|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 10:21 pm |
|
velush |
|
|
|
Ааа, къв идиот съм бил, че споделям как се отказвам от нещо, пък после не съм бил разбрал, че не ти пука за Nisekoi.
Малко ти не разбра, че точно твоя очевиден непукизъм към Nisekoi и микроскопически шанс да си рода с някой от аниматорите, оставя необяснимо, защо ми коментираш споделянето. Те този форум не е ли точно за споделяне? (А естествено, щом някой споделя, на никой няма да му дреме, щото на чужд гръб и сто тояги са малко...това се подразбира.)
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 10:36 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
Who cares дали ще зяпаш нещо, или не. Ако имаш какво да кажеш за заглавието, направи го. Дори да го нахраниш, няма лошо. Може да си го заслужава. Все си мисля, че идеята на този форум е да разменяме някаква полезна информация за дадено заглавие, а не да си споделяме дали ни сърби гъза, дали сме в депресия или в настроение за някое ханиму. Затова и не разбирам каква е ползата от коментари като "ще се гледа", "ще го зарязвам", "в никакъв случай", "от постера ми е ясно" и т.н. Твоето ми дойде като поредната вариация, дори се засмях като на хубав виц. Но ти трябваше да ми го обясниш, въпреки че нямах нужда. Както и сега не ме е еня с какво ще се оправдаеш.
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 11:08 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Реално никой във въпросните "Аниме дискусии" не дискутира нищо Настрана постовете "ще се гледа", "от постера ми е ясно", всички коментират в един и същи телеграфен стил: "Епизод еди-кой си: стана еди-к'во-си". Впечатления не споделя никой, а си преразказват един на друг епизодите Ragboss-e, намерил си с кого да се заяждаш. Ако не е чича ти hangyaku no velush, ще замрат и без това неактивните "дискусии"
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 11:09 pm |
|
velush |
|
|
|
Ragnos Цитат: Дори да го нахраниш, няма лошо. Мисля, че по-горе съм го хранил достатъчно. Просто беше логичното продължение, а и да се повтарям е излишно. Цитат: не разбирам каква е ползата от коментари като "ще се гледа", "ще го зарязвам", "в никакъв случай", "от постера ми е ясно" Ползата е, човек да изрази отношението си...а че другите няма да имат полза е ясно... Ето, няма полза да обясняваш на феновете на Нанацу, колко познато от други места е...за тях това е плюс... Цитат: Твоето ми дойде като поредната вариация, дори се засмях като на хубав виц. Naaah. Подигравка си беше, а са се правиш. Цитат: въпреки че нямах нужда Ти нужда естествено нямаш...аз имах нужда да ти го върна.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 11:22 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
Цитат: Ragboss Йей, и аз си имам вече прякор. Кефи ме. Цитат: Подигравка си беше Нашите са ме възпитали да не се подигравам на хората. Цитат: аз имах нужда да ти го върна. Не ти се получи. Цитат: всички коментират в един и същи телеграфен стил: "Епизод еди-кой си: стана еди-к'во-си". Впечатления не споделя никой, а си преразказват един на друг епизодите Всички без Фалконя. Аз за тва му се кефя. Ама той пъ коментира рядко.
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 11:28 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Не ти се получи Далиии? Всички тук си ме знаят каква съм ливада...ти обаче да се спречкаш с местния идиот, не е точно повдигащо рейтинга.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Чет Апр 02, 2015 11:30 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Другата алтернатива беше Рагнус... но нашите са ме възпитали да не се подигравам на хората :Д Той па и Балконя понеже така се е засилил да пише...
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Пет Апр 03, 2015 9:33 am |
|
velush |
|
|
|
Ragnos Цитат: ясно ми е, че не си идиот, просто много успешно се преструваш на такъв Точно обратното - от време на време се преструвам на не-идиот. Нещо ме гложди съмнението, че никой не ми се връзва...
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Пет Апр 03, 2015 10:26 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Ragnos написа: Това вече е заето. Една приятелка от друг форум от години ми вика така. След като сме го измислили независимо един от друг, не се брои. Въпреки че и аз смятам, че "шефът на парцалите" е много по-добро попадение :Д
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Вто Май 05, 2015 7:01 pm |
Воркан |
|
|
|
Nisekoi:Nisekoi: Official Title ニセコイ: Type TV Series, unknown number of episodes Year 10.04.2015 till ? Tags comedy, harem, love polygon, manga, romance, shounen >Най-после настигнах Nothing Happens S2.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) Публикувано на: Пон Май 18, 2015 4:47 pm |
Воркан |
|
|
|
Направо ми се къса сърцето, че няма с кого да лафим за Nothing Happens S2.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|