|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 18, 2007 12:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2628_1309120829.png) |
KoCTeH |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
chi_chi написа: Dasher написа: KoCTeH написа: chi_chi написа: Анимето рулира от всякъде Супер много ме кефи Героите и графиката много ме израдваха и битките^.^ Hiyuu много ми хареса, с качулката и ръкавиците, много добре са го направили^.^
дам дам : )))) Hiyuu е баси пича ^^ Аз си го заплюх още в началото GTFO! Аааа не, той си е мой още преди да гледам анимето, само като видях картинката, така че тихо, тихо XD Е вие двамката си се вземете като имате мераци /KoCTeH и Dasher/ ^.^/шегувка, да не вземе некой да се обиди :Р/1
Че ние на Пловдив се забихме..Нали Дашер : )
Така,че може една тройчица с него и Hiyuu
Така,че ЧИБИ ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) GTFO както каза дашер : )
...............................................
Иначе аз стигнах 5 еп и много си ме радва за сега..ама верно ли е само 14 епа ; )
Тва пак м/ъ 12 или 25 те 14 ще направят : )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 18, 2007 12:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
а бе не е 14 епизода, просто толкова са анонсирали anidb, но в действителност са повече. рилакс
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 12:09 am |
KoCTeH |
|
|
Lenalee написа: . Уф искам и аз такива ръкавички като на Hiyuu... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Днес в час по География само за тях си мислих..DAMN IT
Иначе аз стигнах до 9 еп (няма сийд в торента DAMN IT ) и доста ме кефи анименцето ^^
И опенинга също много ме кефи ! ! !: )
"TIME TO DIE !!!!THAT PERFECT WORLD !!!"
А освен ракавички самия Hiyuu много ме радва ^^
Ако си права КосПлей бих си направил на него
Особено като си сложи качулката ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 3:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6345_1232743718.jpg) |
Lenalee |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 09, 2007 11:08 pm Мнения: 344 Местоположение: In the darkness of my mind...
|
KoCTeH написа: Lenalee написа: . Уф искам и аз такива ръкавички като на Hiyuu... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Днес в час по География само за тях си мислих..DAMN IT Иначе аз стигнах до 9 еп (няма сийд в торента DAMN IT ) и доста ме кефи анименцето ^^ И опенинга също много ме кефи ! ! !: ) "TIME TO DIE !!!!THAT PERFECT WORLD !!!" А освен ракавички самия Hiyuu много ме радва ^^ Ако си права КосПлей бих си направил на него Особено като си сложи качулката ^^
Хахах да да идеята за косплея е мн добра ..Аз имам такъв син анурак с качулка ... само ръкавичките ми остана да си ги намеря....
П.П: Виж в подписа ми първия линк е към lastfm Там се вижда че и на мен много ми харесва песента ...ACID 0:00 AM
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 2:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Eliks написа: някой да има идея дали са излязли събнати епизоди от 12-ти нататък??? Това определено се превърна в едно от любимите ми анимета, много динамично, супер готини герои, дори Аой не ме дразни прекалено. Още се чудя кой от двамата главни мъжки персонажи ми е по-любим ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Eliks само до 11ти епизод са ги превели Shinsen ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) просто се чудя въпреки многото хора крю как може с толкова много проекти да се захванат... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: От това май страда TMGK
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 5:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
chi_chi написа: Дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре *puppy eyes*
Мечтайте си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Забравяте, че е правено по игра, където мнооогооо рядко главен герой умира, а пък и особено след като мацката на главния герой го направи вече няма смисъл от още жертви от женски род (предсказуемо и то доста, ако питате мен -- след като вече загуби една, Hiyuu ще даде всичко от себе си, за да спаси Аои ... така предполагам де, не го знам какво ще му хрумне ^^)
![:love:](./images/smilies/love.gif) <-- мням, мням ^.^
Колкото до това дали ще има още епизоди, най-вероятно да. Не може да има само един арк (всъщност може, все пак говорим за аниме, правено по игра, но ...) и най-вероятно лятото ще бъде преустановено, ако студиото успее да си намери аниматори
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 8:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48.jpg) |
chi_chi |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
|
Aerith написа: chi_chi написа: Дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре, дано Aoi умре *puppy eyes* Мечтайте си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Забравяте, че е правено по игра, където мнооогооо рядко главен герой умира, а пък и особено след като мацката на главния герой го направи вече няма смисъл от още жертви от женски род (предсказуемо и то доста, ако питате мен -- след като вече загуби една, Hiyuu ще даде всичко от себе си, за да спаси Аои ... така предполагам де, не го знам какво ще му хрумне ^^) ![:love:](./images/smilies/love.gif) <-- мням, мням ^.^ Колкото до това дали ще има още епизоди, най-вероятно да. Не може да има само един арк (всъщност може, все пак говорим за аниме, правено по игра, но ...) и най-вероятно лятото ще бъде преустановено, ако студиото успее да си намери аниматори ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ъъъм, мдааа, аз точно това и правя XD Попринцип не очаквам да умре...някакси..... много главен герой бла блаа~...но, въпреки че умира, надеждата умира последна^^ А и да, не се знае какво може да им хрумне :Р
screenshot-a *разтапя се на стола *inlove* *
И аз съм към предположенията, че ще има още епове или поне много се надявам, анимето супер много ми харесва *чака с нетърпение още епове*Каден пропаднал гей написа: Така,че може една тройчица с него и Hiyuu
Тиииии! Гаден пропаднал гей!!!ЗАБРАВИ ииии, не изневерявай на addicta....^.^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 8:17 pm |
KoCTeH |
|
|
chi_chi написа: Hiyuu no boyrfiriend написа: Така,че може една тройчица с него и Hiyuu Тиииии! Гаден пропаднал гей!!!ЗАБРАВИ ииии, не изневерявай на addicta....^.^
Че кой е казал,че съм с адикта ; ))))
И все пак : )
той вече е мой
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|