|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 09, 2007 10:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Е знаех си че Kazuki е борец за свобода и независимост ... ама те се уляха ... нещо мн взеха да прихващат от американския happy end stile ... и все пак съм доволна ... предпочитам да свърши така отколкото да ги оплаквам половината ^^ Анимето беше приятно макар и малко бозаво на моменти ... любим герой си ми остана Pappi и той се представи подобаващо добре до самия край ... излизам вън да крещя да видим дали ще ми дойде на помощ The End
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 10, 2007 11:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=112.gif) |
neferet |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
Kagome написа: Е знаех си че Kazuki е борец за свобода и независимост ... ама те се уляха ... нещо мн взеха да прихващат от американския happy end stile ... и все пак съм доволна ... предпочитам да свърши така отколкото да ги оплаквам половината ^^
Анимето беше приятно макар и малко бозаво на моменти ... любим герой си ми остана Pappi и той се представи подобаващо добре до самия край ... exactly the same here ![:thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif) верно много американско го избиха накрая... само дето Kazuki не се оказа половин американец, дошъл да спасява джапанчетата.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и за Pappi съм на сто процента съгласна - това беше най-якия герой в анимето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) иначе ми харесваше Tokiko как я бяха нарисували..
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 16, 2007 7:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Recca написа: щот сега всичките наведнъж като ги минах и ме фана едно депресирано носталгично чувство , че няма още ......
И аз бях така ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , за това го изгледах пак ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 12:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Току що го изгледах и мога да кажа, че анимето е страхотно!
Ей това си е шонен. Отдавна не бях гледал нещо такова и това ми дойде супер освежаващо и добре. Анимето през цялото време ме държа под напрежение, че въобще без да се замислям ги карах епизод след епизод без никакво мотаене, докато повечето анимета гледам после отлагам за след час-два и така. Но определено анимето си е зарибявка.
Този Papillon беше направо уникат. През цялото време ме спукваше от смях, особено като започне да си вади разни джунджорий от гащите ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Единствения недостатък на анимето според мен е това, че приятелите на нашият човек, заеха, че той е един от ония воини дето използват Arms Alchemy-те и въобще не им пукаше, възприемаха си го като нещо нормално. А това е глупаво пък и поне аз не намирам някаква комична страна в това. Накрая идват ония с хеликопте, взимат нашия човек и приятлите заедно със сетсра му гледат и "А, той заминава на новия мисия", ама ей така все едно "Абе да бе, какво му е странното, нормално ежедневие". Някак си не върви, защото в някои ситуаций с приятелите мус е получава някак си куцо. Щеше да има повече интрига, ако не знаеха и да намира начин да го крие от тях и евентуално чак в края да разберат. Иначе битките наистина бяха на ниво, героите също. Абе общо взето анимето определено си заслужава гледането.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 4:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6124_1278578490.jpg) |
icohp |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Паппи е за мнее най-добре изградения герой у тва аниме
Не само,че дрехите и всичко му е култово,ами и самата му идея за света и това което се бори ми стори доста смислено и тн.
Това аниме просто щях да го класирам към средата,ако я нямаше пеперудата ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ...
ноо Паппито е тук,така че
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 6:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Jojo написа: ех и аз го изгледах най-накрая^^ ами в началото ми беше малко скучно сми не ме зариби чак толкова,но като средата ми стана супер интересно и исках да видя как ще се развия историята изобщо не очаквах,че ще има селувка,което много ме израдва героите бяха големи сладури, а на Papito се спуках да се смея^^ пък и оп. и енд. бяха готини за слушане : ) х2 ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И аз бях така. Папилион направо ме убиваше, изключително много се смях на банския му (rofl)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 7:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15907_1241337617.jpg) |
InSiDe_HeLL |
|
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Това е първото аниме, което го изгледах почти за 1 ден. Както базикат моите съграждани за мекото говорене (Русенци) ВИЛИКУ беше. Отдавна го изгледах, но имам чувството, че пак ще го гледам.
Репликата на Казуки в момента преди целувката ме хвърли в публиката "Не ми достига малко кораж..ще ми помогнеш ли?" ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .
Pappi този персонаж с нищо не мога да го сравня... Ако го нямаше този персонаж анимето нямаше да е същото..
Друг от любимците ми е Bravo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Този е велик...
Така... рисунките бяха на едно добро ниво. Битките и те много ми харесаха особенно, когато Казуки стана с Black Kakugane..просто сценката беше велика. За самия край не ми се говори ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) .
Анимето си заслужава да се гледа (според мен).
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|