са ми много арни, размазват ме напълно. Чесно казано ще се въздаржа по въпроса с броя на еповете. Ша се разбере колко ша излезнат. Не се ли казва "шинай" ? Поне Arya ме заплашваше да ме запука с такова , ако пускам ръчички там където нетрябва ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ( BTW смятам следващия път като я видя да й свия шиная ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) - искам и аз да ходя по улицата и да раздавам наляво - надясно с такава сопа ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
Ти гледаи кака ти да не те набара че нали знаеш колко съм добричка... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
За епизодите поне нормално 26 сиг ...някаде поне така мисля ...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 12:48 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Аааааа .... аз се махнах от форума на IB да не изпитвам системен тормоз и терор от жените , а то какво стана , сега пак тук същото ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Защо всички момичета искат да ме бият ?
Arya щяла да ми счупи ръцете ...... Хаки ( Lenalee ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) ще ме бие ....
А аз иначе съм толкова добричку
Всички говорят за правата на жените пред мъжете .... а кои ще защитава моите права пред жените ?
Взимайте пример от Aoi , тя е долкова добричка и никога не би ме пребила от бой ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , а вие ...
Аз някой път ще ви се опълча ... и тогава няма да ме е страх от вас ... и тогава .. и тогава .... ще видите ВИЕ хубаво ли е да ви заплашват
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 1:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1097.gif) |
Eliks |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
много оффтопик стана темата нещо...
Няма ли да излиза нов епизод?? Айде, че много ми липсват главните герои... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 1:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ммм така, четох из форуми, че първи чаптър ще е до 14ти епизод, после от лятото (средата на юли месец) започва втори чаптър. Дано да се окаже вярно това, защото не ми се чака доста месеци за след 14ти епизод
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2007 7:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами много отдавна не са превеждали епизод shinsen, особено след като излезнаха април месец новите анимета...чудя се, заюо това аниме е така подценявано от групата... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Имат още три епизода да завършат чаптъра, дано по-скоро да ги преведат...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2007 1:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Sauron написа: Е едва ли ще го дропнат, явно е излязло нещо важно и за малко са му прекратили събинга
За дропване не е ставало въобще дума (естествено).
Обаче съм на едно мнение със spiralkinda, Шинсен някакси оставят TMGK на по-заден план от другите анимета, които са доста. Но анимето си остава пренебрегнато от самото начало. Та дано наистина не се чака много за 2ри чаптър... Анимето е едно от малкото които следа с интерес.
П.С. Demig0d тая "сопа" трудно може да се определи какво точно е, защото нали знаеш, че от борче сме виждали как става някав изкрящ меч. Ся до колкото съм чувал шинай е дървения меч който се използва Кен-до, който е цилиндричен с объл връх. От това което виждам в анимето предмета си е чист "кен" само че дървен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|