Дам, успокойте се, че парите на lolikiller за бира ще свършат, а и е криза в момента.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Естествено мога да кажа, че нямам нищо против ef - a tale of , Natsu no Arashi, Arakawa, Soredemo и сега Denpa Onna, но в никакъв случай не се превъзнасям по нито едно от тях или да ми е любимо, просто едни много приятни анимета...
Признавам и, че Мадока е направено страхотно - супер арт ( на места ), режисура, интересни философски мисли и т.н , но не разбирам какво ЧАК толкова му се кефите, се едно е великото нещо и ще го изкарате по-добро и от някои класики
Т.е искам да кажа, че знам защо ви харесва толкова и защо всички са полудяли по него, но малко го надценявате :}
Сми, казвам, не че Мадока не е много по-добро от някои класики, но и не виждам да сме седнали да го хайпваме. Не е най-доброто нещо, случвало се на индустрията за последните години. А, всъщност, може би е, съдейки по продажбите... извинявай, даже преордърите само са достатъчни. Всъщност мисля че ако влезеш в темата на Ao no Exorcist, ще видиш къде къде по-големи похвали. Аз само смея да твърдя че Мадока е доста по-качествено от обичайната продукция на аниме студията (в тази бройка включвам и екзорсистът, между другото). Толкова мисля че и вие признавате, или поне можете да се съгласите, че и такава гледна точка има. Та така.
понеже вече съм убеден че си досадно същество което трябва да определя кое е добро и кое лошо за другия човек и това не е само в тая тема
Тъй, тъй...личните нападки много помагат при аргументацията в теми за естетика и изкуство. Хайде наистина да се разберем...ако наистина исках да наложа мнение щях да ползвам изрази, като "Как не можеш да оцениш дълбочината?", "Как не виждаш красотата?", "Толкова ли си тъп, че харесваш тази глупост?". А аз просто отстоявах несъгласието си. Не съм искал да промениш твоето мнение. Напротив харесвай и нехаресвай Madoka и Shaft, колкото си искаш - обявявай ги за Best и Worst както ти е кеф.
Опитвам се да отстоявам мнението си и във всички теми...и намирам за наистина досадно, че всеки път това отстояване се възприема, като хейт, спам и налагане. Какво трябва да направя, когато не съм съгласен с нещо, да си трая? Написах следното "Може много хора тук да го смятат за най-добро и те са прави за тях самите." Това не изразява ли точно несъгласие, но без налагане? Или пък в твоите уши звучи, като "Оди се гръмни и после оди да се гръмнеш пак?"
Цитат:
естествено разбирам твойта гледна точка защо Мадока не е най-доброто
Ето това се опитвам да направя още от самото начало - да ви представя гледната си точка. Не да я налагам, просто да я споделя.
Спойлера:
На всички които реагираха в стил "Avengers, assemble!", когато lolikiller каза
Цитат:
Като цяло не харесвам нещата на Шафт, може би съм единствения в този форум който изпитва неприязън към техните простотии.
Ъъъ...лошо няма в това да недолюбваш "простотиите" им...дори аз дето уж съм им фен, не харесвам всичко от тях (а Ef направо го ненавиждам). Но каква беше тази групова, първосигнална реакция? Защо така насъскано?
Малко се прекалява с това typecast-ване на студията. Примерно Bones е производител на едни от най-любимите ми и в същото време на едни от най-омразните ми анимета. Как мислите е по-правилно: да ги обичам или да ги мразя за това? На Shaft определено им липсва разнообразие, пък имайте в предвид, че са по-малко и по-бедно студио (в сравнение примерно с Bones или Madhouse).
Последна промяна erejnion на Чет Апр 28, 2011 5:36 pm, променена общо 1 път
Reason: Има си тема за дискусии на аниме студиото Шафт, ходете там, не искам и един пост повече на тази тема. Ей, мразя да се повтарям.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
Ама ти какво си очаквал, Шафт да не го прерисуват? Малко тъпо са запълнили стаята на Мами с неща, но като се замисля втори път, май че са прави да го направят.
П.П.
Спойлера:
Мен ми причиниха Хидан но Ариа, надявам се на теб пък да ти причинят втори сезон на Мадока.
>.> мда, хората сме гадни копелета, дето искат лошото на другите като тях.
Анимето беше готино като цяло. Краят ми хареса, понеже не го очаквах, а и се заформи добре. Бе едно от по-добрите неща на Шафт, имайки в предвид, че ми писна от лиготиите им вече и повече няма да погледна подобно заглавие (Да, теб точно визирам, Denpa Onna).
Излезе преведена първата глава на Mahou Shoujo Oriko Magica, чиято история се развива преди анимето. Героите са Киоко, Мами (още не сме я видели обаче), Орико и малката Юма. Може да намерите главата в Manga Reader.
Да, малко е извън темата за анимето, но въпреки това...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 103 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения