Вижте ся.
Няма нищо лошо в това главният герой да е гръмогласен ежещ се тийнейджър.
Няма нищо лошо и да се заяжда с хората за провинения за които сам е виновен (неизпълнени задължения).
Няма нищо лошо да е отчаян романтик и да му липсва капчица реализъм.
Няма нищо лошо дори да си остане такъв до края на заглавието (не че случаят е такъв).
Но ви убягват два момента:
1. Ние не се оплакваме, че принципно има такъв герой...а че авторите прекаляват с крякането му. Можеше да го посмекчат и да го оставят само в по-важните моменти (примерно пред стражите).
Пак щяха да разкрият каква ливада е в момента. Обаче той пичът не млъква.
От тук идва и изводът ми - според авторите, колкото повече се клещи, толкова по-качествена драма се получава.
2. Вашата възхита пред това му поведение доказва, че са прави...ето това е най-забавният за мен момент
![=))](./images/smilies/=)).gif)
.
KoP3Le7o
Цитат:
По-скоро Ерен не иска да е "овца" като другите.
И откъде мислиш идва това...защото е неповторим гений...или защото това е гледището на родителите му, които обаче знаят, че няма смисъл да се крещи на обществени места.
Всъщност и те са на същото мнение, но просто се безпокоят за живота му. Някое по-хардлайнерско семейство най-вероятно щяха да го наказват за такива еретични мисли.
Цитат:
Щом човекът се бори за свобода, или поне ЩЕ опитва, значи е досаден
Нещо не си прочел какво смятаме за досадно в него.
IceBreaker93
Цитат:
Аз по дразнещ герой от Yukiteru (Mirai Nikki) не съм виждал.
Това в каква връзка го казваш?
Аз и това заглавие го дропнах...и то не само заради главният герой.
Цитат:
Говориш безсмислици главния бил дразнещ.Ти бъди в такова положение и какво ще кажеш на войниците" Ей загубеняци пак ли титаните ви пр**баха ?
Какво искаш 10-12 годишен главен герой да бъде badass ?"