И аз съм много доволна,че най-накрая ще се кечат!!А тоя Юджи все повече се изкачва в класацията ми "най-противен аниме герой",а за тая Йошида да не говорим Шана беше мноооого сладка с тоя костюм!!Мноо ми е чудно ко стана с онея от Бал Маск ли кво беше... съвсем ги забравихме горките...
И те трябва да се появят по някое време.. сигурно пак накрая както в първия сезон, след като са се справили с други лошковци.. Иии забравих в предния пост .. нещо не зацепих Коное какво видя там и откъде знаеше за вятъра и накрая точно преди да се появи Фелес какво точно стана, че излязоха ония лентички ала unrestricted spell
Последна промяна Kudrokoska на Вто Яну 22, 2008 9:08 pm, променена общо 1 път
Според мен това те първа ще се изяснява - още не знам защо тая Коное паметта и я няма никаква сеш ли се , камо ли да знаем отде са се появили лентите или що усети вятъра
Спорет мен тази ленти се появиха защото сигурно Фелес е поставила капан с помоща на unrestricted spell , но ми е чудно как го е поставила. А за Коное можеби от случката с Юджи от края на първия сезон да е загубила памета и нали изглеждаше че полудява преди Metamorfozis (или там както беше) да я земе.
ми тука горе така пише.вече няколко седмици нема серия полудявам вече...
ся само остана и Фелес да хареса Юджи(като че ли ся си има малко фенки) ше е бахти купона.BTW и мене Йошида ме нерви...Чекай малко бе сладурано Шана е 1000х пъти по готина(кат изключим бюстта й)
останах доста приятно изненадан тази вечер като открих че имало Шана 2 жалко че не го открих когато са излязли всичките епизоди от сезона...изгледах първите 2 епизода и доста ми харесаха (: чесно да си кажа повече се кефя когато наблягат на рисуването на характерите на героите...например вилхелмина като беше хванала кухненските прибори над камарата зеленчуци екшъна ми се вижда прекалено клише и е някак недоизпипан по мое мнение...така де, през колко време горе долу излиза епизод..кой ден? за да се приготвя да си ги дърпам ^^
Yosh! Най сетне страхотен епизод, макар че във втората част пак да наблегнаха на драмата >.> Фелес е невероятно красива ^___^ Йошида мисля и е време да разбере, че не е за Юджи, ама то тъпо и твърдоглаво.. >.> Коное май и тя скоро ще си покаже мръсните номерца хехе.. ще става все по интереснуу~
_________________ [Forever n ever~]
Заглавие:
Публикувано на: Нед Яну 13, 2008 4:14 pm
angel_of_darkness
RyuKo FanSubs
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
Оффф някой да я убие тая заблудената Йошида бееее! Не мога да я гледам >< Тя кво реши, че може да си опитоми томогара ли.. пффф.. то добре че не стана тей Фелес да се откаже, че много щях да ги псувам! За кво Шана я дръпна нея от "експлозията", а не Юджи.. бахти тъпото >< teh silver thing се появи.. то дали е някъв пазител също на рейджи-майгото О.о следващия еп ще е яко лудница, и някъв нов се появи в превюто, и най сетне ще разберем за Коное.. те Бал Маске сигурно още са си след рейджито ^^ Най ме израдваха Ейта и Огата.. най сетнееее ^____^
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 166 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения