Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 11:06 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Още малко наченки на развитие. ТАя лидерката на другия отборп нещо ми бърка в здравето ама има поне един дракон дето не се съобразява с мастъри, любов и кво ли още не и прави каквото си реши... Ако и негого опитомят ще се ядосам...

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 12:30 am 

Според мен новия дракон направи резонанс с тоя новия Юуи или там какъвто беше - обаче си имаше разлика може в този случай дракона чисто и просто да употребява човека без никаква зависимост да му се подчинява или даже обратното дракона използва човека като един вид "добавка" т.е. за някаква цел не се знае точно каква, защото и аз досега не разбрах каква е идеята на тоя резонанс освен, че драконите явно им трябва човешки-хоуст, за да могат да пораснат поне докато са в стадий на яйце, макар че като се замисля тоя новия дракон си се роди направо и тоя Юуи не знам евентуално за какво му е притрявал освен за новата идейна конспирация в това аниме хааха ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 12:58 am 
Аватар

Май с резонанса се опитумява дракона за да не полуде е като Spirytus. Ма не съм много сигурен заради защото и Widow е без човек пък не е полудяла.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 1:07 am 
Аватар

Моето преположение е, че чрез Резонанса драконите получават възможност да приемат човешка форма. Поне тея оригиналните.

Едно предположение:
Цитат:
Right now I’m leaning towards the idea that Yuuya would end up having a resonance with the dragon that annihilated the L3 base and becoming a villain in the show. And Liner doesn’t get to hit any because Itsuki is angsting. That would be oh-so-melodramatic.

Няма да се изненадам ако човека се окаже прав. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 6:48 pm 
Аватар

Интересно ми е защо след като вс беше така разбито в онази база онази девойка можеше така спокойно да диша в безкислородна среда, но както и да е ... брат й определено се забърка сега с новия дракон. Момчето изглеждаше добро ... странно ще ми е сега до го видя беснеещ :/

Иначе това от което съм най впечатлена е Gio! Едно на ръка че е готин, но откакто червенокоското му пусна мухата, че е излишен в триото все очаквах, че по някое време ще му прищрака и ще се развилнее! Той обаче не! Дори се съгласи да бъде разменен! Това е най-свестният тип, който съм виждала от мн време насам! Направо съм впечатлена! I fell in love all over again дето се вика ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 1:09 pm 
Аватар

Цитат:
Kazuki has officially jumped ahead of everyone on the pathetic character list.
Цитат:
Noooo Widow, why did you have to save Kazuki from that falling debris! We could have been rid of him forever!

:lol: :lol: :lol: :lol: Абсолютно съгласен и двете. =)) =)) =))

Тоя новия ми е любимия дракон без никакво съмнение. Изпревари дори Гио (макар и със съвсеееееем мъничко). Явно познах, че чрез Резонанса драконите получават способност да приемат човешка форма, и явно тоя е направил Резонанс със Yuuya (чиято съдба засега е неизвестна, но съм сигурен, че е жив). Обаче явно дори не е разбрал какво е направил, и очеизвадно хич не е щастлив от тая работа.

ISDA почнаха фаза 7 - каквото и да значи това. Сигурно е част от плана им да се справят с Танатос - обаче едва ли нещата ще минат по план... За Казуки нямам какво да добавя освен цитатите в началото на мнението ми.

Тоя журналиста кой е и за какво се бори ми е любопитно. Все повече ми се струва, че не е просто някакъв си журналист.

Професор Нозаки - единия от трите оригинални дракона, обаче явно беше успял да скрие това от всички в ISDA. Какво се опитва да направи засега само той си знае - но попречи на Тоа да вземе яйцата, унищожи оня затворения дракон, и се противопостави на тоя новия...

Следващия епизод май някой дракон ще умре - като гледам превюто. Дано да не е тоя новия - би било жалко да си замине толкова скоро. Аз лично предпочитам да е професора.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 8:56 pm 
Аватар

