Даа, и аз така викам, по-добре да нямат много (дай боже и нищо) общо, че току-виж новите серии взели, че изместили старите
Бтв, Лииина-чаааан отново ще спасява света, защо пък да не видим какви ги е забъркала с компанията този път?! ^__^
Edit: One word - approved!!!! BECAUSE it's Lina Inverse after all..dakara!! XD
*Даааам, чак не мога да повярвам, но това нещо МИ хареса. Запазили са си същата атмосфера ...Лина си е толкова щурава, както и преди и това, че е поостаряла даже я още прави по-луда (да, поумняла е също така ^^) Гаури...чак не мога да повярвам как е оцелял с такава като нея, успех му пожелавам! Амелия - нямаше много justice-like speech от нея, но все пак това си е Амелия, да!!! Зел-абе хареса ми и той, макар и сега да не мога да кажа нещо по-така за него. Липсва само Ксел към картинката, дано скоро се появи и той.
А това ~mon-ско нещо накрая, какво по &@*$^&$@($ беше? А пък да не говорим за fish-stage-а
И последно ЕД е страхотен, то и ОП ми хареса де, но ЕД не мога да спра да го слушам.
^^' (Спирам вече, че както съм си го почнала може да утре да си пиша и да си ръся комплименти и прочие глупости...)