Дата и час: Пон Фев 24, 2025 8:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 77 от 80 [ 1189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012)
МнениеПубликувано на: Нед Мар 24, 2019 12:12 am 
Аватар

Малко тъп епизод ама следват яки работи.

https://vignette.wikia.nocookie.net/swo ... 0511210626
https://vignette.wikia.nocookie.net/swo ... 0511204959

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 24, 2019 12:35 am 
Аватар

RayofVictory написа:
Едно нещо което ме гложди от началото на сезона, е защо по дяволите тия кавали от Раат не дадоха на Кирито каквито и да било привилегии или въобще някакъв съпорт, ами просто го хвърлиха там и го оставиха да се оправя сам както може? Не мога да си го обясня. This makes no sense. Тя дори и администраторката се учуди че Кирито няма никакви по-специални привилегии :confused:

А, споко, привилегиите ще си ги извади от задника в последния момент, когато всичко изглежда загубено... :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 5:00 pm 
Аватар

Сигурно, по нататък ще стане ясно. Или просто да не промени света по начин който не искат(не че вече не го промени достатъчно). Наистина, Кардинала накрая беше(i'm a joke to you), но вариантите бяха два. Този или да го направят тактично нападане на шеф като в САО началото.

Най - лесно е да се намират грешки при готов продукт.

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 12:58 am 
Аватар

Цитат:
The second half, War of Underworld, will be returning in fall 2019.

:pokey:

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 7:46 pm 
Аватар

Помъчих се да гледам едно от най-хитовите анимета "Sword Art Online" и... заспах на първа серия. Пуснах си втора след едномесечно събиране на сили и минах серията на превъртане - доста лигаво ми се стори. Някой фен би ли казал нещо, което евентуално да ме накара да му платя времето си? Задължително ли трябва да съм нърд, цъкал подобен типаж игри, за да ми хареса, или може да се хареса и на човек като мен, който откровено ги ненавижда?

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 7:59 pm 
Аватар

KoP3Le7o написа:
Някой фен би ли казал нещо, което евентуално да ме накара да му платя времето си?

I got nothing...ма не съм и фен.

KoP3Le7o написа:
Задължително ли трябва да съм нърд, цъкал подобен типаж игри, за да ми хареса, или може да се хареса и на човек като мен, който откровено ги ненавижда?

Ако разбираш нещо от игри и RPG-та в частност ще мразиш идиотските невъзможни изпълнения на Кирито, с които побеждава противниците си още повече...

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 6:12 am 
Аватар

То за това е израза" различни хора, различни идеали"

на мен страшно много ми харесва и нямам търпение да видя продължението!

Не мога да тръгна да те критикувам единствено защото "цвят и вкус не може да се критикува" само идиот ще тръгне да разправя какво трябва да харесва

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 9:11 am 
Аватар

Cha0s написа:
Не мога да тръгна да те критикувам единствено защото "цвят и вкус не може да се критикува" само идиот ще тръгне да разправя какво трябва да харесва

И въпреки това има такива хора наречени критици, които са учили с години и които получават пари, за да си изкажат мнението по такива неща, като - форма, съдържание, структура, използвани художествени средства, изграждане на образите, представяне на сюжета, вложени теми, закодирани символи и пр. и пр.

Критиката не определя дали трябва да харесваш дадено произведение или не, а посочва къде седи то спрямо останалите произведение от същия вид съобразявайки се с традициите, а още и какво е евентуалното му обществено значение.

Примерно първият български роман има маса технически недостатъци (да кажем неравно темпо), но от една страна е изключително важна стъпка в българската литература, а от друга е една от най-силните/влиятелните патриотични творби.
Та харесва ли ти Под игото или не (примерно аз харесвам повече "техническото и демо" - Чичовци =)) ), тази книга е национално съкровище.

Да се върнем на Кирито.
Колкото и да те кефят историите с него, въпреки че никой тук не е професионален критик не можеш да отречеш, че са доста произволно съставени, а някои важни моменти направо абсурдни от гледна точка на формалната логика.
Или да го кажем по друг начин - има два показателя, реални качества и кефометър. Ти очевидно отчиташ само кефометъра.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 4:18 pm 
Аватар

Такъв му е жанра, т'ва го казах преди седмици. И се продължава да се говори едно и също, просто защото хората идват пускат едно мнение без покритие и си тръгват. Душата им е мирнала след коментара.

Каква логика ще искат. Къде точно???? Че Кардинала умря напразно докато всички гледаха като дървета?! Докато тя "умираше напразно" се случват други неща на заден план.
Наистина можеше и по друг начин да се изиграе момента с Администратора, но и така е добре.

Вместо да се говори постоянно едно и също нещо. По - добре измисли алтернативен край, и да го обсъдим. Отколкото да продължаваме да си губим времето в тотални глупости "абе т'ва е зле" ем направи нещо, за да ни е интересно.

Ще се да е много по - забавно като не ви харесва даден момент/сцена измислете алтернативна и продължете с няколко изречения. Как ще подейства на историята.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2019 11:45 pm 
Аватар

Как свърши само 9-ти епизод, нямам търпение да излезе следващия. Цели 9 епизода ни дразнеха, поне следващия вече знаем как ни очаква... това което очаквахме толкова време.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 09, 2019 8:51 am 
Аватар

Откакто Кирито стана vegetable качеството на продукцията е с едно-две нива по-нагоре. Тоя новия сезон ме накара да осъзная, че САО е много по-добро когато Кирито и шайката му от псевдо-геймърчета не взимат активно участие в действието. Can we make Alice the main character instead, please? Естествено всички хубави неща свършват и сега като се пръкнат тая тъпа патка Асуна и останалите кавали, нещата ще се върнат пак на стандартното за САО посредствено дереже. Fuck. А тамън беше почнало поне малко да ми харесва за първи път от 3 сезона насам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 09, 2019 9:42 pm 
Аватар

Трябва да изгледаш Rick and Morty s3e6, точно за теб е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 10, 2019 9:57 pm 

ами че тя Алис си е баш главен герой :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 11, 2019 12:08 am 

ZleFox написа:
ами че тя Алис си е баш главен герой :)

аз се чудя дали няма да поканят в истинския свят след края на Войната

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2019 2:31 pm 
Аватар

Както се опасявах, имахме половин епизод напълно излишни съревнования от това коя да се наниже на кока на Кирито. Защо изобщо вкарват такива работи? Изгубеното от тези тъпизми време можеше да бъде използвано много по-пълноценно за повече експозишън или въобще някакъв прогрес на историята.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 77 от 80 [ 1189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]