|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 30, 2009 4:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Нейсе, дойде му ред. Ако съм знаела какво отлагам... ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) Толкова, толкова мой тип история, герои и музика, че ме избива на фенгърлщина! ![:jester: :jester:](./images/smilies/jester.gif) Дори и да има някой и друг дребен недостатък, на фона на цялото просто го пренебрегвам. Нямаше герой да ме дразни или да ми е антипатичен. (Е, може би мъничко Амбър.) Края ми се видя достатъчно приемлив завършек и очаквам втория сезон с известна тревога. Първият е чудесен, дано не развалят историята и героите с връщането им 'обратно на сцената'.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 30, 2009 5:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Струва ли си анимето да се гледа и колко епизода е?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 2:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Макар, че анимацията си я биваше, очаквах мноооого повече като гъдел в сюжета и като излъчване от главния герой. Щото мн суперлативи по негов адрес. Хей ми беше скучен, а и действието се точеше мудно на места. Можеха мн по-добре да го докарат,щото имаше хляб в плота. Втори сезон ще го пропусна. Само кат видях главното лоли и нали.... Анимето е малко над средното ниво и само заради готината анимация му давам между 6-7 / 10
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 22, 2010 11:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39923_1406648362.jpg) |
Sayuki |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Честно казано, на мен ми хареса. Сюжетът беше добър. До една степен съм съгласен с ДиаДора, определено можеха да го докарат по-добре. Според мен, анимето заслужава 8.5-9 та дори 10 xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|