|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 2:51 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
faye написа: (все още стиска зъби и юмруци като си спомня Ragnarok). x2 faye написа: Това което остава като въпросителна обаче... Защо го пишат пародия??! Анимето е всичко друго но не и това. В последните епизоди дори някакво ниво на драма и сериозност се установи. На нито едно място(с изключение на първи еп) не съм възприемала историята като комедия Според мен точно заради първия еп го пишат така. В смисъл, аз скоро бях казал, че от тва аниме може да се гледа само първия епизод, а останалото да се изтърве. Така че ако човека дето го е категоризирал като пародия е мислел като мен - напълно нормално си е разсъждавал с категориите.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 4:02 pm |
|
faye |
|
|
|
Последно какво мнение преобладава за анимето От повечето постове имам чувството, че човека се опитва хубаво да го нахрани, но накрая просто се получава противоречив си пост. Толкова надъбоко ли е заседнала гонзовщината в сърцата на феновете ??
Иначе за първи епизод не схващам с какво е чак толкова хубав различен. Както първия на Сузумия беше, за да не знаеш къде се намираш като гледаш 2ри епизод. На мен доста повече ми хареса спешъла, който спокойно си го замества реалния епизод
ПС: Moon Още един другар да гласува за милинка в аниме средите
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 5:21 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Е, да, елементи на драма в края имаше, това не може да се отрече. Можеше и откъм трилър леко да избие. Ама просто не може да се пропускат цели епизоди, където ни се показват колко са опасни капаните на Druaga, или как наш'та бУферка може да врътне Druaga с 1 млн. жетона. То лошо нЕма.
Последна промяна Darkprince на Сря Сеп 17, 2008 5:50 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 5:43 pm |
|
velush |
|
|
|
След първи епизод също имаше пародии...най-вече с 2D RPG конзолни игрички - примерно превютата за следващите епизоди бяха точно в такава гавра.
То и самото интро си беше пародия - как всичките герои биха изглеждали в един school comedy свят.
Анименцето беше среднисто...но ставаше за гледане, което далеч не може да се каже за всички Гонзовщини и според мен трябва да се отбележи, като успех .
Само да го нямаше онова дребното и мрънкавото, дето готвеше отвратителни бози.
Пък и не трябваше утрепват точно най-свестната мацка от екипа.
Е имаше и 2-3 отвратително тъпи епизода.
Краят беше добър с това преобръщане на представите "кой кум, кой сват, кой на булката брат..." .
Това, което се очаква през 2009, не е ли филм, а не нов сериал?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 5:58 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Цитат: Това, което се очаква през 2009, не е ли филм, а не нов сериал?
Или просто GONZO се надяват, че и ако вторият сезон го разпространяват безплатно по online stream site-ове, ще имат достатъчно финанси/мат'рЯл колкото да "скалъпят" и филмче.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 6:46 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Абе не знам за вас ама аз лично много му се израдвах на това. Върна ме към времето, когато джитках старите 2D RPG-та, а комедията в анимето беше на такова ниво, че се смеех с глас и изгледах целия сериал на един дъх. Чака се определено втория сезон с голям интерес.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 22, 2008 7:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Втори сезон - януари месец (неофициална информация).
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 08, 2008 7:03 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Сега ще пробвам..
Наясно си, че нашия герой (Джил беше май ) тръгва със своето party да изкачва кулата, на чийто връх е големия boss, за да може той да им дропи някъв си item (blue crystal rod ако не се лъжа) и тоя итем може да изпълнява уж едно желание.
Та освен нашето party има още 2-3 дето участват в действието - на брата на Джил, на един лошко дето иска да прави лоши работи и армията на краля, който преди е победил Друага (последния boss).
Та бият си всички обикновените гадини по пътя до върха на кулата, през това време умира някой друг второстепенен герой ии какво си мислиш става на края ? Всички партита се обединяват, убиват Друага обаче брата на Джил взима безценния итем и се оказва, че туй не е върха на кулата и "всичко тепърва започва"
И да отбележа, че гореспоменатия брат продължава напред с Kaaya, която е от партито на Джил. А между нея и Джил има нещо, сеш се.
Е сега кажи, че не съм го харесал това и че не чакам продължението след това резюме на първия сезон
|
|
|
Заглавие: Re: The Tower of Druaga: Aegis of Uruk (April 2008) Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 6:50 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ммм добро е анимето, арта също е добър, екшъна е на прилично ниво, има и малко comedy... Лична оценка 8/10 P.S. Естествено и 2-рия сезон ще се гледа
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|