|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: +Hunter X Hunter+ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 31, 2008 10:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15907_1241337617.jpg) |
InSiDe_HeLL |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
nozo написа: И на която не и се вижда края, но наистина след 1-ви еп, който за малко да ме откаже от анимето е страхотно, а историята и повечето герои къртят Аз даже бях до дропнал, но не го дел-нах от компа и после го видях и си рекох па да го подкарам. То па взе че ми хареса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Само че сега ме мързи да му продължавам мангата
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: +Hunter X Hunter+ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 2:42 am |
Sog3king |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Ови-те какво се падат? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Вървят ли си по мангата или са някакъв друг сюжет?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Трансер ми го препоръча това аниме и го почнах преди няколко дни. Вече съм на 36ти еп. и мога да кажа, че аниметата накарали ме да стоя до 5 сутринта от желание да изгледам колкото се може повече се броят на пръстите на ръцете ми. А това си е постижение! Като приключа със сериала ще изгледам и овите ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 12:42 am |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Баси края имаше ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Добре че има ови, надявам се в тях да си довършат историята качествено.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 12:22 am |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Ok, ova 1 имаше малко по смислен край допълващ този от тв-сериала но не ме удовлетвори. Сега да видим какво ще стане в ова 2 ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) Втората ова беше скучна но ставаше. Така. Довърших и 3тата ова и макар да не стана това, на което се надявах края беше удовлетворителен. Тъй като историята е доста дълга ще усредня оценката си от сериала+ трите ови - 9/10. Страхотно аниме!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 15, 2012 4:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Такаа,току-що приключех официално с това аниме.Беше ми много гот да го гледам,главно защото имаше солидно количество екшън,и за разлика от Наруто(с което много често го сравняват)си имаше доста приличен арт в началните серии.Всеки от героите ми беше с различна оценка: Гон-твърдоглав кретен,който не приема "Не" за отговор.Хареса ми много неговият характер.Общото между него и Наруто е единствено тяхното сею. Леорио-беше незаменим за ебавки,заради възрастта си.Киллуа постоянно му викаше "старче",а той човека е на мойта възраст. Киллуа-биполярен герой.От една страна произхожда от семейство на наемни убийци,но от друга,той просто иска да е нормално дете.След Гон и Хисока,той ме кефи най-много. Курапика-ето тук вече имам 50:50 мнение за него.До края на изпита за ловец ме кефеше как взима бързи,но точни решения.Още повече,че имат много общи прилики с един от най-готините герои от другата манга на Yoshihiro(Yu Yu Hakushou)Курама.Но от друга страна,след изпита придоби манталитет тип Педераске,което супер много ме издразни.От второстепенните Хисока,Биске и повечето членове на Генней Рьодан ме кефеха.Героите,които най-много ме издразниха бяха ония тримата в Небесната арена,дето само си търсеха слаби жертви,Тонпа и един малоумник със шапка и лък,който се появи по време на първия изпит. ОВИте бяха сравнително добре направени,въпреки че накрая загубих търпения на ІІІта и затова оценката слезе на 9. Общо: Арт-9 ОСТ-10 История-10 Персонажи-10 ОП/ЕД-10 Крайна оценка:10/10 Ако съм на кеф,ще погледна римейка,но ако анимират действията след ОВАта.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 30, 2015 7:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
http://myanimelist.net/anime/137/ -> тези ови били ли са излъчвани в тв версията или са отделно с тв-то (п.п. защото изгледах 2011 тв версията и към края курапика стоеше с телефон в ръка, а тука гледам нещо подобно беше началото, та дали това ще е продължение или е било в тв-то, защото нямам никакви спомени от тази арка ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 30, 2015 7:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Това е от 2002 година. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Било е продължение на стария сериал. А за продължение на новия сериал не се и надявай в близко бъдеще. Авторът май пак й е еб@л майката на мангата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 30, 2015 7:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
мерси ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) п.п. макар че ми се ще да видя продължението при курапика в края на 2011 tv-то, където не отговаряше на другарите си (какво предстои да направи и т.н.) уви, май няма да се види
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|