|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 06, 2013 3:43 pm |
|
computer3 |
|
|
|
^ Мислим еднакво. Общо взето, Наруто беше: "Ела,ела да ти издърпам чакрата". Не ми хареса как го победиха.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 06, 2013 4:50 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Напълно излишен чап . Киши наистина се излага. Става като в анимето- гледаме едно и също нещо в почти всеки епизод . По-добре да свършва за да не я слагам "он холд" и да проверявам периодично дали вече не е завършена. П.С. Може пък да е тайна техника, с която кара феновете сами да искат края По добре късно...
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 06, 2013 5:06 pm |
|
DearFear |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
VastoLorde96 написа: Групов запек... god damm it все ме изпреварват
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 06, 2013 6:05 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Кишимото не спира да ни залива с лайна. Уха! Победиха Обито, по какъв епичен начин... В шок съм!!! Не мога да се отърся от този епичен, невиждан развой на нещата! Са' Наруто ще фане и Мадура за оная работа, ще му завърти една и той ще си иде с мир.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 06, 2013 6:13 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Абе, честно казано, радвам се, че го победиха, макар и по толкова смотан начин. Защото, ако Обито минеше на страната на шинобитата и заедно се мъчат да победят Мадара... Те тогава Кишимото щеше да ни покаже brand new shits...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|