|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (есен 2012) Публикувано на: Чет Ное 15, 2012 6:00 pm |
|
velush |
|
|
|
velush Цитат: беше по-муден от Да така е, но самите събития тук са ми по-безинтересни, а там се радвах дори при slow burn-а и изтърпях геройски рекаповете. Там имах и повече любими герои, а тук само Алибаба и донякъде Моргиана. И като казвам скучен, имам в предвид себе си естествено. Иначе щом мангата се продава и дори аниме са направили, то е ясно, че не е скучно.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (есен 2012) Публикувано на: Чет Ное 15, 2012 8:31 pm |
|
faye |
|
|
|
Изказването ми беше иронично, но съвета не ' Не че няма да прочета поне още 2-3 пъти в тази тема, написани под някаква форма, от теб, думите "дропвам го" (Вероятно даже ще ми се прииска отново да използвам един много популярен троп на езика), но все пак: Досегашните епизоди са изкачването на ролеркостера. От следващия епизод почва спускането. Мангата и анимето, с изключение на някои не особено важни за цялостния плот изменения в първите 2 епизода са еднакви. Така че е най-разумно да се запознаеш с най-големия... добре де... втория най-голям идиот в историята и тогава да решаваш кое как ще правиш ^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|