Този новия дракон направо съсипа невинните хорица които се евакуираха :(
Журналиста ме съмнява, че помага на Джин защото Widow е негов дракон :roll:
А най-чудно ми е как Гио се преобрази, след като преди това не можеше и счупи защитите на острова, сигурно от куршума на невероятния и в този епизод Казуки :lol: или от притока на адреналин драконите се трансформират без да искат :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 2:15 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:hmm:
Да, явно след резонанс, вече драконите имат способноста да се превръщат в хора, което не ми прилича на нищо повече от техника за извличане на генна структура... кво печелят хората от това....=/
Гио все още си е най-добрия пич, но все пак как успя да се превърне в дракон от оная дупка?
4тия е някъв дракон-аристократ, кефи, но нищо повече. Арогантноста му ще го погребе..
Професора е решил, че на хората са им нужни дракони и обратното... явно... а защо вече - има време докъто разберем, все пак не вярвам да оцелее до там, че да ни каже.
Тоа е тъпа гъска, кой я е пратил тая на мисия въобще бе :shock:
Добре, че Джин си има Гио =/

И въпреки всьо все още не съм наясно какво става в тоя свят :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 2:42 pm 
Аватар

Как Гио успя да се превърне на дракон е хубав въпрос. Моето предполоежение е, че се дължи на контакта му с Джин (може това да е специална способност на така наречения 'главен герой' :roll: ). Дали съм прав тепърва ще се изясни.

Дали хората печелят нещо от Резонанса не се знае - но мисля, че да. Джин можеше да чуе песента на Тоа точно заради Резонанса (според мен поне). Едва ли е само това.

Професора уби оная пленената драконка. Каквото и да си е мислил преди явно си промени решението...

И е крайно време да обяснят как точно тея драконови яйца са попаднали на Земята, и как въобще хората са научили толкова много за драконите - само благодарение на тоя предател, или има и още нещо...

Впрочем, в тоя епизод Тоа показаха ли я въобще?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 6:38 pm 
Аватар

Моето предположение е че Гио стана берсерк - ако помните първите епизоди там също един дракон стана берсерк така че може да е същото :roll: Не разбирам защо Widow продължава да спасява Kazuki... не го ли видя вече отвсякъде че за да разбере че е много жалък... Много по-добре щеше да го бутне него в пропаста :)
п.с. къде сте видели Тоа, нямаше я в този епизод :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 10:49 pm 
Аватар

Наистина винаги си доизяснявам нещата чак след като прочета тук :lol:
Първо редовното плюене на Казуки-от зле по-зле. Гио не го ще, хайде да го гръмнем и него. Тук съм много разочарована от Уидоу, очаквах да го спре от глупостите му, а тя седи и си блее в пространството.
Застъпването на Джин за Гио беше мило, а реакцията на Гио още повече колко по-добре щеше да бъде ако Гио и Джин бяха знаедно, а Тао да я зарежат най-после . Продължава да бъде единственият трезво-мислещ човек../човек?/
Този професор нещо ми е неясен, какво прави, защо и какво иска..въобще нямам идея.
А липсата на Тоа в този еп ни се отрази добре според мен :drop:
Новият пък наистина се пръкна от нищото и сигурно и така ще си замине.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 1:15 am 

Бих казал, че време да умре някоя по-голяма клечка, че да има кой да отмъщава после за него :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 1:46 am 
Аватар

хмм ... абе не е зле,добро е ! :)

itsumademo kawarazu ni,irarenakatta koto
kuyashikute yubi wo... hanasu!
~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:22 pm 
Аватар

За маааалко да убият Джин... ама НЕ! Оцеляха и той, и Гио. А най-вероятно и Ostolm (или както там му беше името) - все пак пича го има в OP-а. Едва ли щеше да е там ако беше временен герой само за няколко епизода. Тъй че въпреки че "изчезна от радара" не вярвам да е мъртъв.

Nanami сигурно също оцеля. Моето предположение е, че няма да умре докато не се обясни в любов на професорката. :lol:

Асим е гадина. :twisted: Но то това се очакваше. Гарет и тя не пада по-долу (явно взима пример от своя любим принц). И понеже и нея я има в OP-а надали скоро ще ни отърват от нея. Е, поне не ни се наложи да гледаме Казуки. :roll:

ISDA явно все пак са завършили совалката, че имат и втора такава бойна глава, с която да унищожат Танатос. Само дето петия оригинален дракон (за който само съм чел засега) може да имa собствено мнение по въпроса...

Съдейки по превюто май Джин, Гио, Акира и Макина ще ходят някъде (след като Гио се възстанови). Най-вероятно на Марс да спасят Тоа (след като вече знаят къде е).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:47 pm 

Аре следващия път последния епизод :lol: Гледайте сега как се прави супер развитие на сюжета в 20 минутен епизод :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]