|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 12:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
8ми беше великолепен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Обичам го това аниме zlobcho написа: Налиии
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 12:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
8ми ме скъса от смях.Shizuku-sama,please violate me!! ![=))](./images/smilies/=)).gif) .Тука направо щях да падна от смях.Следващия ще откача от кеф,като видях превюто.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 1:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Само тая гледка е в състояние да ме накара да го гледам
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 8:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Недей се точи много. Верно си е забавно анимето, но понякога просто прекалява с лиготията. Абе този пич не е ли в годините, дето трябва поне малко да се възбуди, докато спи в скута на едно доволно надарено момиче ? или е яко задръстен, както и 1/2 от японската нация, или е на мама пиленцето... яко дразни. Ако той беше малко по ...кхъм .. така "смел" и да взима инициятивата, като мъж, щях много повече да се забавлявам на ечи моментите, а не да ми ги сасипва на най интересното. И не зацепи ли, че тая пача Сакура е лезбо ? или и умствено изостанал го правят вече. Не знам... много ме дразни main chara в тва аниме и по принцип тва ми е достатъчен довод да дропя нещо, но понеже съм на 8-ми епизод ще го дойзчакам да видя кво ше си измислят за завършек.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 2:51 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ба тая Сакура много ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) е
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 4:12 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
n4f написа: Много интересно свърши 9еп. Да не би Скура-сан да е от "лошите" ? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Те "лошите" в това аниме са тези които искат да правят кекс с Натсуру като мъж май. Президентката определено е най-"лошата"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4819_1304615370.gif) |
Angel Sanctuary |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 5:51 pm Мнения: 371 Местоположение: In AnGeL City
|
loader написа: а то това беше сериозно брутално xD или пък това когато Сакура казваше, че всъщност пича няма никакъв шанс с нея. Иначе то небяха бански то небяха тела то небеше чудо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 6:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
Лошото е,че анимето ще е само 12 епизода.Исках да е поне 26,защото нямам време да чета мангата.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 02, 2009 1:06 am |
black.pearL~ |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Само на мен ли ми се струва или Сакура ще се окаже всъщност Модератор? Определено знае, че Нацуру всъщност е Нацуру (ако разбирате накъде бия). Следните неща ме довеждат до тази мисъл : 1. Тя си пада по женската му форма. 2. Изпитва едва ли не неприязън към оригиналната му форма, т.е. изпитваше, защото в последния епизод го грабна и офейка... по незнайна причина Нещо много съмнителна ми стана... А пък и с тези погледи дето ги хвърля насам, натам.. съвсем >.<
_________________ |-My.Anime.List-| -deviantART-|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|